silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 topunun kaynanasına yaa 13 te 13 kafayı yedirtecekler haaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Sevdadan degil o 13, WGA grevinden dolayi boyle. Yalniz final bolumu 3 saat olacak. Part I 1 saat, Part II 2 saat. Part 1-2 arasi 1 hafta ara verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Yok sevdadan değil zaten onu bizde biliyoruz da,lan hep mi 13'te kalır :) 12 çek,16 çek,nedir bu 13 ya ... Neyse 2 part olacaksa iyi asdf edit:2 partmış asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 nerde konuştu be ben türkçe:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 DarKRideR said: ya sokacam nedir bu 13 bölüm sevdası, Journeyman ve Chuck'i DVD'ye atacam 12 bölüm sığıyor bir DVD'ye,1 tanesi dışarıda kalıyor.Gidip tek bölümü boş CD'ye yazıyoruz,öldürecem bunları en sonunda yeter. haha kesinlikle katılıyorum bu olaya. sawyer sahneleri bu arada sawyer'ın içeri girin diye çığırdığı sahne komikti. sırayla tesbih gibi dizildiler. çıkan öldü çıkan öldü ama sawyer'ı vuramadılar. HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 üstekine hitaben Vuramadılar değil, vurmadılar.. Nedenini Ben sawyer eve girer girmez söyledi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Baluu said: üstekine hitaben Vuramadılar değil, vurmadılar.. Nedenini Ben sawyer eve girer girmez söyledi zaten.. daha altyazılı izlemedim zaten izleyince anlarım. ama komikti o sahne yani. devamı beyinsiz botlar gibi çıkıp çıkıp öldüler. oyunlarda easy de oynarsan botlar öyle çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 En efsane bölümlerden biriydi. Bence turkce olayıda bu Josh Halloway'in Turkiye'de reklamdan aldığı para ve gördüğü ilgiden dolayı araya serpiştirilmiş olabilir. Onun dışında Ben sen neymişsin bea abi. Lord of the Island :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 CoolRider said: Bence turkce olayıda bu Josh Halloway'in Turkiye'de reklamdan aldığı para ve gördüğü ilgiden dolayı araya serpiştirilmiş olabilir. abicim bölüm geçen hafta mı çekildi sanki, yapmayın etmeyin. lol ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Asteroth said: Abi Sawyer'ın "Get back inside" sahnesinde deli gibi gülen bi ben mi varım? Sorma yaaa bir iki kez geri alıp arkadaşla baya güldükki alexi vurduklarında hala yüzümüzde tebessüm kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Ben de ince mince ama çakalmıs close combatta anlamıs olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Emaleth said: CoolRider said: Bence turkce olayıda bu Josh Halloway'in Turkiye'de reklamdan aldığı para ve gördüğü ilgiden dolayı araya serpiştirilmiş olabilir. abicim bölüm geçen hafta mı çekildi sanki, yapmayın etmeyin. lol ayol. Arkadaşım bu adam reklam anlaşmasını birgün önce mi yaptı! Yapmayın etmeyin diyim bende o zaman! 2 Milyon dolar serpiştiryolarsa ilgi vardır diye düşünmek o kadar mı mantığa uzak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yok yaw,adam çevre ülkelerdeki tüm dilleri denedi.sanmam öyle reklamla filan alakası olduğunu. kaldı ki ne var yani iki kelime türkçe etti diye...sanki "bir türk dünyaya bedeldir" dedi adam lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 CoolRider said: Emaleth said: CoolRider said: Bence turkce olayıda bu Josh Halloway'in Turkiye'de reklamdan aldığı para ve gördüğü ilgiden dolayı araya serpiştirilmiş olabilir. abicim bölüm geçen hafta mı çekildi sanki, yapmayın etmeyin. lol ayol. Arkadaşım bu adam reklam anlaşmasını birgün önce mi yaptı! Yapmayın etmeyin diyim bende o zaman! 2 Milyon dolar serpiştiryolarsa ilgi vardır diye düşünmek o kadar mı mantığa uzak! haha aslinda herifin oyle bariz arabik tiplere turkce bilioormusunz demesi oryantalizmin en aci bir ornegidir. ne alakasi var lan turkiyeyle o tiplerin? biz deveye ata binmiyoruz =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 amma anlamlar çıkardınız ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 lost ölçeğinde 2 milyon doların lafı olmaz ki. adamlar dünyayı sallıyorlar her bölümde, bir reklam arasına alınan relamın toplamı bundan fazladır. o 2 milyor sawyer kişisinin kişisel hedesi, lost ile alakasız komple.. bunlar böyle oturup otantik motantik, duyan kimsenin anlamayacağı ne dil var diye düşünüp türkçeyi bulmuşlardır muhtemelen. bööle sette türk vardır filan (ki vardı galiba arada bir ekşiye spoiler veren bi türk set kişisi yanlış hatırlamıyorsam), ya da senaristin yan komşusudur, arayıp sorup yazmışlardır kafadan. anlam çıkarmamak lazım.. kısssmeth diyelim, neşemize bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ırakta olupta türkiye adı geçmezse şok olurdum ben diziyi ikinci izleyişlimde fark ettim valla türkçe konuştugunu burda yazılmasa izlemezdim bile 2ci kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ne reklamı yaw, kime reklam yapıcak türkçe konuşup ehehe. Zaten tek anlayan biziz, duyan yabancılar arapça fln zannetmiştir ne zannedicek başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 büyük ihtimal alt yazı ile çeviri yapılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 TGRT günlerinde X Files izlerkene "Türkiye sınırındaki ordu radarı UFOyu tespit etti" cümlesini duyunca zıplamış bir neslin ahvadıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Emaleth said: lost ölçeğinde 2 milyon doların lafı olmaz ki. adamlar dünyayı sallıyorlar her bölümde, bir reklam arasına alınan relamın toplamı bundan fazladır. o 2 milyor sawyer kişisinin kişisel hedesi, lost ile alakasız komple.. bunlar böyle oturup otantik motantik, duyan kimsenin anlamayacağı ne dil var diye düşünüp türkçeyi bulmuşlardır muhtemelen. bööle sette türk vardır filan (ki vardı galiba arada bir ekşiye spoiler veren bi türk set kişisi yanlış hatırlamıyorsam), ya da senaristin yan komşusudur, arayıp sorup yazmışlardır kafadan. anlam çıkarmamak lazım.. kısssmeth diyelim, neşemize bakalım. Lost ölçeğinde bir etkisi olmazda bölüm başına 20000$ dolar alan bir oyuncusu bir iki resim için 2milyon$ ucret alıyorsa ilgi vardır diye koymuş olabilirler diyorum, tahmin yürütüyoruz sonuçta :). Yoksa sette tanıdık var olay budur diyen yok :) Teorilerin sonu gelmez. Bak araya bir kelime sıkıştırdılar burda eğlence çıktı bize! Şöyle birde Türkiye'ye gelse Ben sayfalarca konuşuruz burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Llama said: büyük ihtimal alt yazı ile çeviri yapılmıştır.. sanmıyorum, 3. sezonda rusça konuşmalar geçmişti bir bölümde mikhail'le zenci kadın arasında. Orda bile altyazı yoktu, izleyiciler öyle izlemişti :). Sonradan birtane forumda verilmişti ing. şekilde ne konuştukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bu arada şimdi öğrendim dünkü bufy dizisindede kız türkçe konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ne mutlu biz türklere o vakit demi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 willow türkçe büyü yapmıştı...komikti telafuzu baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar