Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 3. filmin sonunda cok bekledim bi portal acılacak,arkada western tarzı tıngırtıyla Bishop ve tayfası cıkacak diye ama olmamıştı :( buda wolverinin geçmişine gidiyormuş orda zaten olamaz. bishop istiyoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Eğer böyle çocukluk zamanlarını felan anlatırlarsa süper olur. babasını öldürmesi, sevdiği kızla kanada'ya kaçması sonra kızın başka adama aşık olması. Arada kendi güçlerini keşfetmesi. Kurtlarla birlikte takılmaya başlaması. Çizgi romanında çok hoşuma gitmişti bu hikaye. Filmide adam gibi yaparlarsa en azından X-2 kalitesinde gayet güzel bir film olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 wolverin iyi adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Sakallar on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 aha gambit nasil yazik edecekler karaktere belli degil :P (kafadan onyargi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 şimdiden söyliim gambit'in içine eder bunlar. yani hiç sevmeme rağmen koskoca x-men grup lideri cyclops'u figüran haline getiren kişilerden bahsediyoruz. daha önce de dendiği gibi ilk 3 film zaten wolverine üzerinde kuruluydu. yani çizgi romanlarda bile yıllarca açığa çıkmayan hikayesini 2. filmde sundular bize ki wolverine 100 yaşından büyük. kendi adını taşıyan çizgi romanda yıllar hep 1800 lerin sonundaydı. Türkçe uyarlamasında öyleydi diye hatırlıyorum. onu yapan adam nasıl yaşıyor hala. gambit ordaki en sevdiğim karekter belkide bakalın nasıl yapıcaklar. giderler jix bir oyuncu seçerler ona kafa göz sete dalarım dsad edit: şu an linke baktım gambit için . jix bi tip ama uyucak gibi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 2 gündür ilk defa konuyu açabildim,efsanevi yurt internetimiz sayesinde bakamıyordum.Daesu'nun isteği üzerine de başlığı değiştirdim daha iyi. Gambit'in hikayeye girmesi gerçekten çok hoş,en başından beri hayran olduğum bir karakterdi.Umarım sıçmazlar diyeyim. Origins ismi de bence popüler karakterler film çekileceğinin göstergesi,Wolverine popüler bir karakter ve her zaman ön planda olacaktır fakat diğer önemli karakter üzerine güzel hikayelerle Origins seri olarak gider,şöyle bir 10 filmden bok gibi para kırarlar. Neyse net gitmeden diğer konulara da bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 En sevdiğim X-Men Kitty ve Jamie Madrox. Madrox filmi istiyorum ben. X-Factor filmi istiyorum. Rahne de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Kitty'e bende hastayım :D X-2 ve X-3'de Ellen Page canlandırmıştı hatta,film çekilirse yine onla canlandırsınlar :) Yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 X-Men Origins:Bıshop isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bishop istiyorsan X-men'in son story-arc'ını oku hemen. Yeni tamamlandı, Bishop hakkında süper seyler öğreniyor, çocukluğunu görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Messiah Complex diye arat ama uyarayim, feci cliffhanger ile bitti. edit: Bishop hakkında değil, o tamam. Layla hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 DEADPOOOOOOOOOOOOOOOLL! RYAN RAYNOLDS!!! OH YEAAAAAH!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 fenris said: deathstrike nerde çıktı ya? 2. filmdi sanırım. hani parmak uçlarından bıçak çıkan bayan. sonra volverin buna admantiyum tabancası sapladıda gozlerinden adamantiyum yaşı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yaw bu x-men çizgi romanlarını ve çizgi filmlerini bulabileceğim bir yer varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Film, X Men (ilk film) ile X Men 2 arasında mı geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-origins-wolverine/leaked-comic-con-footage http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-origins-wolverine/leaked-comic-con-footage-ii trailerlar düşmüş, sinema çekim ama olsun, güzele benziyor ironman ve batmanden sonra 3. iyi bi film hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 IMDB'de X-Men Origins: Magneto var birde. O ne ayak peki ya bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 @dom o iki bicakli kirmizili amca deadpool deil mi ve ooleyse deadpool su manyak meme lere sebep olan karakter degil mi ooleyse oy oy super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Deadpool, Cable'sız olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Wolv'un yanına Gambit koysalar da daha çok eğlensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Wolverine Gambit'i dövemez, iskeleti organik değil, Gambit onu patlatır diyerek, alemlerin en ateşli X-Men tartışmalarından birini tekrar açayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yok Gambit yanında olsun zaten..Ama güzel bi tartışma konusu tabi :) karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 gambit üzer zaten afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar