Sin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 valla diger paladinleri bilmiyorum ama bana paladin baya bi overpower geldi 5 man questleri 4 5 denemede 3 man elite questleri ise sorunsuz sololuyaibliyorum hoyl paladinle strat scholomance gibi instancelari zaten direk solo bitirip baya para yapabiliyor bilmiyorum diger paladinler ne dusunuyor ama bence blizz tbc de bize baya kiyak gecti [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 abı biz o q yu 5 kişi zor yapmıştık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 valla qlari yapiyorsunda hammersmith i bulamiyorsun :p simdi ss den gordum nick i az once pm atan sen missin oyunda yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 netherwing ile neutral olmak için yapılan quest di mi o? ya onu bana biraz anlatabilir misiniz, nedir taktiği, add var mı, gruba hangi classları alayım falan. şimdi 5 kişi bulmak zaten zor, bi de bulup kesememek var. ben enhancement shamanım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 poison cure eden birini alın yeter cok basit bişi bide ulu orta yerde kesmeyin içerdeki odaya çekin orda kesin serpent sting geliyor biraz öyle basit bişi :p 3 kişi kesmiştik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 poison cleansing totem dikeriz yau :) neyse saol odaya çekmek sanırım esas nokta. wowhead'de de bu sekilde yazmıs bişeyler ama tam anlayamamıştım. madem basitmiş fazla kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 eh üstünde o kadar buff flask oil falan varken zaten 2 kişi gibi olmuşsundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Benim de 4-5 mobu birden alabilmeye ve ölmemeye odaklı bi prot loladin var. Diğer bi hunter karakterim kendinden 2 level üstteki elemanı kesmekte zorlanıyoken bunla 3-4 level yukarsını kesebiliyorum. Mesela dün 38. level pallymle 40. level elite mob Bhag'thera'yı kestim. Yaklaşık 5 dakika sürdü ama ölmeden kestim işte sdfsd Ölmemekte çok kararlı pallyler. Önce bi balon açıp holy light çakıyosun, olmadıysa stun çakıp holy light, o da olmadıysa judgement of light+seal of the crusader yapıp can doldurmaya bakıyosun (reckoning varsa çok gral oluyo tabi), o da olmazsa lay of hands atıyosun, bi de varsa poti içiyosun ooh tamam. Zaten bunları yapınca 3 defa ölmen gerekirken ölmüyosun; sanki healthin normalin 3 katıymış gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Her balon patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Heh dogru valla. Da gerçekten holy paladinler oldukça rahatlar questlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 o üstündeki pot ve buff larla normaldir süpriz bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 warrior bundan fazla buff'la yapamaz o questi mesela, rogueda yapamaz muhtemelen. böle bi durum var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 paladinin illaki artıları var bazı konularda [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 14:38 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 aklıma şey geliyo, tbc noobuyuz daha 5 manlerde tam cözülmemiş shadow labmı ne yapıyoruz iki boss da bütün party ölüyo paladin bossu %20 lerden 30 lardan tekbaşına kesiyo.. vaay e demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben benim warlocka bir be pally alt acacaktim zaten supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 paladine özel bir olay değil, vaktinde mageler naxx trash sololuyordu. blizz'in kıyak geçtiği filan yok, senin falanca questi sololayamaz dediğin adam da aynı mobu benden 3 kat hızlı öldürüyor. bir denge var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 group questleri solo yapamıyan iki class var oyunda; warrior ve rogue(shamanlar da herhalde yapamıyodur :)). ranged classlar kite olsun, petleri olsun çoğu questi tek başlarına yapabiliyor. hep söylüyorum bu oyunun ismi world of ranged(caster)craft olmalı diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 combatsan baya bi group questini yapabiliyorsun rogue la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 blade flurry cooldown da değilse herşey mümkün; ama roguela zor ya melee sınıf falan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 aaa thunderaan var screenshotta :D [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 22:26 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Resimde onu fark ettin ya ahaha ne diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 rogue grup q'larını tek başına yapabilecek yegane class, işine gelmezse vanish çeker, adamın yanına stealtte girer çıkar, arcataraza girer kara key fragmentı alır çıkar, yapar bunu incitmez belini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bu se7endaki outmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: valla qlari yapiyorsunda hammersmith i bulamiyorsun :p simdi ss den gordum nick i az once pm atan sen missin oyunda yahu. ya orti hic sorma neyse osnra buldum winterspringdeymis, hic daha once bs kasmamistim hehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 acikcasi ornek olsun diye o ss i koydum o questi tek yapamadim 2 mage arkadasla beraber yapabildik anca =.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar