toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 çok asi gördüm seni canım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 komik çocuk seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 adam kasmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Harbiden ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya bu icqcular eskiden icq kullanıyolardı sanırsam. Niye bıraktınız o zaman msn bu kadar tü kakaydı da? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 alışkanlık ve sürü psikolojisi. Karşısındaki insanın bu iki yönünü etkileyebilen kişi çok azdır. ICQya geçmekte mantık görsem de geçmek istemiyorum. Boşuna uğraşılar bunlar malesef :) MSN tvde falan reklam veriyodu zamanında o derece duyuruldu. ICQ'nun o konuda hiç bi şansı yok. Anca bilgisayardan anlayan bazıları geçse bile MSN messenger kullananların geriye kalan büyük bölümü (yanlışlıkla bir buton yerinden kaybolsa kahrolup her türlü teknik servisi arayanlar bunlar ya da bilgisayarda sadece okey oynayıp arkadaşlık sitelerine girenler falan) ICQ ne lan diyecek hazır yüklü olan IM programından devam edecek. yalan olur böyle girişimler yani... Ha ICQ daha iyi değil mi? evet daha kaliteli program. ama işte böle... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Dün icq yükledim 2günde 15 "bayan arkadaş(?!)" geldi rusya ukrayna falan.Seviyorum icq yu eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Buzx, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 23:39 tarihinde demis ki: Dün icq yükledim 2günde 15 "bayan arkadaş(?!)" geldi rusya ukrayna falan.Seviyorum icq yu eheh =) abi baştan sölesene şunu sen. kim ipler msni ya. ıcq tabi ya kral kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 haha işte tüm yapılması gereken bu aslında. neden icq ya cevap olarak hergün 5 rus ekliyor derseni msn bırakılır icq ya geçilir. eminim sırf bu yuzden turkiyede icq kullananların sayısı msn kullananları katlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: toggie, 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:37 tarihinde demis ki: haha işte tüm yapılması gereken bu aslında. neden icq ya cevap olarak hergün 5 rus ekliyor derseni msn bırakılır icq ya geçilir. eminim sırf bu yuzden turkiyede icq kullananların sayısı msn kullananları katlar. Bende çok eminim artıkın cafeye gelen "MESENE var mı abi" yerinde "ICEKU var mı abi" demeye başlar sonrada Müşteri - Pardon bakar mısınız Sahip - evet buyrun müşteri - ICEKU'dan nası ruz bulucam ben sahip - hasminallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Esprisine yazdım öyle rus-ukraynalı diye ama evet geliyolar baya.Ama bende Antalya yazıyor tabi. 223651 de benim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 haho haho haho hebüüübeeee aaaaahhhahahah sonra biraz daha haho haho haho Gemi düdüğü haho haho haho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya yükledim icq yu acaip özlemişim ama sifremi ve mailimi bi türlü hatırlayamıyorum. numaramı biliyorum sadece nasıl ögrenebilirim mail ya sifremi. bi de bu maili hatırlamadıgıma gore mutlaka kapanmıstır, yeni şifre alabilme şansım var mı? kendi profilimi bile buldum siteden, saçma sapan şeyler bile yapmışım about kısmında kim bilir kaç sene önce girdim en son ya. http://www.icq.com/people/full_details_show.php?uin=97716441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: Deathblade 13 Haziran 2007, Çarşamba - 17:25'de idda etmişki Firefox kullananlarında sol testisleri küçük oluyormuş :) Neyse arkadaş icq üzerine tartışıyor . Karıştırmayalım . Haydin hep beraber icq'a ! Kuruyorum şu anda . Ama çok cafcaflı olmuş gibi . baktım yok öle bişi ateş gibi benliğime ateş gibi browser! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 anaaa soldaki büyük lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bende diskoları afro saçları ve yalan rüzgarını geri istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 afro saç mı naaptın yaa komedi be o :P eskilerden her şey istenebilir de bence saç tarzı asla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: ... buraya bu tanıtım konusunu açtığımdan beri 10 dakikada 2 kişi gelip siteye saçma sapan mesajlar attılar ... ... Böyle insanlar daha da çıkacağına göre bir hemen bir ip ban sistemi yazdım, boşu boşuna ip'lerini banlattırmasınlar bence. ... Microsoft'a tekelci deyip, sonra isine gelmeyen mesajlari sorgusuz sualsiz silip gonderenlerin IP'lerini banlemek de supermis yani, ben boyle objektif yonetim gormedim valla hayatimda, basarilarinizin devamini dilerim. Bu basarinizdan olacak ki ancak 2 sayfa okuyabildim ICQ'dan komisyon almiscasina gereksizce savunma yaptiginiz mesajlari, hemen bir super mantikli sey daha carpti gozume; MSN bilgisayari gereksiz kastiriyor demissiniz. ICQ'nun cok daha fazla kastigi konusu bir yana, onerdiginiz cozum daha da super; "ikisini birden kullanin", saygi duydum ne diyim. ICQ daha kapsamli evet, ama bu onu dogal olarak daha hantal ve daha zor yapiyor, dolayisiyla internet kullanicilarinin cogunun nispeten bilgisiz oldugu Turkiye'de MSN one cikiyor. Bu kadar basit olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abi msn icq dan daha cok ram yiyo nerdeyse iki katı. bunu gectim arada coşup makineyi kasması kitlemesi var. ikisinide acmak msn'nın scmaladığı anlar dışında günmüzde hiç birimzin makinesini kasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 dönen kafalar gittimi hocam? gittiyse kullanmam çiçek tribide güzel ama. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 01:54 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bomboş listem, vallahi yani çok fena. herkeş offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abi sende 'mesene' var mı sorusu dışında pek bi zararını görmedim msn in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abi o kadar insan belki bir şey biliyordur diye yükledim icqyu ama ; her yer reklam, sesler berbat, o eski a-o efekti bile berbat olmuş, yazarken tipo efekti vardı o bile yok, arayüz çok kötü, msnden beter simayliler emoyşınlar çıkmış, harbiden de yonja platformu gibi genderlar hair colorlar falan. yok abi bitmiş icq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 icq suxxor olmş artık.. bide yeni liste toparlamaya kasmak... işkence desem.. msnde hazır bi listemiz sevdimiiz bi arkadaş kitlemiz oluştu.. bidaa icq da onu oluşturmak ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 O zaman çözüm yolunu buldum Miranda kullanalım!!!!'''^! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar