Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstekler

Voys

Öne çıkan mesajlar

işte herkesin tamer,craft ve pvp charı olmasın diye 1 karakter diyoruz.

bi de rp ye bu kadar saygısızlık yapmayın. rp yapanları kafese kapatalım isteyen orda rp yapar gibi bişey oluyor, rp yapanlara özel alan mantığı. guild kurulcakmış işte-taverna'da var. yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle 1 karakter sınırı olması gerektiğini düşünüyorum ben.Herkes 1 insan olsun oyunda craftsa craft savaşçısysa savaşçı balıkçıksa balıkçı böylece kalitenin gözle görülür derecede yükselceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoaCh
üye [şikayet et]
§ 13 Haziran 2007, Çarşamba - 19:11 [ özel msj ]
aaa pk ların hiç bi mantııı kalmamış ya bide runuo da attack verince (vurmadan) crim oluomssn galiba çok saçma...sphere istiorz

yav allah aşkına server geyiği başladığından beri ne bu sphere fanatikliği. birincisi olayı anlamamışın. ikincisi o durum beğenilmezse değiştirilir. oyunla alakası olmayan sphere, tercih edilen sphere. nasıl iş anlamadım

ben de snn ve utv zamanında başladım ama sphere sphere diye tutturmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

oeh nedir abi insurancemış vay newbified itemmış falan olmasın bence öyle zibidilikler, wow oynarım daha iyi o zaman

o +hede ringi loota kurban etmekten o kadar korkuyorsan takmayacaksın, duracak bankanda özel muhafazasında. yok dersen ki "abi ama takınca süper koyuyorum rakibe, patlatıyorum kafasını tek vuruşta" o zaman bir zahmet seni ringine rağmen yenen adama bir ödül olsun

çok rica ediyorum q reward vs... harici herşey donumuza kadar lootable olsun, loot edilemeyen veya -illa olacaksa o sistem- sigortalanabilen hiçbirşey de ciddi bir artı sağlamasın kullanana. öyle en değerli en avantaj sağlayan itemlarını kuşanıp bucs basmaya gitmek, şehir basıp ölene kadar mavişleri kesmek falan "güven özveri tecrübe" isteyen birşey olsun

bunun dışında
-order chaos olsun,
-RP yapana saygı gösterilsin ancak zorunlu tutulmasın,
-PK şehri değil ama gz suz PKlara da satış yapan vendorların falan olduğu şehirler de olsun ki PKlar kılıç zoruyla şehri ele geçirebilsin dağda taşta yersiz yurtsuz bir başlarına gezmesinler,
-skill artışı önerildiği gibi hızlı olsun bir de üstüne özel questlerle desteklensin (hani şu kadar zamanda bu kadar x oreu getirene +10 mining skilli önerisi gibi)
-arena sistemi olursa güzel olur,
-evler için özel NPC kiralanabilsin; yani guard kiralanabilsin evin yakın çevresinde gezecek, böylece player şehirlerinde de parasını ödeyip kısmi guard tutulabilinsin 24 saat, ancak söz konusu guardlar haliyle instant kill yapmasın, evden de fazla uzaklaşamasın. hem pklara da bir nefes alma şansı tanır bu olay
-athena gelsin tanrıça olsun, ben order guildi kurup ona adayayım
Sosyal ağlarda paylaş

insure olsun mu olmasın mı çok tartışmalı bi konu bence dedikleriniz doğru ama insure olmadığı zaman insanlar daha sinirli hırslı bi hal alır ve serverda gerginlikler kat ve kat artar düşünsenize adam o kadar kasmış etmiş ufak bi hatası yüzünden itemları giderse eee sikerim der bırakır oyunu çünkü artık çoğumuzun yaşı da oldukça büyük kimse oturup saatlerce kasamaz işimiz gücümüz var kastıklarımız da çat diye giderse hadi bana eyvallah dicek olanlar çok fazladır.(Benim fikrim)
Sosyal ağlarda paylaş

insure kalkmaz, kalkamaz. kalkarsa 2 haftaya herkes bırakmış olur. günlerce uğraşıp itemlar topla. öl gitsin. +15 +9 gibi fix 5 tane şey yok. her item birbirinden farklı aynı çıkma şansı çok zor. anlatamıyorumkı inatla. insure sistemi falan da hep oynayarak oha supermiş diyeceğiniz şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

voys'a katılıyorum.Itemlerin random çıktığını ve güzel itemlerın çok zor çıktığını düşünürsen insure olmadan playerlar onları riske atmaz.O zaman da herkes fiks takılır ve çabucak ölür.Bu arada bir silahın özellikleri baz alınarak karakter yaratıldığını çok gördüm.Eğer o kişi silahını kaybederse server da onu kaybeder.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...