adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben biliyırum ama pratiğe ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Buraya link koymakta sorun yoksa ben düzenli olarak ekleyebilirim bsg+lost için linkleri. Ama link koymak yasak diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 mistik mistik nereye kadar kara duman daha neler. ne şalter mi var evin altında. indirdin mi siyah duman geliyor ama dişli sesleri ile. motor çalışıyor sanki haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 alt yazı bulsana zaugna yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 İngilizce öğren. yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ya ingilizce biliyorum zaten de cesaret edemiyorum ingilizce izlemeye :D ya bişi kaçırırsam falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: ya ingilizce biliyorum zaten de cesaret edemiyorum ingilizce izlemeye :D ya bişi kaçırırsam falan diye sende benim gibi yap. ilk indirdiğinde ingilizce izle. altyazı çıkınca birde öyle izle. çünkü altyazı okumaktan bişeyleri kesin kaçırıyor insan ve 2 kere izleyincede bazı şeyleri daha iyi anlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hadi öyle yapiyim ozaman izliyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 çıktı altyazı divxplanette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 türkçe altyazı s4e9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sayidin ben için nezaman çalışmaya başladığını gösteren bi bölümdü fenada değildi hani ama sanki sayid o gemiyle kaçmış gibi bi his uyandırdı çünkü ben'e sen nasıl çıkabildin adadan diye sorması falan ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 rapide atsanıza ya size zahmet yedi gemi den çekemdim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 TÜRKÇE BİLİYOR MUSUNUZ??!!!!11birbir1yirmibir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Güzel bölümdü Linus'lı aksiyon dolu sahneler üstüne bir de monster çufçufladı, bu mudur? bence budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben türkçe biliyor musunuz dedi?! şok içinde kaldım acaba ben mi yanlış anladım diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Çok güzel bir bölüm daha. Aradan sora yavan tırt bir bölüm olsa soğurdum doğrusu. Benjamin Benjamin insanmısın sen ya. Of offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ada ulen ne adaymış be, biri yerini bilmiyo benim diyo, diğeri bulamican benim diyo kendi de kalmıyor. Ayrıca anladığımıza göre adayı bulanları da birer birer temizledi benjamin, charles yerini bulamadığına göre hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 robinson said: türkçe? ben türkçe biliyor musunuz dedi?! şok içinde kaldım acaba ben mi yanlış anladım diye...hangi sahnede dedi ya hiç öyle bişi duymadım. sahra çölündekinden bahsediyosanız orda direkt du yu sipik ingiliş diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Constant'dan sonra en iyi bölümdü. [spo] Benjamin Charles'a dediğini yaparsa Sayid + Desmond double k.o. olaraktan diziye veda eder herhalde. Teorilere gelince... Artık diziye teori üretmeye çalışmaktan vazgeçtim, dizi aşmış. [/spo] +1 Evet Benjamin türkçe konuştu tek cümle de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bidaha izle adaminbiri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: robinson said: türkçe? ben türkçe biliyor musunuz dedi?! şok içinde kaldım acaba ben mi yanlış anladım diye...hangi sahnede dedi ya hiç öyle bişi duymadım. sahra çölündekinden bahsediyosanız orda direkt du yu sipik ingiliş diyo. 7.dk, 21.sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 anaaa evet şimdi dikkat ettim ahfuaehfuaehufaehufaehfae TÜRKÇE BİLİYORMÜSÜNÜZ FAHEUEHFUAEFHA:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ben, fena yamuldu yalnız oyunda böle bir kural yoktu, hile yaptınız kötüler diye ağlasaydı tam olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 4x9 alexe üzüldüm ben kız boşu boşuna gitti. ama ben in o andaki yüz ifadesi de mükemmeldi. ayrıca bi constant bi bu 4.sezonun en iyi bölümlerinden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hoha nasıl bölümdür arkadaş o. ben iyice psikopata bağladı. yanına sayidi de aldı (potansiyel serial killer adam zaten) acaip bölümler bizi bekliyor. tren gibi geçen black smoke da ayrı bi süperlikti tabi. dizi böyle devam etsin daha 10 sezon daha edebilir sakıncası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar