Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men Origins:Wolverine

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Eğer böyle çocukluk zamanlarını felan anlatırlarsa süper olur. babasını öldürmesi, sevdiği kızla kanada'ya kaçması sonra kızın başka adama aşık olması. Arada kendi güçlerini keşfetmesi. Kurtlarla birlikte takılmaya başlaması. Çizgi romanında çok hoşuma gitmişti bu hikaye. Filmide adam gibi yaparlarsa en azından X-2 kalitesinde gayet güzel bir film olur.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiden söyliim gambit'in içine eder bunlar. yani hiç sevmeme rağmen koskoca x-men grup lideri cyclops'u figüran haline getiren kişilerden bahsediyoruz. daha önce de dendiği gibi ilk 3 film zaten wolverine üzerinde kuruluydu. yani çizgi romanlarda bile yıllarca açığa çıkmayan hikayesini 2. filmde sundular bize ki wolverine 100 yaşından büyük. kendi adını taşıyan çizgi romanda yıllar hep 1800 lerin sonundaydı. Türkçe uyarlamasında öyleydi diye hatırlıyorum. onu yapan adam nasıl yaşıyor hala.

gambit ordaki en sevdiğim karekter belkide bakalın nasıl yapıcaklar. giderler jix bir oyuncu seçerler ona kafa göz sete dalarım dsad

edit: şu an linke baktım gambit için . jix bi tip ama uyucak gibi hmm
Sosyal ağlarda paylaş

2 gündür ilk defa konuyu açabildim,efsanevi yurt internetimiz sayesinde bakamıyordum.Daesu'nun isteği üzerine de başlığı değiştirdim daha iyi.

Gambit'in hikayeye girmesi gerçekten çok hoş,en başından beri hayran olduğum bir karakterdi.Umarım sıçmazlar diyeyim.

Origins ismi de bence popüler karakterler film çekileceğinin göstergesi,Wolverine popüler bir karakter ve her zaman ön planda olacaktır fakat diğer önemli karakter üzerine güzel hikayelerle Origins seri olarak gider,şöyle bir 10 filmden bok gibi para kırarlar.

Neyse net gitmeden diğer konulara da bakayım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...