Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subtitle/altyazı programı arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnternetten indirdiğim bazı videoların kendinden altyazısı olmuyor. Sadece aynı videonun farklı versiyonları için hazırlanmış altyazılarını bulabiliyorum.

O altyazıları videoya uyarlamak için güzel bir program var mı sizin tavsiye edebileceğiniz?
Subtitle Edit diye bir program buldum mesela. Ama çok külfetli geldi bana.

Şöyle biraz daha kolay sync yapabileceğim, sync edilmiş text ve videoyu önizleme yapabileceğim bir subtitle programı istiyorum.

Sanki böyle bir program vardı eskiden bildiğim, ama bulamadım onu.
Güncel birşeyler tavsiye edebilirseniz güzel olur.
Mesaj tarihi:
mv2 player, icinde oldukca saglam bir latyazi duzenleme programi var. sag klikleyip subtitle ayarlarinda gidiyorsun. farkli fps`leri bile ayarliyabiliyorsun. gecikme ilerleme filan da koyabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
bahsettiğim program subtitle workshop olması lazımdı.
güzel bir program, severim.

ama daha iyi olduğunu düşündüğünüz program varsa tabii onu da deneyebiliriz.
Mesaj tarihi:
said:
Altyazı yazılmaz ki çevrilir. Yabancı altyazı bul onu çevir notepad ile açarak.

elimdeki videoda altyazı yok, altyazısı zaten internette de yok ben yazacağım alla allaaa

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 16:01 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
dinle cevir, zamanlamayi tuttur filan, allah sabir versin. eger xyz dilden bir altyazi bulursan onu kullan, hic degilse zamanlama ile ugrasmassin.

yok dert değil max 10 dklık video.

bi de nası türkçe karakter desteği yok?? olmaz ama :(
Mesaj tarihi:
VideoLAN'da altyazının zamanlaması tutmuyorsa erken oynatmasını veya delay olmasını sağlayabiliyorsun ctrl+j ctrl+k mı ne çok absürd kısayol tuşlarıyla oluyor bu iş.
  • Yeni Oluştur...