Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Çok uzun bir tarihimiz çok karmaşık bir yapımız var ve insanız dediğimizde bizi en çok belli eden şey duygularımız ve aslında sakladığımız bir çok şey aynı kapıya çıkıyor Yaşıyoruz sıkılıyoruz ve tekrardan yeni başlangıçları arıyoruz Erkek kadını kadın erkeği keşfediyor bunu yaparken kendinden çok şey katıyor ve bakıyorsun bütün olmuşsun bunu sonlardırmakta istemiyorsun ve onun başına birşey geldiğinde için okadar kötü oluyorki lütfen diyosun birşeyler yapmalıyım....peki tüm bu düşünceler artık günümüzde komik geliyor mu evet....çünkü verilcek değerler kalamış ve biz kaybedince yada bizden önce kaybedilince de önemesemiş günümüz diyorum evet günümüzü suçluyorum... ama ben paslanmak unutmak istemiyorum dalga geçileceksede uğuruna savaştığın şeyler için geçilsin ama lütfen unutulmasın... belki bunu yapan baş salak ben olurum gururda duyarım bu salaklığımla nedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ahahah salak. asdfasdf Şaka bir yana gerçekten hak veriyorum bu konuya. Duygulardan çok insanlığa, insana değer yok günümüz dünyasındaki varlıklarda (varlık diyorum çünkü benim gözümde insana değer vermeyen insan değildir). Yine de... Her ne olursa olsun, şu an varolduklarınla birlikte, birlikteliğinle, benliğinle, şu anda yaşadıklarınla mutlumusun? Şu anda yaşamayı seviyor musun? O önemli. Yok başka insanların ne dedikleri, ne düşündükleri, ne yaptıkları hiç ama hiç önemli değil bence. Hele ki onlar insan kılığına bürünmüş varlıklarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 başlıktaki da ayrı yazılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 başlıktaki "da" ayrı yazılacak. doğrusu böle dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ne güzel imla konusunda bilir kişilerimiz varmışta haberimiz yokmuş saolun beylerrr..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Materyalist bir dünyada yaşıyoruz. İnsana, duygularına önem verilmiyor. Paraya, statüye ve faydaya öenm veriliyor. Kahpe dünya.. Yaşamayı sevmesem intihar ederdim de, hayat güzel, dostlar sevgi güzel, ender de olsa bulunabiliyor. Bulundu mu da insanı yaşatıyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 çok düşünmemek lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ehe onu bende düşündüm de bir ara baktım kimse düşünmüyor bari ben düşüneyim dedim:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 çok düşünmemek lzm :) 1+ da benden sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 teşekkür ederim canım anlaşılmak güzel bir şey tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 düşünüyorum da sen düşünmesen daha iyi olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ahahahah nedenmiş o ne zararımı gördün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Çok düşünüp, dışarı yaşamaya çıktığınız zaman o düşünceleri bir kenara bırakmak lazım, yerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Evet haklı gibi gözüksede yine işte kolay olmuyor olamıyor ben bazı şeyleri basitleştirmeyi başarabildiğim gibi böle şeyleri beceremiyorum işte amam zaten bizim masklerimiz bize yeter de artar değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 öyleyse varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 evet sanırım o yolada çıkıyor ama sadece varol olmak yetse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 To be or not to be. That is the question. (Yapmazsam çatlardım =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 cık cık herkes filiozof,şair olmuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Düşünüyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ooooo ben bidaha cidddi mi hiç bir topik açmıcam abi yok kimse takmiyor herkes dalgasında zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ama harbiden da göze batıyor sdf ben ciddi cevap verdim bana kızamazsın -_- hatta o verdiğim cevap zamanında kendi içimde çok ciddi musahebelerini yaptıktan sonra vardığım bir karar. İnsan bedeninin ve fizyolojisinin ve toplum içersinde yaşamanın yarattığı sosyolojik ve psikolojik sınırların dışına fazla çıkmaya çalışmanın faideli olmadığı idi. En azından kendi sosyal yaşamımız ve uygulamalarımızda. Ha ama böyle şeyleri düşünmek insanı enteresan sonuçlara ve fikirlere götürebiliyor ve dolayısıyla zevk alıyorsa insan bir yandan bunları düşünürken bir yandan normal ve nispeten daha basit hayatına devam edebilir bence. Neden etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 düşündüm öyleyse varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 evrimin son basamağı bu. bencil insan. etraftaki tüm teknolojik gelişmeler insanı diğer insanlardan bağımsız hale getiriyor, mis gibi yalnız yaşıyoruz. eskiden mahallede çöpçüler olmasa sokaklar kirli kalır, fırınlar olmasa insanlar aç kalır geyikleri dönerdi. şimdi sinbo ekmek yapma makinası çıkardı. daha ne olsun. bireysellük yüceliyor, ortak değer kalmıyor. neden? gerek yok ali veli ile benim aramda bir bağ olmasına. ben sinbo ekmek yapma makinesi ile bağ kuruyorum aramda. düğmesi var. finlandiya falan... sakat şeyler bunlar. çıkıp hava almak lazım. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Siz ayar vermeden biraz duramazsınız değil mi? Bu sırada birsen. fazla düşünüyorsun. tek dediğim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar