7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Fakelerde ne var reklam falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yok ya baska baska seyler cikiyor içlerinden... bu arada madcat.. http://www.tvrage.com/Lost/episodes/604119/4x02 link'de de goruldugu uzere 4x02 haftaya giriyor vizyona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yok çıkmaz heralde 4.02. :D 4.00 bile inmedi hala oof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi sen hangisinden indiriyon.. Rapid degilse free user isen, netload kullan. Ben uye olanlar varsa diye her koldan yolluyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o nası bi sahneydi ya. 9. kattan attı kendini sawyer ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi o değilde hurley nası vuruldu ya bence ölecek kesin parada anlaşamamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 JACK ÖLDÜ !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 olm atip tutmayin lan. Millet ciddi sanacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Baluu said: abi sen hangisinden indiriyon.. Rapid degilse free user isen, netload kullan. Ben uye olanlar varsa diye her koldan yolluyorum ama :D rapid üyelik var yaw son 100 lük parttayım. 1024 adsl anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 e ona ben bişi yapamam :D telekom'a kafalar yani, başka denecek laf yok o konuda. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sezon farketmez 1 bölüm izlesen de bak : kate bakireymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 inanirim dorudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kate sawyer sır perdesini aralıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 jack sawyer'dan once aralamamişmiydi.. Hani adaya gelmeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Cikti lan dizi cikti.. Asilin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 maksimumda indiriyorum sayende çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ne demek arkadaslar.. Kolay gelsin.. Ben de basliyim download'a .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 netload 107kb :D Sağol baluu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi netload efsane girdi piyasaya yaa resmen.. herifler free user lara direk download hakki veriyor haywani hizlarda.. Cok seviyorum onlari ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi harbi netload bir mucize olmalı 110la kayıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 oyle abi, tek bir eksisi var, turkiye kaynakli oda, yogun saatlerde, yani sabahin korunde degil de, aksam saatlerinde felan 30 kb anca goruyorsun.. Ama boyle saatlerde efsane. o da turktelekom yani, normal karsilamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 alt yazısı varmı bunların ben anlamam ingilizce hello mello derse belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi az once dizi oynadi yani.. ingilizce alt yazisinin cikmasi 2-3 saati alir. Adamlar tek tek yazicak, senkronluyacak felan.. Ha yok turkce altyazi dersen sana en erken yarin derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ok indireyim ben yarın kalkar izlerim o zmn yahu anlamıyorum ben bu ingilizceden az çok var yeterde bunlar çok hızlı konuşuyo kaçırıyom hep durdu sözlükten bak olmuyo dasdasdahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 anlamiyorsan oyle yapmak mantikli. Ama az cok bi ingilizcen var ise.. Onceleri ingilizce alt yazi ile izlemeni oneririm bir süre sonra alişiyorsun, az cok kulak dolgunlugu da vardir. İngilizce duyup okuyunca gelişiyor iyice. Bir sure sonra altyazi gereksinimi duymuyorsun, bknz ben :D E o kadar da dizi izliyoruz, izleyin ingilizce, 1 anlamazsin 2 anlamazsin 3 anlamazsin ama elbet bir gun anlarsin.. Push yapican yapican bu işi basarican :D Hem ingilizce filmleri felan altyazisiz izlemeye calismak bi anlamda dil gelişimi de sagliyor. Tabi duke nukem gibi 2 dakka da bir i got balls of steal demiyeceksen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar