FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 agalar türkçe altyazıya rastlayan olursa çekinmeden bana spam yapabilir. eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Yedinci gemi cevirmeye baslamıs 14:00-15:00 arası biter demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ras gelen hemen koysun şurayada izliyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 öf ~10k ile iniyor akşama kadar anca artık:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 benjamin bitirdi olayı çok iyi bi bölümdü gerçekten.... lost is back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Usenet le ben 400 KB ile indirdim. Yoksa siz hala torrent mi kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 s04e02 türkçe http://altyazi.yedincigemi.com/indir.php?subid=1168 Lost.S04E02.HDTV.XviD-2HD ile uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 biz de aylık ücret ödemeden bedavaya indiriyoruz torrentle, 100kb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 olm netload var lan,dunyanin efsanesi :D Of, Lost'un dort atlisi cikarmiş altyaziyi alin işte, yarida kapadim ben daha fazla ugrasamiyacam : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ne biçim bölümdü lan BEN RULZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 onom enem önöm über bölümdü her hafta cuma gelsin cuma gelsin diye ölcem mi şimdi ben.. ne fena yerlerde bitiyo lan bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 güzel bölümdü önceden çatur çutur izlerdim sezon sezon beklemek koyuyor artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 muhteşem dörtlü hakkındaki flashback'ler beni mutlu etti açıkçası. karakterlerin kendi aralarında yaşadıkları çelişkiler daha bir iyi anlatılmış. michael emerson(ben) bu bölümde oyunculuk konusunda gene kendini aşmış. edit: charlotte'ın çölün ortasında bulduğu kutup ayısı kemikleri ve dharma hydra logosu bana dharma'nın faaliyetlerinin adayla sınırlı kalmadığını düşündürttü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ben ve ben ve ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu arada önemli haber: amerika yazarlar grevi sona erdi. lost'a 6 bölüm daha eklenebilirmiş. oleeey!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 nerde yaziyor sona erdigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 netload feci bende ya 11'le indiriyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 netload ne biçim bişeymiş ya +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 forgiver said: biz de aylık ücret ödemeden bedavaya indiriyoruz torrentle, 100kb Ben de ödemiyorum ücret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mad_Wolf said: nerde yaziyor sona erdigini televizyonla ilgili yabancı kaynaklara yada türk yabancı dizi sitelerine bakarsan görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 lan alt yazı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 http://altyazi.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=407 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 indirdim saols. ve izledim ne oluyor ben artık anlamış değilim. tek bi gerçek var gemilerinin okyanusta olması ee bu adamlar bunlar kurtarmak için gelmedi benjamını ne yapacaklar .. bu benzamın neler biliyor artık anlatsın yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 nedir bu netload ?detay lutfen. 4. sezon digerlerine gore cok daha iyi gidiyor bence, ilk 2 bolum coks aglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bu nasıl bi bölüm be offf beni sıkmaya başladı artık bu dizi sürekli değişiyor olaylar.Yeter ruh hastası olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar