Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elma ekeri Nerde Bulabilirim!? Yardım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın gündüz 11-12 civarı elimde bulunması gerekiyo kendisinin.. Nerede satılır bilen varsa acilen yardım etmesini rica ediyorum.. stanbul Kadıkoy civarı olabilir yada Anadolu yakasında heryere de gidebililirim.. Yardııııııım!!!
Mesaj tarihi:
kipa izmirde bulunan bi alışveriş merkezi ayrıca içinde sineması , cafeleri (strbucks haskahve falan filan ) , fastfood u ( KFC , BG vb) D&R ı , kitapevleri kısacası herşeyi bulunan bi mekan
Mesaj tarihi:
bahariyeye girdiğinde solda antika şekerci dükkanı var bi tane. ayvalık tostu satan yerın yanında, sanatkarlar sokağına gelmeden. varsa orda vardır. yoksa bıle orda şemsiye çuklata var ondan ver
Mesaj tarihi:
Kızarkadaşım çok seviyo.. Bi ara alırım demiştim, geçenlerde yine sordu.. Bugun öğlende sehirdışından geliyo.. Sürpriz maksadıyla seetcem bulabilirsem :)

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 06:15 tarihinde, Felix tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ay ne romantik.. yok benim öküzüm yapmaz ki böyle şeyler canım.. cık cık.. en fazla gelir "bana keek yaaağğp" diye ağlar..

Elma şekeri ...ühük

(şaka tabi şikayetçi değilim ondan eheh =) )
Mesaj tarihi:
kadıköy ve cadde civarındaki tüm kuruyemişçiler beni sapık zanneidyo suanda..
cidden bulamadım.. neyse artık geçmiş olsun bana.. bulsam iyi olucaktı.. saolun varolun yardımlarınız içun..

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 13:27 tarihinde, Felix tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...