yalnız kimse de sormamış charlie gerçek miydi değil miydi diye. dikkat ederseniz adada hurley evi yoketmek isteyince yok ediyor. acaba charlie yi de o sayede mi görmüyor? çünkü başka bir akıl hastası yanına gelip charlie nin ona baktığını söylemişti. başkası da görüyorsa charlie yi. gerçektir?
Lost 4. Sezon
birisi demişti geçmiş sayfalarda charlie'yi gösteren adamı hurley'nin yaratmadığını nerden biliyosunuz diye. kısacası hurley'e güven olmaz.
Abi kesinlikle evin içindeki adam Jack'in babası , ve evdeki duvarda Vincent (walt'ın köpeğinin) resmi var. belki bundan bahsedildi ama ben bütün yazıları okuyamadım.
hurley'nin bence locke gibi adayla bi bağlantısı var.
özlemişim bu diziyi, izlerken bir garip oldum heyecanlandım, oyuncuların seslerine yeniden alışmaya çalıştım gerçi ne zmana izlesem farklı geliyor sesleri
bi daha izlesen iyi olur. bildiğin st. bernard cinsi alakasız bi köpeğin resmi o.
ayrıca sandalyede sallanan adam jack'in babası, şüpheniz olmasın.(en azından görünen o)
görünen göz de john lock'un gözü.
Lock la alakası yok yaw o adamın. Yani kate bile daha çok benzer lock dan. O kadar alakasız yani lock
jackın babasının ada ile alakası olabilirki
Jacob = Christian Shepard yada Locke türü teorilere katılmıyorum.
Bence kara duman denilen şey bir nano makine bulutu, bu bulutun da etkisi altına giren kişileri beyin dalgalarından kendi bilinçaltını kopyalama yetisi ortaya çıkacak.
Bence bu bağlamda külübede geçen bölümde görünenler de aslında Locke ve Jack'ın bilinçaltının bir yansıması.
bu nano makineler adadaki tesislerdeki ilk "accident" (kaza) sonrası kontrolsüz kalan ada bilgisayarıdır tahminimce
sadece lost için diyorum bunu diğer diziler için değil sonuçta en revaçtası bu. her mesajda tek tek spoiler tuşuna basmak bayio. ama çok da önemli birşey dğeil tabi bir öneri sonuçta:P
Bence bu bağlamda külübede geçen bölümde görünenler de aslında Locke ve Jack'ın bilinçaltının bir yansıması.
Demişsinde. Klübede gören kişi Hugo. Ne alaka ki jackin babasını görsün.
Diyosan ki Jackin bilinç altını yansıtıyo hugo ya. O zaman biraz düşünmek lazım. Yine aynı kapıya çıkıyoruz. Hugo ile alakasız gibi.
Jacob, Jack'in babası nasıl olabilir ki? Dr. Shephard Ana Lucia ile Avusturalya'da gezindiği sıralarda, Ben Jacob'dan adada yapılacaklar hakkında emir alıyordu.
Ayrıca Jack'in babasını uçağa bindiremediğini hatırlıyorum? İzin vermemişti bankoda duran kadın, bu yüzden boştu tabut.
Blacksmoke'un insanların bilinçaltından yararlandığını biliyoruz. Yemi (Eko'nun kardeşi) Siyah at (Kate) Ben'in annesi (Ben küçükken) Shannon ve Sayid'in Walt'ı görmesi, vb. hep onun eseri olduğunu düşünüyorum. (The Answers'da da bööle söylüyor yanılmıyorsam.)
Ayrıca Jack, Kate ve Charlie Blacksmoke ile ilk karşılaşan 3lü (direk olmasa da) Jack sonrasında babasını görmeye başlıyor adada.
Hurley'in tabiki ada ile alakası var, rakamların geldiği kaynak sonuçta adanın kendisi.
Evin içindeki şahıs Mikail olabilir veya veya bu biraz fantastik ama Alex'in erkek arkadaşı bile olabilir.
Kulübe olayıyla ilgili 2 görüntü.
http://img216.imageshack.us/img216/2599/michaelseasonfourgk5.jpg
edit: img olarak çıkmamış, url olarak vereyim
edit2: bu sefer düzelmiş olmalı
edit3: hadi artık
michaelın kaşlar L çiziyor, klübedeki adamın kaşları daha garip. alakası yok
yok kabul etmiyorum zenci olduğunu.
*hımph*
locke ile benjamin arasında geçen bir diyalogda benjamin o halkın lideri olmadığını asıl liderin Jacob olduğunu söylüyordu ve locke u jacobun yanına götürüyordu.
Yıllar boyunca sürekli jacobdan emir almış benjamin sonuçta vede Jackin babası daha yeni öldü. 20 yıldır o adada olamaz.
Sonuç olarak ben o sahneyi Hurley'in akıl gücüne bağlıyorum.
Öne çıkan mesajlar