Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
ya ingilizce biliyorum zaten de cesaret edemiyorum ingilizce izlemeye :D ya bişi kaçırırsam falan diye

sende benim gibi yap. ilk indirdiğinde ingilizce izle. altyazı çıkınca birde öyle izle. çünkü altyazı okumaktan bişeyleri kesin kaçırıyor insan ve 2 kere izleyincede bazı şeyleri daha iyi anlıyosun
Mesaj tarihi:

sayidin ben için nezaman çalışmaya başladığını gösteren bi bölümdü fenada değildi hani ama sanki sayid o gemiyle kaçmış gibi bi his uyandırdı çünkü ben'e sen nasıl çıkabildin adadan diye sorması falan ilginç.

Mesaj tarihi:

ada

ulen ne adaymış be, biri yerini bilmiyo benim diyo, diğeri bulamican benim diyo kendi de kalmıyor. Ayrıca anladığımıza göre adayı bulanları da birer birer temizledi benjamin, charles yerini bulamadığına göre hala...

Mesaj tarihi:
robinson said:
türkçe?

ben

türkçe biliyor musunuz dedi?! şok içinde kaldım acaba ben mi yanlış anladım diye...hangi sahnede dedi ya hiç öyle bişi duymadım.
sahra çölündekinden bahsediyosanız orda direkt du yu sipik ingiliş diyo.

Mesaj tarihi:
Constant'dan sonra en iyi bölümdü.

[spo]
Benjamin Charles'a dediğini yaparsa Sayid + Desmond double k.o. olaraktan diziye veda eder herhalde.

Teorilere gelince... Artık diziye teori üretmeye çalışmaktan vazgeçtim, dizi aşmış.
[/spo]

+1 Evet Benjamin türkçe konuştu tek cümle de olsa.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
robinson said:
türkçe?

ben

türkçe biliyor musunuz dedi?! şok içinde kaldım acaba ben mi yanlış anladım diye...hangi sahnede dedi ya hiç öyle bişi duymadım.
sahra çölündekinden bahsediyosanız orda direkt du yu sipik ingiliş diyo.

7.dk, 21.sn
Mesaj tarihi:

hoha nasıl bölümdür arkadaş o. ben iyice psikopata bağladı. yanına sayidi de aldı (potansiyel serial killer adam zaten) acaip bölümler bizi bekliyor.

tren gibi geçen black smoke da ayrı bi süperlikti tabi.

dizi böyle devam etsin daha 10 sezon daha edebilir sakıncası yok yani.

• Yeni Oluştur...