Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşünüyorumda...

Villians

Öne çıkan mesajlar

Çok uzun bir tarihimiz çok karmaşık bir yapımız var ve insanız dediğimizde bizi en çok belli eden şey duygularımız ve aslında sakladığımız bir çok şey aynı kapıya çıkıyor

Yaşıyoruz sıkılıyoruz ve tekrardan yeni başlangıçları arıyoruz
Erkek kadını kadın erkeği keşfediyor bunu yaparken kendinden çok şey katıyor ve bakıyorsun bütün olmuşsun bunu sonlardırmakta istemiyorsun ve onun başına birşey geldiğinde için okadar kötü oluyorki lütfen diyosun birşeyler yapmalıyım....peki tüm bu düşünceler artık günümüzde komik geliyor mu evet....çünkü verilcek değerler kalamış ve biz kaybedince yada bizden önce kaybedilince de önemesemiş
günümüz diyorum evet günümüzü suçluyorum...
ama ben paslanmak unutmak istemiyorum
dalga geçileceksede uğuruna savaştığın şeyler için geçilsin ama lütfen unutulmasın...
belki bunu yapan baş salak ben olurum gururda duyarım bu salaklığımla nedersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah salak. asdfasdf

Şaka bir yana gerçekten hak veriyorum bu konuya. Duygulardan çok insanlığa, insana değer yok günümüz dünyasındaki varlıklarda (varlık diyorum çünkü benim gözümde insana değer vermeyen insan değildir).

Yine de... Her ne olursa olsun, şu an varolduklarınla birlikte, birlikteliğinle, benliğinle, şu anda yaşadıklarınla mutlumusun? Şu anda yaşamayı seviyor musun? O önemli. Yok başka insanların ne dedikleri, ne düşündükleri, ne yaptıkları hiç ama hiç önemli değil bence. Hele ki onlar insan kılığına bürünmüş varlıklarsa...
Sosyal ağlarda paylaş

ama harbiden da göze batıyor

sdf ben ciddi cevap verdim bana kızamazsın -_- hatta o verdiğim cevap zamanında kendi içimde çok ciddi musahebelerini yaptıktan sonra vardığım bir karar. İnsan bedeninin ve fizyolojisinin ve toplum içersinde yaşamanın yarattığı sosyolojik ve psikolojik sınırların dışına fazla çıkmaya çalışmanın faideli olmadığı idi. En azından kendi sosyal yaşamımız ve uygulamalarımızda. Ha ama böyle şeyleri düşünmek insanı enteresan sonuçlara ve fikirlere götürebiliyor ve dolayısıyla zevk alıyorsa insan bir yandan bunları düşünürken bir yandan normal ve nispeten daha basit hayatına devam edebilir bence. Neden etmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

evrimin son basamağı bu. bencil insan.
etraftaki tüm teknolojik gelişmeler insanı diğer insanlardan bağımsız hale getiriyor, mis gibi yalnız yaşıyoruz.
eskiden mahallede çöpçüler olmasa sokaklar kirli kalır, fırınlar olmasa insanlar aç kalır geyikleri dönerdi.
şimdi sinbo ekmek yapma makinası çıkardı. daha ne olsun.
bireysellük yüceliyor, ortak değer kalmıyor. neden? gerek yok ali veli ile benim aramda bir bağ olmasına.
ben sinbo ekmek yapma makinesi ile bağ kuruyorum aramda.
düğmesi var.
finlandiya falan... sakat şeyler bunlar. çıkıp hava almak lazım. valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...