Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Yarın gündüz 11-12 civarı elimde bulunması gerekiyo kendisinin.. Nerede satılır bilen varsa acilen yardım etmesini rica ediyorum.. stanbul Kadıkoy civarı olabilir yada Anadolu yakasında heryere de gidebililirim.. Yardııııııım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kipalarda satılıyo (express değil büyük olanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kipa ne peki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 nasıl ya ? Kipa işte bildiğin kipa migros gibin büyük alışveriş merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Googledan sitesini buldum imdi ama nerde oldugu yazmıyo.. Nerde bu kipa hocam soledigin buyuk olan? Valla cok tesekkurler buarada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben izmirliyim, bu arada istanbul'da kipa yokmuş sdgafds bende yeni öğrendim pardn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 :D Neyse saol yinede.. Büyük marketlere bakıcam, en azından olabilirliğini öğrenmiş oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bol "M" li migroslarda kesin vardır ürün çeşidi bakımından migros ftw zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Saol.. Gece gece yorduk seni de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 oha kipasız şehirmi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 4-5 şehirde var kipa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Göztepe'ye yakınsan Minibüs Caddesi Göztepe benzinciden aşağı yürü, sağ sıradaki bakkallardan birinde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kipa ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kipa izmirde bulunan bi alışveriş merkezi ayrıca içinde sineması , cafeleri (strbucks haskahve falan filan ) , fastfood u ( KFC , BG vb) D&R ı , kitapevleri kısacası herşeyi bulunan bi mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bahariyeye girdiğinde solda antika şekerci dükkanı var bi tane. ayvalık tostu satan yerın yanında, sanatkarlar sokağına gelmeden. varsa orda vardır. yoksa bıle orda şemsiye çuklata var ondan ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 pardon ama bu elma şekeri krizinin nedenini sorabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kızarkadaşım çok seviyo.. Bi ara alırım demiştim, geçenlerde yine sordu.. Bugun öğlende sehirdışından geliyo.. Sürpriz maksadıyla seetcem bulabilirsem :) [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 06:15 tarihinde, Felix tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ay ne romantik.. yok benim öküzüm yapmaz ki böyle şeyler canım.. cık cık.. en fazla gelir "bana keek yaaağğp" diye ağlar.. Elma şekeri ...ühük (şaka tabi şikayetçi değilim ondan eheh =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ii dir sekerle kiz kandirmak aferin dogru yoldasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kuruyemıscılerde wardır ozellıkle kadıkoy carsına bak derım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 pendikte var anacım..gel hem kahve içeriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kipasız türkiye mi olur ? cık cık cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 alışveriş merkezlerinde çocuklar için ayrılmış bölümlerde oluodur genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kadıköyü bilmem ama ortaköyde var bizim burdaki kuruyemişçide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kadıköy ve cadde civarındaki tüm kuruyemişçiler beni sapık zanneidyo suanda.. cidden bulamadım.. neyse artık geçmiş olsun bana.. bulsam iyi olucaktı.. saolun varolun yardımlarınız içun.. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 13:27 tarihinde, Felix tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar