Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Claymore

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama tamamiyle ayrilmadi yani bi yerden ayrildi spoiler halinde veriyim de mangada olan farki, siz karar verin baksanizmi bakmasanizmi diye :)

[spo]normalde raki priscilla ve easley in kim oldugunu felan bilmiyor. Yani priscillayi birini yerken felan gormuyor, pieta yada gitmiyolar, güneye dogru gidiyolar pietaya ugramadan. Yani hikaye tamamiyle degisebilir pieta olayinin sonlarina dogru.[/spo]
Mesaj tarihi:
bu arada tv'ye bağlı dvd oynatıcıda izlemeyecekseniz avi yerine mkv olanı indirmenizi tavsiye ederim zira en yeni h264 codeci kullanılıyor xvid yerine, aynı boyda ama daha kaliteli.
Mesaj tarihi:
[spo]Şu Raki ölsün gebersin ya.Yerine adam gibi bir karakter gelsin.Mesela Ricardo ölmesin, kaçsın, doğru yolu bulsun, töbe etsin.Sonrada arkadan gizli gizli Claymore'lara yardım etsin.Clare ile Ricardo evlensin.2 erkek 1 kız çocukları olsun.Sonsuza kadar mutlu yaşasınlar.[/spo]
Mesaj tarihi:
oyyy[spo]
kohsoku ken'i yedi rigardo en sonunda, hazır o moddayken clare geri kalan ekibi de temizlese bari easley gelmeden ehu

yalnız galatea gelecek galiba, dur bakalım 26'da mı bitecek acaba :)[/spo]
Mesaj tarihi:
hah cidden, o amcam da oturaklıydı zaten.

yalnız iyice değiştirmişler hikayeyi dediklerine göre, keşke 26'da bitirmek yerine gittiği kadar gitseydi, ara verselerdi. :/
Mesaj tarihi:
Bu bolumde hikayeyi baya bi degistirdiler, sahsen izlerken cok sıkıldım(ki claymore izlerken - mangasini okumama ragmen - daha once hic sıkılmamistim ).

Bölüm hakkinda;

Raki'yi biraz malak bir is icin ("aman Clare kurtar beni" ya da "aman Clare kurtarayim seni" gibi) kullancaklar gibime geldi bu bolumden sonra, onun disinda Ricardo vs Clare karsilasmasi biraz Naruto,Bleach tarzinda 1 vs 1 lere benzemis.
Mesaj tarihi:
bölüm sonunda çok pis spoiler vermişler be, süper heyecanlı ama yine de! :D

[spo]raki balboa'dan bir adriaaan gibi bir clareee bekliyorum ehu[/spo]
  • Yeni Oluştur...