Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 Haziran Cumartesi, Nedjima - İçkili Ankara buluşması.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
30 Haziran Cumartesi, Nedjima
Votkadan hafif içki içmek ya da ayık kalmak yasak.
Kişi başı 2 vodkalık bir komün kurulur, param yok diyenler de şarhoş edilir.
4-5 kişi olsa da gideriz. Kimse gelmezse tek başıma giderim.

Burada geliyorum deyin yeter.
Mesaj tarihi:
Ankarada zegna varken alkolsüz bi buluşma cık cık cık =)

said:
Önce raki içtik, sonra ben raki içtim

Bende bir aksilik olmazsa şayet gelmeyi düşünüyorum. Hoş ay sonuna geliyor para sorun olabilir belki ama şartlarımı zorlarım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Paraları ortada toplayıp yettiği kadar büyük vodka istemeyi öneriyorum ben. Daha iyi olur. Bence en azından.
Mesaj tarihi:
olum onun yerine keyife gidip 1 büyük açalım diyecem de muhabbet olmaz keyifte. çok müzik var.

votka içemiyorum ben, kokusundan bile midem bulanıyor, votka geçmişim pek parlak değil. olmadı size 8-10 birayla katılırım. gün sonunda kafası güzel olmayan patiye damardan rakı veriyoruz zaten.

bi de rica edicem son günlerde ben gelemiyorum olmasın. şimdiden hazırlayın, program koymayın o vakite. lütfen.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
başta pek sohbet olmaz belki - bir kadehtan sonra açılırız hepimiz, korkma sen. Bende kimseyi yüzen tanımıyorum.
Mesaj tarihi:
Nedjima'da alt kata gidin, orda yaşlıca bi amca var, onu kafalayıp yanınızda getirdiğiniz USB girişli mp3 playerınızı bilgisayara bağlayıp kafanıza göre şarkı çalabilir, üstüne bedavaya patates kızartması yiyebilirsiniz.

Bir kere gittim oraya, kanka olduk ordaki amcayla =)
Mesaj tarihi:
Ben o sırada Maraş'ta olacağım valla, gelemem =)

Ama sıkmıyorum, ciddiyim yani. Bir ay falan oldu ben gideli. Arkada Led Zeppelin çalıyordu, ben de amcadan rica ettim "Birkaç parça atabilir miyim?" diye, sağolsun izin verdi o da.

Free Bird çaldım ben orda, üstüne bi de patates ikram etti amcam. Deneyin yani, zararlı çıkmazsınız =)
Mesaj tarihi:
nedjimada artık canlı müzik yok =)

30 unda ankarada diilim,yoksa gelirdim ben.cep telefonu verin o sıralarda bende uzaklardan içerek size katıliim sesli iletisim saglayalım :P
  • Yeni Oluştur...