Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monkla ilgili aklıma takılan bir olay

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Şimdi, monk lar belli bi seviyede leap of clous alıyolar ya hani (dikey olarak zıplamaları sınırsız oluyo) o özelliği kullanıp sıçrayıp birini üzerine binerse daha ölümcül olur di mi?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun
Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya o dm e kalmış bişey ama + verilir yani. Ben dm olursam veririm +. çünkü bi de genellikle adam o akdar yüksekten düştüğü zaman bile dmg alır. bi de 70-80 kiloluk bir adam üstüne düşerse sen düşün artık.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlamışınız arkadaşlar olayı. leap of the clouds sadece zıplama yüksekliğinizin boyla sınırlanmasını engelliyo. yani ne kadar yükseğe sıçradığınız jump checkine kalmış gene. maximum 3-5 metre sıçrarsınız normal bi karakterle. o da önemli bi değişiklik yapmaz. ama bazı prestige classlarda acrobatic attack diye bi özellik var. belli bi miktar hoplayıp zıplayınca attack ve damage a bonus alıyosunuz...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

altından çekilirim (reflex save)... çekilemezsem sen düşme damage'i alırsın ben de senin boyutunda olup da düşen herhangi bi objenin vereceği normal hasarı alırım. ki var onun chart'ı biyerlerde...

hareketi atak olarak çözümlersek bunu bi charge attack olarak değerlendiririm basitçe. kendine de zarar vermeden bana extra zarar veremezsin (uygun yolu yordamı bilmediğin sürece...)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 28 September 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e madem ciddi oluyosun ben de ciddi oliim..
surprise attack olarak yapıldığı sürece charttaki damage'ın iki katını subdual olarak verir, flying kick yapabilen bi monka da düştüğü mesafe kadar uçmuş gibi damage verdirtir bi o kadar da subdual verdirtir, bi de yetmiyomuş gibi adamın silahını düşürüp düşürmediğini kontrol ederdim. Aynı durum ağacın tepesinden aşaadaki adama atlayan birisi için de geçerli. Balance'ına 20 de verirdim hatta atlayacak vakti bekliyosa. Ona göre de kendisi damage alırdı.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada monk Leap of Clouds almadan önce Slow Fall alıyo. Yani 10-15m zıplayıp düşünce pek de bişi olmuyo. Çünkü 30ft/9m ye kadar olan düşüşlerden hasar almadığı gibi onun üstündeki yükseklikler için de -9m hesaplayarak hasar alıyo. Yani 12m den düşünce sanki 3m yükseklikten düşmü gibi hasar alıyo. Hele bi de yakında duvar varsa onu almıyo.
Monk bu, ezer geçer...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca slow fall adı üzerinde düşüşü yavaşlatır, bir nevi levitation gibi, veya DragonBall izleyenler anlayacaklardır demek istediğimi ve bu de adama pek zarar vermez...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada söylemeyi unuttuğum bi ayrıntı var: Leap of C. 3.5ed da yok. Yani kaldırılmış. Yani artık monklar aya zıplamaya çalışmayacak.
Gerçekten gereksiz ve sorunsal tartışmaya fazlaca müsait bi özellik olduğundan kaldırılması bence son derece mantıklı.

Ayrıca Slow Fall için 3.5da daha net bir şekilde açıklama yapıldığını fark ettim. Yakında bir duvar illaki olacak demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw kuralları o kadar da takmamak lazım. Monklar belli bir eğitimden sonra insanüstü bir zıplama gününe kavuşurlar. Yorumunu DM'e bırakmak lazım. DM istediği kuralı eğebilir, bükebilir, yokmuş gibi varsayabilir...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Sosyal ağlarda paylaş

ya baba ne kasıyosun adamın kafasına zıplamakla fln ol babalr gibi vampir monk7/ftr4 ünü zıpla yapış örümcek adam gibi eline de scythe al weap spec ile bir de spring attack...ohh suyundan da koy yani...[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

walla vampire level adj. +8 dolayısıyla 19. levela denk geliyo o karakter. gel gör ki 19. level herhangi bi karater onu parça pinçik eder. dolayısıyla pek pp lik bi yanı yok. hatta ezik diyebilirim. ha PCler karşısında hoş bi villain olabilir ama monk/assassin daha güzel olur zannımca...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 05 October 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

char güçsüz oluyo ona lafım yok
ama çok pp lik olmuş adam, Şu skili alıcamda üstüne bu bonusunu koyucam vs vs
Sadece üstüne şıçrıyıp yarma adamı olmuş[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...