Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 konu ayrıldıysa kötü olmuş, neyse mangayı okumak gerek öyleyse.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ama tamamiyle ayrilmadi yani bi yerden ayrildi spoiler halinde veriyim de mangada olan farki, siz karar verin baksanizmi bakmasanizmi diye :) [spo]normalde raki priscilla ve easley in kim oldugunu felan bilmiyor. Yani priscillayi birini yerken felan gormuyor, pieta yada gitmiyolar, güneye dogru gidiyolar pietaya ugramadan. Yani hikaye tamamiyle degisebilir pieta olayinin sonlarina dogru.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 o zaman dediğiniz gibi 26 civarı bitirmek maksat, keşke gittiği yere kadar aynen devam etseydi sonra ara verselerdi doğrudan.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Anime çok güzek gidiyor şuan.Açıkcası farklı bir senaryoya dönüp 26 dan fazla bölüm yapmaları, berserk gibi bitirmelerinden daha çok hoşuma gider benim.Ucu açık sonları nedense sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Claymore 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Bu bölümde güzeldi. Özellikle, [spo]kol kopma sahnesinde şöyle bi ha..ktir oldum. Beklemiyordum pek :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bu arada tv'ye bağlı dvd oynatıcıda izlemeyecekseniz avi yerine mkv olanı indirmenizi tavsiye ederim zira en yeni h264 codeci kullanılıyor xvid yerine, aynı boyda ama daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 offf, müthişti. çok heyecanlı, nasıl bekleyeceğim gelecek haftayı bilmiyorum! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 berserkden sonra ilk kez bir anime bukadar heyecan verdi umarım bu tadı koruyup devam ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ya bir hafta daha bekle şimdi işin yoksa.OFFFFF.Çok kızdım ya.Bu yüzden devam etmekte olan animeleri takip etmeyi sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 [spo]"motto, mottoooo" derken sesinin birden ağırlaşması ve akabinde bütün görüşünün kızıla bulanması sahnesi süperdi doğrusu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 [spo]kücükken icine tilki yerlestirmisler kizimizin meger[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 [spo]Ya animeye birde şöyle Ricardo gibi erkek claymore ekleseler ama iyi adam olsa.Arasıra çıksa yardım etse filan.Fena olmaz yani.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 [spo]raki var ya :) yetmiyor mu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 [spo]son kısım komikti ama ana kolum kopuş falan[/spo] [spo]23 sonunda doru ricardo ölür esas eleman gelir kesemezler clare full awake olur raki'nin gazı clare geri döndürür bence.......[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 [spo]Şu Raki ölsün gebersin ya.Yerine adam gibi bir karakter gelsin.Mesela Ricardo ölmesin, kaçsın, doğru yolu bulsun, töbe etsin.Sonrada arkadan gizli gizli Claymore'lara yardım etsin.Clare ile Ricardo evlensin.2 erkek 1 kız çocukları olsun.Sonsuza kadar mutlu yaşasınlar.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yayy Claymore 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 oyyy[spo] kohsoku ken'i yedi rigardo en sonunda, hazır o moddayken clare geri kalan ekibi de temizlese bari easley gelmeden ehu yalnız galatea gelecek galiba, dur bakalım 26'da mı bitecek acaba :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 [spo]ricardo berserkdeki zodd karakterinin aynısıydı :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hah cidden, o amcam da oturaklıydı zaten. yalnız iyice değiştirmişler hikayeyi dediklerine göre, keşke 26'da bitirmek yerine gittiği kadar gitseydi, ara verselerdi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bu bolumde hikayeyi baya bi degistirdiler, sahsen izlerken cok sıkıldım(ki claymore izlerken - mangasini okumama ragmen - daha once hic sıkılmamistim ). Bölüm hakkinda; Raki'yi biraz malak bir is icin ("aman Clare kurtar beni" ya da "aman Clare kurtarayim seni" gibi) kullancaklar gibime geldi bu bolumden sonra, onun disinda Ricardo vs Clare karsilasmasi biraz Naruto,Bleach tarzinda 1 vs 1 lere benzemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 [spo]KAhretsin ya Rigardo Raki'yi öldürür diye umuyordum offf lanet velet hala yaşıyor.[/spo] [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 12:29 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 [spo] Claymore Extra scean 3 cikti. Claymor manga okurlarina tavsiye ederim..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bölüm sonunda çok pis spoiler vermişler be, süper heyecanlı ama yine de! :D [spo]raki balboa'dan bir adriaaan gibi bir clareee bekliyorum ehu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar