Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Saeros said: Cuce said: yooo değildi sabrımın sınırları vardır efendi cüce, sınırlardan sonra yayımın şarkısıyla gelen ok yağmuru başlar ve hiçbir şemsiye bu yağmurun altında koruma vaadedemez. o zaman bizde golgede trolleriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hobaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yönetmen farkı var arada işte. tüm fark burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 super kahraman filmleri icersinde en begendigim ilk 3 den birisi oldu. guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bone said: Cuce said: abi sen ne diyosun... deadpoolun butun olayı cok konusan bi salak olması deadpool süper adam ya: http://www.youtube.com/watch?v=G1R5PhReY5k Hi I'm a Marve- WOW!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bende beğendim.ama deadpool gibi adam çok kötü harcanmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 çok kötü ya neyini beğendiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bone said: Quel-Thul said: ne bekliyosunuz ki, adamların motivasyonu para, tabiki cogunlugu tatmin edecek sekilde çekecekler Batman gibi çizgi romancıların da sevebileceği bir film yapabilirlerdi. Batman zaten kendinden karanlık bir çizgi roman. Karanlık bir film ortaya çıkarıp her türlü seyirciyi kendine çekmeyi başardı o yüzden. Kendinden ödün vermedi yani, biraz yumuşamış çıktı sinemaya o kadar, daha çok kan olabilirmiş. Ama X-Men çizgiromanları sarı mavi yeşil meşil farketmez kostümlere sahip olduğu için sinemaya geçerken bir değişim geçirmesi şart yani. Hugh Jackman'ın kafasına sarı lacivert maske geçirseler en hardcore çizgi roman fanı bile götüyle güler adama. O yüzden bence Batman pek kıstas değil. Ama bu film de iyi bir film değildi, ki ben çok zorladım kendimi beğenebilmek için ama ucuz geldi resmen. Ryan Reynolds gibi çenesini mükemmel kullanabilen bir adamın böyle harcanması beni üzdü bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Benimle misin Cüce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Xaenin said: Ryan Reynolds gibi çenesini mükemmel kullanabilen bir adamın böyle harcanması beni üzdü bir kere. kesinlikle ya, koca filmde elimin parmaklarını geçmedi adamın cümlelerin sayısı bi sonraki origin filmi deadpool üzerine olucaktı sanırım, belki orda telafi ederler cüce yoktu beni yolladılar lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 çıkan 4 x-men filmi içinde iyi olan birtek x2 vardı bence. onun dışında çöp resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ben baya beğendim filmi. yani olması gerektiği gibi değil ama şu haliyle de iyi ya da yok lan, 2 dakka önce bitti film yazarken bidaha düşündüm de bok gibi olmuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bombok bi film olmuş afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 xmen okumadım etmedim bilmem. çizgi filmini izledim azcık, oyununu fln oynadım. karakterleri bilirim yani. seriyi izledim, originsin de hastası oldum teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar