Passanger Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 brıttekı evlerı tıcarı amacla kullanmak ıcın satın ya da kıralayın. ben bar ısletecem hayalım bu benım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 işte herkesin tamer,craft ve pvp charı olmasın diye 1 karakter diyoruz. bi de rp ye bu kadar saygısızlık yapmayın. rp yapanları kafese kapatalım isteyen orda rp yapar gibi bişey oluyor, rp yapanlara özel alan mantığı. guild kurulcakmış işte-taverna'da var. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 [spo][/spo] Zamanında beni kapadılar... Spoiler yaptım :P [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 22:29 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Spoiler plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 en zevkliside rp yapanı kesmek ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 osman kılıcımı calmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 pk lar cok olsun buc'sa cok pis kıyak gecilsin, safe zone olmasın, kesen alsın loot insure olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 server össden 2 saat sonra açılsın (madem istekleri yazıyoruz...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kesinlikle 1 karakter sınırı olması gerektiğini düşünüyorum ben.Herkes 1 insan olsun oyunda craftsa craft savaşçısysa savaşçı balıkçıksa balıkçı böylece kalitenin gözle görülür derecede yükselceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Item insurance olmazsa AoS yalan olur :) . +8 str +8Dex %15 hit rating %20 dmg inc. veren ringin loota düşerse ne düşünürsün? :D +15 katanadan daha çok koyar o. Bir de AoSta survivalty düşük. Spherede kaçabiliyorsun bir şekilde ama AoSta karşındakiler işi biliyorsa şansın pek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bir arkadaşımız daha demişti, - minor artiler olsun ama sadece hazine haritalarından çıksın. Hazine haritaları da çok binde bir ihtimalle falan kesilen zor bir yaratıktan düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: BoaCh üye [şikayet et] § 13 Haziran 2007, Çarşamba - 19:11 [ özel msj ] aaa pk ların hiç bi mantııı kalmamış ya bide runuo da attack verince (vurmadan) crim oluomssn galiba çok saçma...sphere istiorz yav allah aşkına server geyiği başladığından beri ne bu sphere fanatikliği. birincisi olayı anlamamışın. ikincisi o durum beğenilmezse değiştirilir. oyunla alakası olmayan sphere, tercih edilen sphere. nasıl iş anlamadım ben de snn ve utv zamanında başladım ama sphere sphere diye tutturmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aaah ah lootu ozledım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Uo Kingdom Reborn clientiyle oynanabilicekmi peki bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 KR beta client. mis gibi ml kullan derim =p zaten razor göremedi bende KRyi. ondan sonra ml çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 oeh nedir abi insurancemış vay newbified itemmış falan olmasın bence öyle zibidilikler, wow oynarım daha iyi o zaman o +hede ringi loota kurban etmekten o kadar korkuyorsan takmayacaksın, duracak bankanda özel muhafazasında. yok dersen ki "abi ama takınca süper koyuyorum rakibe, patlatıyorum kafasını tek vuruşta" o zaman bir zahmet seni ringine rağmen yenen adama bir ödül olsun çok rica ediyorum q reward vs... harici herşey donumuza kadar lootable olsun, loot edilemeyen veya -illa olacaksa o sistem- sigortalanabilen hiçbirşey de ciddi bir artı sağlamasın kullanana. öyle en değerli en avantaj sağlayan itemlarını kuşanıp bucs basmaya gitmek, şehir basıp ölene kadar mavişleri kesmek falan "güven özveri tecrübe" isteyen birşey olsun bunun dışında -order chaos olsun, -RP yapana saygı gösterilsin ancak zorunlu tutulmasın, -PK şehri değil ama gz suz PKlara da satış yapan vendorların falan olduğu şehirler de olsun ki PKlar kılıç zoruyla şehri ele geçirebilsin dağda taşta yersiz yurtsuz bir başlarına gezmesinler, -skill artışı önerildiği gibi hızlı olsun bir de üstüne özel questlerle desteklensin (hani şu kadar zamanda bu kadar x oreu getirene +10 mining skilli önerisi gibi) -arena sistemi olursa güzel olur, -evler için özel NPC kiralanabilsin; yani guard kiralanabilsin evin yakın çevresinde gezecek, böylece player şehirlerinde de parasını ödeyip kısmi guard tutulabilinsin 24 saat, ancak söz konusu guardlar haliyle instant kill yapmasın, evden de fazla uzaklaşamasın. hem pklara da bir nefes alma şansı tanır bu olay -athena gelsin tanrıça olsun, ben order guildi kurup ona adayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 evet insure olayı olmasın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bence de insure olmasın. Yada abartı pahalı olsun. Insure yapıp ölen adam iflas etsin. Bi daha bankasından çıkarmasın item'ı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 insure olsun mu olmasın mı çok tartışmalı bi konu bence dedikleriniz doğru ama insure olmadığı zaman insanlar daha sinirli hırslı bi hal alır ve serverda gerginlikler kat ve kat artar düşünsenize adam o kadar kasmış etmiş ufak bi hatası yüzünden itemları giderse eee sikerim der bırakır oyunu çünkü artık çoğumuzun yaşı da oldukça büyük kimse oturup saatlerce kasamaz işimiz gücümüz var kastıklarımız da çat diye giderse hadi bana eyvallah dicek olanlar çok fazladır.(Benim fikrim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 olsun yav item kaybetme korkusu olmadan uonun gerçek tadı çıkmaz.. uonu ruhunda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 [spo]sphere.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 insure kalkmaz, kalkamaz. kalkarsa 2 haftaya herkes bırakmış olur. günlerce uğraşıp itemlar topla. öl gitsin. +15 +9 gibi fix 5 tane şey yok. her item birbirinden farklı aynı çıkma şansı çok zor. anlatamıyorumkı inatla. insure sistemi falan da hep oynayarak oha supermiş diyeceğiniz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 insure olursa uo'nun heyecanı kaçar. olacak en fazla 1-2 itema yapma sınırı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben oynadım hiç oha süper falan demedim =P eskiden insure mu varmış? nolmuş farklı farklı item varsa lootsuz uoya hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 voys'a katılıyorum.Itemlerin random çıktığını ve güzel itemlerın çok zor çıktığını düşünürsen insure olmadan playerlar onları riske atmaz.O zaman da herkes fiks takılır ve çabucak ölür.Bu arada bir silahın özellikleri baz alınarak karakter yaratıldığını çok gördüm.Eğer o kişi silahını kaybederse server da onu kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar