Trasty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Tuncay'ın sonu yine Fenerbahçe gibi geliyor bana .. Bu arada Premier Lig'in orta sıralarındaki bi takımın bütün sezon Premier maçlarımı yoksa Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçlarımı diye bi kategorilendirme yaparsak kusura bakmayında Fenerbahçe'nin avrupa maçları çok daha büyük bi vitrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Şu an baktığında öyle olabilir ama bunun tek sebebi FB'nin avrupada beklenenin kat kat üstünde performans sergileyip dikkat çekmesi. Yoksa geçen senelerdeki FB gibi olduğunda hiçbir vitrini olmazdı CL'de. Geçen senelerdeki gibi olacağı düşünülünce de MBoro çok daha cazip bir vitrin oldu tabii sezon başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hayır Ben Vitrin açısından avrupa kupası maçlarının daha prestijli olduğunu söylemek istemiştim. Beşiktaşın oynadığı ve 8-0 yenildiği Liverpool Şampiyonlar ligi maçı bile Sıradan mboro'nun bir premier lig maçındanda çok daha büyük bi vitrindi .. Ha bunu çürütmek için mboro chelsea ylede maç yapıyor onu kazanırsa o daha büyük bi vitrin olur diyorsanız Olmaz çünkü oda bir açıdan sıradan bir Lig maçı nekadar Premier Lig maçı olursa olsun Fenerbahçe 1-0 Inter Beşiktaş 2-1 Liverpool Maçlarıda bunu çürütücek ölçüde Futbolcu Reklamıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 İşte iyi güzel de, mesela BJK'nın 8-0 yenildiği maçı kimse izleyip de acaba bu takımda iyi oyuncu var mı diye bakmaz. Ya da FB'nin geçmiş senelerdeki skorları yüzünden futbolunu kimse izleyip de yıldız avına çıkmazdı. O yüzden CL vitrininden yararlanamazdı FB, bu yüzden MBoro ve premier lig daha başarılı bir vitrin olarak gelmiştir doğal olarak. Ama bu sene "lan bu takım üst tura çıkıyo, interi falan yendi kim varmış ki bunda bu kadar iyi" diyo insanlar, izleyip bakıyolar. O yüzden şu anda CL vitrininden yararlanabiliyo FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Scout diye tanımladığımız insanlar .. İşte takım performansından çok Oyuncuların bireysel yeteneklerine baktıkları için hernekadar bir takım 8-0 malup oluyorsa ordan bireysel yetenekleri çıkarmak mümkün çünkü bu insanlar zaten bu konuda eğitim alarak bu noktaya geliyorlar maç içinde Taktik hatası yorumunu biz sıradan izleyiciler bile yapabiliyorsak nerde oyuncunun bireysel hatası nerde taktik hatası nerde her 2 sinin kombinasyonunun olduğunu zaten görebiliyorlar. O yuzden bir oyuncu için elbet takımının başarısı önemli Fakat bireysel yetenekleride gözlemlenebiliyor. Tuncay kesinlikle Fenerbahçe - Mboro tercihinde yalnış karar wermiştir ki kendide dile getirdi bunu. Mboro yu avrupa dewlerine geçiş kapısı olarak kullandı daha doğrusu kullanmaya çalıştı Fakat Mboro kendini bu şekilde gösterebileceği bir takım değildi malesef. Kendini bu şekilde gösterebileceği takımlar atıyorum Shaktar , Stutgart , Marsilya , Fenerbahçe , Werder Bremen tarzı Diğer kuluplere nazaran daha kısıtlı bir bütçeyle bu kuluplere kafa tutabilen takımlar. Ne yıldızı var çok çok büyük ölçüde yani ne birinde Messi Ronaldinho Cristiano Ronaldo gbi elemanlar war nede bunları elde edebilecek maddi kuvvetleri var. Kısıtlı bütçeyle topladığın kadroda yetenekli insanları zaten çıkartıyorlar bunu demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tuncay öldü boroda ya, yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Reading [1 - 1] Middlesbrough 83' [1 - 1] S. Tuncay doğru mu bu, umarım livescore sallamamıştırda Tuncay atmıştır :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 doğru doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Gol Videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ahahaha susunu yapmıs yine dicekler noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 haha valla yapmış. yalnız maçın genelini bilmem de pozisyonlar güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tuncay her maçta yapmasa o susu süper olacak. Gerizekalı durumuna düşürüyor kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Hakkaten sus yapmış gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bu adam gol attıktan sonra kısa süreli zeka kaybı yasıyor, ya da asırı heyecan yapıyor herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Beşiktaş maçında yaptığında tam sus yapmalık zamandı. Ama Manchester maçında maymun etti, gitti bide Kadıköydeki bir maçta bir anadolu takımına gol attıktan sonra yaptı :D özellikle kadıköydeki çok komikti... kimi susturuyosun derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gol sevinci sabit olan futbolculara özenip kendine birşey bulmuş ama olmuyo yani. her gol attığında uf gene sus yapıcak diye geçiriyorum içimden. dipnot: türkiye maçlarına ingiliz spiker istiyorum. bi kaç video daha izledimde adamlar çok harika maç anlatıyolar yorumları olsun gol anında tepkileri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ewt ingiliz spikerler ayrı heyecan verio ya bu maçın deilde tugayın maçtaki spikerde baya iyiydi neyse tuncayda bundan sonra gollere başlar umarız da yeni bi sevinç geliştirse kendi adına en güzel adımı atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 güzel gol atmış helal tuncai :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Creus said: dipnot: türkiye maçlarına ingiliz spiker istiyorum. bi kaç video daha izledimde adamlar çok harika maç anlatıyolar yorumları olsun gol anında tepkileri olsun. Bende Manchester'ı,Milan'ı istiyorum Türkiye'ye...Nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tuncay'ın yaptığı o hareket sus hareketi değil arkadaşlarıyla alakalı bi msj bildiğim kadarıyla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 dEaThMooN said: Tuncay'ın yaptığı o hareket sus hareketi değil arkadaşlarıyla alakalı bi msj bildiğim kadarıyla ..abi ama dünya onu sus olarak anlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Polan said: Creus said: dipnot: türkiye maçlarına ingiliz spiker istiyorum. bi kaç video daha izledimde adamlar çok harika maç anlatıyolar yorumları olsun gol anında tepkileri olsun. Bende Manchester'ı,Milan'ı istiyorum Türkiye'ye...Nolcak şimdi? senin istediğin biraz ütopik oluyo gerçekleşmesi zor. ben sadece o tadda spikerlerimiz olsa maçları izlemesi daha zevkli olur demeye getirmiştim. isteklerin makul şeyler olsun ki üzülme sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ben başka birşey demek istemiştim.Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 omg tuncay gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yarın arsenal karşısında gol atarsa tam süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar