Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milletvekili adaylarının 1/7 si ilkokul mezunu.

Prawler

Öne çıkan mesajlar

adli suçlu dediğin şey yannız en küçük şeyde de olabilirsin..yani mesela benim arkadaş 2-3 sene gs maçından çıkarken yerde kırılmış koltuklardan görmüş..evime götüreyim saklarım diye almış..polis görmüş bunu nezarethaneye atmışlar..adli suçlu gözüküyo..yani suç var suç var=)

tabii savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.ama bu tip haberler genelde muhalif insanlar tarafından yayınlanır ve çoğu sadece büyük rakam vermek için yapılır
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok büyütülecek bir durum değil bu.Yurdum Türkiyesinde ilkokul mezunu sayısı 1/7 den fazla millet vekili milletin vekili olduğuna göre yurdumdaki ilkokul mezunu insanların sorunlarını en iyi düşen bileceğine göre ilokul mezunu adayların olması doğal

buradaki sorun hangi ilkokul mezunu zira bu adamların çoğu aşiret vs işleriyle alakaları olduğu için adaylar halkın sorunları için değil

benim için en büyük sorun gereksiz ve işlevsiz sırf reklam için meclise girecek kadınlar bu ülkenin kadın başbakanı olduda ne oldu hiç daha beter eline yüzüne bulaştırdı yolsuzluğunda bir adabı var bu ülkenin halen kadın bakanı var ne oldu hiç aile içi şiddet gırla bakanı bir kere kürsüde gördünüz mü hayır bir kere adam gibi açıklamasını okudunuz mu hayır

22 temmuzun faturası suçlu cahiller şuursuz yalakalar işlevsiz kadınlardan kurulu bir meclis olacak elden bişey geliyormu hayır eee niye yoruyoruz kendimizi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...