Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Baş rollerde Kevin Costner ve Demi Moore'un oynadığı bu film son dönem izlediğim en kaliteli filmlerden biri diyebilirim. Kevin Costner, bir yandan çok başarılı,sevilen yılın iş adamı seçilen öbür yandan da aşırı şiddet meyilli,takıntılı hatta bağımlı Mr.Brooks rolünü gayet iyi oynamış. Demi Moore ise Mr.Brooks'u arayan idealist polisi oynuyor.O da fazla akıl sağlığı yerinde bir karakteri canlandırmıyor.Aslında filmdeki karakterlerin çoğu hafif delilik barındırıyor. Filmin özelliği senaryonun çok farklı olması değil daha çok senaryonun işleniş biçimi.Ve karakterlerin farklılıkları.Diyaloglar,aralardaki ayrıntılar "oha" dedirtiyor ara ara.Hatta çok sağlam komedi sahneleri de var Mr Brooks ile alt egosu mudur artık bilemediğim Marshall ile arasında geçen. Gidin efendim,çok fazla kanlı bıçaklı şiddet görmeseniz de ciddi anlamda psikolojik şiddet barındırıyor.Yer yer komedi,dram,gerilim dört mevsim bişey. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 18:04 tarihinde, Ceronibo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 geçen gün gittim.gidicek film yoktu o saatte o yuzden gitmiştim.ama çok beğendim.tavsiye ederim sinemadan cıktıktan sora bi adet silah bi adette poşet alasım geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: sinemadan cıktıktan sora bi adet silah bi adette poşet alasım geldi :)[/qoute] aynen, insanın içindeki katili çıkartıyo bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Şimdi izledim güzel filmdi.Ama senaryo çok boş geldi bana.Cellat ın bi ağırlığı yoktu filmdi.Daha fazla şey bekledim. fragmanı çok harika bi film gibi duruyordu.ama sadece güzel bi film çıktı =) ayrıca Emma brooks ( marg helgenberger) a hayranlığımı dile getirmeden geçemeyeceğim harika bi kadın =)[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 13:33 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 vasat bir filmdi, başka film olmadığından gitmiştim bende. senarya çok dandikti demi moorun oynadığı karakter çok klişeydi ve iyi oynayamamış zaten. kevin coster ve 2. kişiliği için belki izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 marshall rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Filmin başında 2. kişiliğini göstermesi kötü olmuş en azından ortalarına kadar falan bu adamda kim imajı verilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 ay sonra ... Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yeni izledim yeni topak açmayam buradan devam edelim spoiler güzel film ama biraz dexter ımsı olmuş hoş bundan sonraki tüm seri katilim dayanamıyorum öldürme içgüdüm var diyene dexter'dan özenti gibi bakacam :F ama... yapabilecek daha iyi bir işiniz yoksa 2saat ayırıp izleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ben baya baya beğenmiştim filmi. Güzeldir yani, izlemeyene tavsiye ederim. Epix kült olmasa da baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 yıl sonra ... Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben de sevdim. bazı bölümler çok durağan sıkıyor gibi ama bi yerlerde bi başlıyor olanları çözmeye çalışırken buluyorsun kendini. sonu pek olmamış 2si de gelmez, öyle kaldı havada. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Şimdi izledim güzel filmdi.Ama senaryo çok boş geldi bana.Cellat ın bi ağırlığı yoktu filmdi.Daha fazla şey bekledim. fragmanı çok harika bi film gibi duruyordu.ama sadece güzel bi film çıktı =) ayrıca Emma brooks ( marg helgenberger) a hayranlığımı dile getirmeden geçemeyeceğim harika bi kadın =)[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 13:33 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 vasat bir filmdi, başka film olmadığından gitmiştim bende. senarya çok dandikti demi moorun oynadığı karakter çok klişeydi ve iyi oynayamamış zaten. kevin coster ve 2. kişiliği için belki izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 marshall rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Filmin başında 2. kişiliğini göstermesi kötü olmuş en azından ortalarına kadar falan bu adamda kim imajı verilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yeni izledim yeni topak açmayam buradan devam edelim spoiler güzel film ama biraz dexter ımsı olmuş hoş bundan sonraki tüm seri katilim dayanamıyorum öldürme içgüdüm var diyene dexter'dan özenti gibi bakacam :F ama... yapabilecek daha iyi bir işiniz yoksa 2saat ayırıp izleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ben baya baya beğenmiştim filmi. Güzeldir yani, izlemeyene tavsiye ederim. Epix kült olmasa da baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben de sevdim. bazı bölümler çok durağan sıkıyor gibi ama bi yerlerde bi başlıyor olanları çözmeye çalışırken buluyorsun kendini. sonu pek olmamış 2si de gelmez, öyle kaldı havada. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar