Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nerf lazim bize hehe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

valla diger paladinleri bilmiyorum ama
bana paladin baya bi overpower geldi

5 man questleri 4 5 denemede
3 man elite questleri ise sorunsuz sololuyaibliyorum hoyl paladinle

strat scholomance gibi instancelari zaten direk solo bitirip baya para yapabiliyor

bilmiyorum diger paladinler ne dusunuyor ama bence blizz tbc de bize baya kiyak gecti

[spo][/spo]

Mesaj tarihi:
netherwing ile neutral olmak için yapılan quest di mi o?
ya onu bana biraz anlatabilir misiniz, nedir taktiği, add var mı, gruba hangi classları alayım falan. şimdi 5 kişi bulmak zaten zor, bi de bulup kesememek var.
ben enhancement shamanım bu arada.
Mesaj tarihi:
poison cure eden birini alın yeter cok basit bişi bide ulu orta yerde kesmeyin içerdeki odaya çekin orda kesin
serpent sting geliyor biraz öyle basit bişi :p 3 kişi kesmiştik biz
Mesaj tarihi:
poison cleansing totem dikeriz yau :)
neyse saol odaya çekmek sanırım esas nokta. wowhead'de de bu sekilde yazmıs bişeyler ama tam anlayamamıştım. madem basitmiş fazla kasmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Benim de 4-5 mobu birden alabilmeye ve ölmemeye odaklı bi prot loladin var. Diğer bi hunter karakterim kendinden 2 level üstteki elemanı kesmekte zorlanıyoken bunla 3-4 level yukarsını kesebiliyorum. Mesela dün 38. level pallymle 40. level elite mob Bhag'thera'yı kestim. Yaklaşık 5 dakika sürdü ama ölmeden kestim işte sdfsd

Ölmemekte çok kararlı pallyler. Önce bi balon açıp holy light çakıyosun, olmadıysa stun çakıp holy light, o da olmadıysa judgement of light+seal of the crusader yapıp can doldurmaya bakıyosun (reckoning varsa çok gral oluyo tabi), o da olmazsa lay of hands atıyosun, bi de varsa poti içiyosun ooh tamam. Zaten bunları yapınca 3 defa ölmen gerekirken ölmüyosun; sanki healthin normalin 3 katıymış gibi oluyo.
Mesaj tarihi:
aklıma şey geliyo, tbc noobuyuz daha 5 manlerde tam cözülmemiş shadow labmı ne yapıyoruz

iki boss da bütün party ölüyo paladin bossu %20 lerden 30 lardan tekbaşına kesiyo..
vaay e demiştim
Mesaj tarihi:
paladine özel bir olay değil, vaktinde mageler naxx trash sololuyordu. blizz'in kıyak geçtiği filan yok, senin falanca questi sololayamaz dediğin adam da aynı mobu benden 3 kat hızlı öldürüyor. bir denge var.
Mesaj tarihi:
group questleri solo yapamıyan iki class var oyunda; warrior ve rogue(shamanlar da herhalde yapamıyodur :)). ranged classlar kite olsun, petleri olsun çoğu questi tek başlarına yapabiliyor. hep söylüyorum bu oyunun ismi world of ranged(caster)craft olmalı diye :p
Mesaj tarihi:
rogue grup q'larını tek başına yapabilecek yegane class, işine gelmezse vanish çeker, adamın yanına stealtte girer çıkar, arcataraza girer kara key fragmentı alır çıkar, yapar bunu incitmez belini.
Mesaj tarihi:
said:
valla qlari yapiyorsunda hammersmith i bulamiyorsun :p simdi ss den gordum nick i az once pm atan sen missin oyunda yahu.

ya orti hic sorma neyse osnra buldum winterspringdeymis, hic daha once bs kasmamistim hehe :p
  • Yeni Oluştur...