Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM [Haziran 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ekmek de sıcacık yanlız annemler yeni geldiler saat in 2 sinde sıcacık ekmek nasıl bulmuşlar bilmiyorum ama tadını çıkarıyorum abi =)
Mesaj tarihi:
abicim insan gibi bira içsenize benim yanımda duruyo efesler....

bırak mariachiyi sprite falan için daha iyi.. en azından limon yok içinde :)

bu arada couplingi açın abi yandan oynasın, yayını da kesmeyin.. doğal geyik de yeter... yalnızım ulan!!

shadaim!!!!birbirbirbir
Mesaj tarihi:
Oğlum insanlar 16 saniye böğürdü falan diyor, Quo Vadis mi çaldınız =)
Ayrıca Solonor, sana çok içirirsen Spidee'yi susturamazsın, adamın çenesine vuruyor dedim.
Kalanını da dinlerdim de yatmam gerekiyordu, kalktım şimdi lol.
Mesaj tarihi:

Ağırlıklı olarak modern jazz, klasik müzik, trip hop ve program formatına uygun sayılabilecek olan yumuşak parçalardan oluşan Silence, her Pazar gecesi 00.00 - 02.00 arası karşınızda olacak. Hepiniz bekleriz.

Ps: Lol geçen hafta Evanescence konseri için yayın yapamadım, bu hafta da Radar Live için yayın yapamıyorum, kusura bakmayın. İlk yayında telafi edeceğim.

edit ps: laf atacaklar için, foto devianttan (ç)alıntı elbette.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 20:14 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
"Heöhea bu arada biri mesaj atmış ama önemsiz biri öeahsda"

onu diyen bendim.baya pot kırdım yayında sanırım eha.şarkıya geçtik sanarken küfür etmeler falan,yayında millete laf etmeler,geyikler vs çok güzeldi hakkaten.en azından biz çok eğlendik.gerçi sabah solonor un pcsi gg oldu ve format dahi atılmıyor o derece komik halde.cumaya nasip olur mu bilmiyoruz artık =)
Mesaj tarihi:
Ben girdim yayına
Rock n' roll, 80's hard n heavy ve dahası

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 23:09 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...