khala Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 lan ne adamsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 E abi dizinin yayin saati belli. 4-5 arasi. Bunu upload etmeleri bi 20-30 dk cekiyor. E normal saat 5:20'de gelicen, 5:30'a kadar duser. Sonra gorev bizi bekler adfsafga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 aşa yukarı :)ne zaman çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Cikti bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hadiya peki nerden halletcez bi kac torrent baktım ama fake kaynıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Om'ye bak, Netload free userlara super imkanlar sagliyor. Faydalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 peki teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Baluu alt yazı yapıcak mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Yapicam aga, ama biraz surer. Once ingilizce altyazi cikmali, 8-9 gibi duser belki 7-8 arasi.. Benim cevirmem de 9-10 arasi bitmiş olur. Tahminen, Saat 10'da Turkce altyaziyi alirsiniz. Lost'un 4 atlisina gecen 4 saat gecirmiştim yani, saat 10 iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ben HD versiyonunu beklemekteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 HD versiyonu cikmaz bunun sanmam.. Kaliteyi arttirdilar geçen hafta itibari ile, artik diziler 2hd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Geçen hafta çıktı 720p, çıkmamasının ihtimali yok. 2HD ne ki ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Simdi bi dakka, ortada bir yanlış anlama var galiba.. :D Simdi eskiden, hdtv.xvid.lol idiler. 2 hd tv ler cikti. artik hdtv.xvid.lol.2HD oldular. Yani aslinda bu da hd formati degişen bişi yok, sadece 2hd tv de cekilmiş. simdi 720p dedigin bambaşka bir format. Yamulmuyorsam tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Yok HD nedir bilmiyormuşsun :D Genelde 3 farklı versiyon oluyordu lost'ta. SD versiyonu, 300 küsur MB oluyor. High Resolution versioynu, 700 MB falan oluyor (çıkmıyor artık sanırım) HD 720p versiyonu, 1.1 GB oluyor. Çözünürlükler artıyor her seferinde tabi. Ama hala 720p versiyonu çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu ne ya zembille insan inmeye basladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 güzel bölüm. klasik fazla soru az cevap. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ne çabuk izlediniz daha yeni indirdim alt yazı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 birsey diyorum ben for president bu ne kardesim yaaaaaaaa adam dunyayi mi yonetiyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ofisteki ark.lar ing. altyazi olmadan izletmiyolar bana da aloo ing. altyazi buldurun be =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu msj nedir yaa toplu olarakmı atıyorsunuz anlamadım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Güzel bölümdü. Yine bir soru soru oluştu ama kafamızda. Off off, işin yoksa haftaya kadar bekle şimdi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 SPOILER kullanmayı unutmayın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sp kardesim bu ben nedir olayi ne adam cia baskani mi nedir ya.... adam gemiyi nerden biliyor gemideki adami nasil ayarladi gemidekiler ben'i niye istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Altyazı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar