Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 [spo] [/spo] *Çizelgede turuncu tonlarda boyalı saaterde sabit bir pati wj görev yapmamaktadır. Bu saatlerde şimdilik wj kadrosunda olan arkadaşlar boş zamanlarında girebilirler. *Yayın saatleri şu şekildedir: 21.00 tunca 22.00 tunca bu sekilde yazıyor ise akşam saat 9-11 arası tunca yayında olacaktır. *Bazı arkadaşların yayın saatleri normal olması gerekenden fazla görünmektedir. Geçici bir süre böyle devam edilecek. Yayın saatleri bir süre test edilip gerekli görülür ise yedek wj adayları kadroya dahil edilecektir. Daha sonra tekrar bir düzenleme gelebilir ve yeni arkadaşları da çizelgeye ekleyebiliriz. * Yayın topiclerini de eskisi gibi her gün için açıp muzik bölümünü bunlarla doldurmaktansa artık her ay için bir tane açacağız.Paticik FM [Haziran 2007] Paticik FM [Temmuz 2007] ... şeklinde açılacak topicler. Yayınlar, WJ kadrosu, Program saatleri vb tartışmalar için bu topic kullanılabilir. Yayına girenler + istek vb için ise diğer topic kullanılabilir. Ayrıca WJ listesi ve yedekler şu şekildedir.http://forum.paticik.com/konu.php?id=180489 [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 23:33 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 şimdi süper olmuş, sabitlenirse kaybetmeyiz daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hele $ükür uyu$uk adminim,te$ekkür ettik.per$embe,cuma gecesi solonoruma denk gelmi$ ehah iyi bari. edit: turuncu bölümlerde sabit wj olmayacak demi$sin dyna da,atıyorum gece 1 yayınından sonra herif 2-3 bo$ diye de durabilir mi yoksa diğer "ben giricem lan o saat!" diyen adamla mı anla$acaklar? [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 23:11 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 güzel olmuş, çarşamba gimlinin yayınını bekleyeceğiz, o kesin. Benim program tam istediğim gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hayırlı ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hayırlı ossun bakalım bide anasyfada falan çıksa radyo şeysi çok güsel olcak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hayırlı olsun efendim eğlenceli yayınları beklemekteyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tuncanın metalfestleriyle coşup zaugnanın sakin tarzıyla duruluyorum sdfs hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: hayırlı ossun bakalım bide anasyfada falan çıksa radyo şeysi çok güsel olcak evet bunun ıcın yeni sistemde dendi fakat bi güzellik yapılıp ayarlansa şahane olur valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 İyi olmuş valla çok beğendim zamanları :) Peki bağlantı bilgilerini nasıl alacağız? Şifre falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 allah allah benden once gimli varmis, uyutucak kitleyi. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 sen git alanya barlarında cıptıs çal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben de pazar günü 21.00-22.00 arası black/thrash/heavy metal şeysi istiyorum. lütfeaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Oooooo Gimli ardından Dela. Çarşamba süper oalcak desenize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 denk geldikçe herkesi dinleyecek olsam da ilacım BlaCk'tir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 [spo] [/spo] =P nadiren metal dışında bişiler de çalabilirim haberiniz ola [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 21:27 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 cumartesi günü çalacaklara yazık yahu evde mi oturacaklar patidekiler radyo dinliycek diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 euhe, dyna sordu hangi günler yayın yapcan diye ben ctesi hariç geceleri demiştim :=P gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 [spo] çarşamba: 23.00-24.00 pazar:22.00-24.00 keep rockin [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bağlantı bilgilerini nereden öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Cuma 20-21, Pazar 20-22 arasını istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hey yönetim! 20 dakika sonra yayına girmem lazım bana şifre,ip falan veren yok :/ [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 19:37 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 up! tunca nerdesin olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar