Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Burdan izleyebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=1AgCxsDYz40&NR=1 Önce izleyin, Sonra spoiler [spo]Tahtadan yapılma katana... Öldürme kılıcıdır... Hem de öylebir madenden yapılmıştır ki en çelik zırh bile dayanamaz. Nedir bunlar? Dün gece kartondan yaptım,sana artistlik olsun diye Onları nerden aldın? Migros'tan aldım. Adam Kore'den katana alıyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ueheuh UO bölümünde yeni koymuştum,hırkıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ahahaa. ya ne güzel oldu bu yutup ya. hiç görmediğim izlemediğim şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 cüneyt arkın serileri arasında bu en kötüsü diyebilirim daha ne bombalar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kingpin, özel mesajlarını temizle 30 tane konuyu mahvettim şu yazdığım msjı gör diye. sana msj atamıyorum ö.m kutun dolu diye. sende insaf ve insan bi cvp yazar diye msj atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tamam temizledik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Wakişaşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yoo dokunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya ben bi turlu izleyemedim bunu, loading diyo ilerlemiyo, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Haha süper bu biliyorum "Senin gözlerinden keskin olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ASaSLFKASşdlkasd adamlar resmen Japonca terimlere bakmışlar, ona göre sıkmışlar yok bu katana yok bu seppuku diye. Katana tahtadanmış onu da öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Yalnız çin savaşçıları filan diyo ama katana japon çıkışlı değilmidir? Öldürme kılıcı ne ya? Diğer kılıçları meyve kesmek için mi kullanıyoruz rofl:) Katana diyip te scimitar çıkartıp üstüne bi de özel bi tahtadan yapılmıştır diyince çok feci dumur oldum hala halıları yiyorum:) Hem de öyle Drizzt scimitarı gibi hafif bişi de değil, AoE deki Mameluke lerin fırlattığı balta gibi olan scimitarlardan yaa... Hattori Hanzo mezarında spin atıyo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: uttkkuu (6 days ago) marked as spam japon kiliciyla cinlileri korede savasarak nasil oldurulur ya?? Büyüksün yütüp =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: japon kiliciyla cinlileri korede savasarak nasil oldurulur ya?? bu yorum beni bitirdi :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bu arada sebboku gerçekten bizim harakiri olarak bildiğimiz şey.. kılıçla kendini deşmek suretiyle onuru için ölmek olayının adı sebboku... harakiri sadece intihar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 koltuk altların terlemiş cuneyt abi pudralı deodoran kullan bence... ama koyu renk zırhta iz yapar... :D:D:D::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar