BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ben netten sevmiorum ya kanlı canlı elimde olsun mangası istiyorum.Yok mu bir çare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ben hiç bir yerde görmedim mangasını TR de =( Animesi sonuna kadar mangaya sadık kalıyor, sonunda biraz değişiyor. Tavsiyem baştan sona mangasını okumandır ama illa animeden ayrıldığı noktadan dersen Northern Campaign de Rigardonun takım liderlerini öldürmeye geldiği bölümden başlıyabilirsin. 10. Cilt son Chapterı 57, The Invasion of Pieta I. ilk olarak gözüne çarpıcak olan Animede Clare sadece bacaklarını uyandırıp Rigardoyu dövüyordu, mangada bacak + kol uyanıyor. O noktadan itibaren ayrılıyor. Daha öncesinde Raki - Priscilla muhabbetlerinde de farklılık olabilir ama o kadar ince ayrıntı hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kaede nin bahsettigi raki - priscilla olayi hakkinda, ne olacagi(manganin devam etmesini saglayan ve animenin mangadan ayrildigi kisim bu, dilersen oku spoileri): raki normalde priscilla ve easley in kim oldugunu bilmiyor ve onlarla birlikte guneye dogru ilerliyor yani pieta savasiyla alakalari olmicak, clare vs priscilla felan daha olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 78 Clare, Flora'nın kazekiri (windcutter) ını almış Miria, mirror image çıkarabiliyor? Denev, DUAL WIELD CLAYMORES FUCK YEAH Helen, Jean'in Drillswordunu almış (en fazla hasar veren skill ve artık ranged) Tabitha nerdeyse Galatea seviyesine gelmiş (geçmiş?) yoki sense konusunda oha demek istiyorum bir bölümün her sayfası karizma pozlarla mı dolu olur YE BENI MIRIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 şahaneydi, yeni kıyafetler de süper yakışmış. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 hakkaten kiyafetler fln herseyiyle mukemmel olmuslar, clarice i felan gecsin mis gibi clare, miria fln varken ne gerek var ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bugün 4chan'da geziyordumki birkaç msj önce bahsi geçen WPyi gördüm ama ws değil o yüzden bana yaramaz. :/ Alın size 1600*1200 çatıda imba yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ehe sağol, ben 4:3 resimleri ev yapımı widescreen hale getiriyorum yukarıdan aşağıdan kırpıp, tv'yi öyle seyretmekten alışığım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 of çok gaz oldum ya miria'ya hastayım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bu ay Claymore yok diye fanarta vurdum kendimi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tüh, ben de iki günde bir kontrol etmekten bir hal oldum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Aaa. Yeniden mi başladı. İlk sezondan sonra kaçıncı bölüm oluyor? İzlemeye başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 yok mangasından bahsediyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 _ClayMore_ vardı bide şu kuşlu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Niye ayda bir arkadaş niyeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 79un rawı cıktı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 79 torrent Miria konuşmaya başladı, benim tepki : oha .. ohaa .. OHHHAAAAAA Ciddi ciddi devasa bir "revelation" ve Miria bölümü. Herşey yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyor. 3 resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ooo hakkaten karakterlerin gözlerinin faltaşı gibi açılmasına şaşmamak gerek, tek chapter'da bütün olayın ortaya çıktığı ilk bölüm. helal miria'ya. 79 yomaları örgütün yaptığını tahmin ediyordum ama bunların yaşadığı mekanın dr moreau'nun adası olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu. çok ilginçleşti şimdi, önümüzdeki 100 chapter rahat gider bu hikaye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ohaa yepyeni bir boyut kazandı hikaye daha 100 bölüm gider en az evet de,böyle iki ayda bir çıkarsa ömrümüzü tüketir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Selamlar, ben bu serinin anime'ine dün başlayıp bugün bitirdim, soracağım şudur ki, mangasına başlasam başladığıma değer mi? Bitmesine çok uzun süre var mı? İlerleme kaydediyor mu? Anime'le karşılaştırdığımızda artıları eksileri nelerdir? Gayet tatmin edici bir anime'di zira, mangasının da aynı kalitede olacağını düşünüyorum ama bir yandan da çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 1- değer. 2- bitişi yok görünürde, bu ayki chapter hikayeyi bambaşka bir boyuta soktuğundan yıllarca devam edebilir rahatça. 3- kaydediyor ilerleme ciddi. 4- eksisi şahane savaşların animasyon olmaması doğal olarak, (:P) artısı anime'i sevdiysen bunu da sevmemen için neden olmaması. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 RAW çıktı 80'nin bekliyoruz çeviriyi hala >: http://img61.imageshack.us/img61/5532/1212658182581dz2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ahah :D cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 lol sabah açmamıştım spoiler diye,şimdi dayanamadım açtım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ahahaha çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar