Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men Origins:Wolverine

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Bone said:
Quel-Thul said:

ne bekliyosunuz ki, adamların motivasyonu para, tabiki cogunlugu tatmin edecek sekilde çekecekler

Batman gibi çizgi romancıların da sevebileceği bir film yapabilirlerdi.

Batman zaten kendinden karanlık bir çizgi roman. Karanlık bir film ortaya çıkarıp her türlü seyirciyi kendine çekmeyi başardı o yüzden. Kendinden ödün vermedi yani, biraz yumuşamış çıktı sinemaya o kadar, daha çok kan olabilirmiş. Ama X-Men çizgiromanları sarı mavi yeşil meşil farketmez kostümlere sahip olduğu için sinemaya geçerken bir değişim geçirmesi şart yani. Hugh Jackman'ın kafasına sarı lacivert maske geçirseler en hardcore çizgi roman fanı bile götüyle güler adama. O yüzden bence Batman pek kıstas değil. Ama bu film de iyi bir film değildi, ki ben çok zorladım kendimi beğenebilmek için ama ucuz geldi resmen. Ryan Reynolds gibi çenesini mükemmel kullanabilen bir adamın böyle harcanması beni üzdü bir kere.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Ryan Reynolds gibi çenesini mükemmel kullanabilen bir adamın böyle harcanması beni üzdü bir kere.

kesinlikle ya, koca filmde elimin parmaklarını geçmedi adamın cümlelerin sayısı
bi sonraki origin filmi deadpool üzerine olucaktı sanırım, belki orda telafi ederler

cüce yoktu beni yolladılar lan :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...