Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 30 Haziran Cumartesi, Nedjima Votkadan hafif içki içmek ya da ayık kalmak yasak. Kişi başı 2 vodkalık bir komün kurulur, param yok diyenler de şarhoş edilir. 4-5 kişi olsa da gideriz. Kimse gelmezse tek başıma giderim. Burada geliyorum deyin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 varım ben. gelmeyen dopak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 beni yazın listeye gelirim, içelim evet evet. sizlerlede tanışmış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kesin değil ama gelebilirim ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ankaranın bütün bulusma konularında alkolden bahsedılıyor alla alla ankaralı patiler alkolikmi yoksa?*düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ankarada zegna varken alkolsüz bi buluşma cık cık cık =) said: Önce raki içtik, sonra ben raki içtim Bende bir aksilik olmazsa şayet gelmeyi düşünüyorum. Hoş ay sonuna geliyor para sorun olabilir belki ama şartlarımı zorlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paraları ortada toplayıp yettiği kadar büyük vodka istemeyi öneriyorum ben. Daha iyi olur. Bence en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 kapıdan bakarım belki siz içki kısmına geçince ben de giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 olum onun yerine keyife gidip 1 büyük açalım diyecem de muhabbet olmaz keyifte. çok müzik var. votka içemiyorum ben, kokusundan bile midem bulanıyor, votka geçmişim pek parlak değil. olmadı size 8-10 birayla katılırım. gün sonunda kafası güzel olmayan patiye damardan rakı veriyoruz zaten. bi de rica edicem son günlerde ben gelemiyorum olmasın. şimdiden hazırlayın, program koymayın o vakite. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Aslında keyifte elemanlarla konuşunca müziği epey kısabiliyorlar. Geçen gün bir grup Müslüm Gürses çaldırıyordu, inanamadım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hehe alkolik abidir o. her gün keyifte bi büyük deviriyor adam. sen geliyo musun, ondan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 vodka içelim güzelleşelim ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 İlk defa olacak bu buluşma gidersem, korkuyorum açıkçası forumda gördüğüm adamlarla yüzyüze gelmekten. Mesela neler karşı hazırlıklı olmam lazım? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 başta pek sohbet olmaz belki - bir kadehtan sonra açılırız hepimiz, korkma sen. Bende kimseyi yüzen tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben de tanımıyorum yahu kimseyi.bişicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Önceden mekana gidip konuşmak gerekir mi ki; Nedjima'yı hiç tam dolu görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kaç gibi buluşacağımıza bağlı.öss den sonra buluşacağımız için dolu olabilir biraz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Orada şişe ile vodka getiriyorlar mıydı?Baska yer bulalim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Peki gidilirse üst kata mı alt kata mı gideceğiz? Alt taraf içimi bunaltıyor da. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Nedjima'da alt kata gidin, orda yaşlıca bi amca var, onu kafalayıp yanınızda getirdiğiniz USB girişli mp3 playerınızı bilgisayara bağlayıp kafanıza göre şarkı çalabilir, üstüne bedavaya patates kızartması yiyebilirsiniz. Bir kere gittim oraya, kanka olduk ordaki amcayla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 alk kat tenha olur diyecem de canlı müzik var sanırım cumartesileri. kalablaık olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Asteroth sende gelsene ^.^ bakalım sıkıomusun, yoksa anlattıkların doğrumu :P kanıt isteriz kardeşim !!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ben o sırada Maraş'ta olacağım valla, gelemem =) Ama sıkmıyorum, ciddiyim yani. Bir ay falan oldu ben gideli. Arkada Led Zeppelin çalıyordu, ben de amcadan rica ettim "Birkaç parça atabilir miyim?" diye, sağolsun izin verdi o da. Free Bird çaldım ben orda, üstüne bi de patates ikram etti amcam. Deneyin yani, zararlı çıkmazsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 buyuk ihtimal ordayim bi aksilik cikmassa gec vakitlerde katilabilirim ama anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 nedjimada artık canlı müzik yok =) 30 unda ankarada diilim,yoksa gelirdim ben.cep telefonu verin o sıralarda bende uzaklardan içerek size katıliim sesli iletisim saglayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar