Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstekler

Voys

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tokuno ve minor artifactlerin kapali oldugunu dusunursek bir warriorun hitchance alabilmesi icin,
yuzuk bilezik kalkan ve silah. bu 4 unden hitchance alabilir ve def chance.

uzerine insure u kaldirirsaniz serverda ortalama alirsak bi warrior 15 hitchance 35 dmg inc ile oyun oynar lol

bankada saklayacak millet itemlari, spherada vanqlari sakladiklari gibi xD

wrestler yada parry magelerden gecilmez server ki ben bi warrior oyuncusu olarak buna karsiyim.

[ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 15:58 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tunca herkesin dezavantaji olmasi herkesin esit oldugunu gostermiyor acikcasi.

bunu bu sekilde oynamadan anlamak cok zor, yani buraya yazildigi gibi degil hersey.
Mesaj tarihi:
Ya onun bir heyecanı yokki? Ben sphere de çok fazla sağlam lootlu adam lootlamadım. Hatta thiefimle çaldığım artılılar lootladıklarımdan fazlaydı. Bir kez runUO'da oynayın AoS'un tadına bakın emin olun sphere kadar hatta daha eğlenceli oyun. Daha fix daha şık.
Mesaj tarihi:
sadece resisting spells e ne bakiyorki paralyse curse disinda.
necro buyulerinin dmg ini dusurmuyor bildigim, sadece suresini azaltiyor

120 resistle ciplakken 40 ar resist aliorsunuz onun sonucunda.
Mesaj tarihi:
Resisting Spell etkileri:

Paralyze süresini azaltıyor.
Curse tipi büyülerin etkisini düşürüyor.
Poison'dan kurtulma şansı veriyor.
Mana Drain ve Mana Vampire büyülerinin etkisini düşürüyor.
Corpse Skin, Blood Oath, Pain Spike, Mind Rot büyülerinin etki sürelerini azaltır.
Mesaj tarihi:
Akşam üstü denediğimde 100 üstüyle 40 verdi, daha fazla artmadı. Daha sonra onu değiştirdiler galiba. Ben de şaşırdım ilk görünce.. (veya üstümdeki diğer armorların hesabıyla karışıp bug oldu 40'ta kaldı)
Mesaj tarihi:
ps,bod artifact vs... olmasın yahu herkes item kasma derdine giriyor öle olunca üstüne bide insure ediyorlar ne loot kalıyor ne pvp

başka serverlardan çoğumuzun tecrübesi var işin tadı kaçıyor bana göre

eski klasik şehir basma olaylarını şehirlerde chaos/order mücadelesini istiyorum ben,şehirleri dolu tutmamız lazım bu yüzden mümkünse ev sistemi de olmasın

herkesin zevki kendine göre ama bence ne kadar çok eklenti olursa oyun o kadar soğuyor
Mesaj tarihi:
onu diyorum işte tam savaşıyorsun pat adam eve laçtı bandajlandı geldi olmadı adamı evden çıkarmak için yok git deprem at fire field at bilmem ne at

pk isen toplarsın milleti gelirsin basarsın şehri işler kızışınca açarsın gate yi dönersin buc a maviler gaza gelir peşinden gelir buc u basar vs...

ya ölümüne savaşları özleyen yok mu? ben mavi de olsam pk da o şehir savaşlarının hastasıydım özellikle moonglow un gate kapısındaki savaşları

ayrıca pk adam ölümü göze alabilen adamdır öyle herkes pk olamaz :)
  • Yeni Oluştur...