Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kampanya: 1 Alana 1 Bedava Erkek: Demek ki o ürünü 2 katı fiyata satıyorlar. Kadın: Bir fiyatına iki ürün alıyorum. Kampanya: Buzdolabı alana Mikrodalga fırın hediye Erkek: Demek ki buzdolabıyı mikrodalga fırın fiyatını ekleyip satıyorlar. Kadın: Ne güzel promosyon, benim de mikrodalga fırına ihtiyacım vardı. Kampanya: Mağazamızda %25 indirim var Erkek: Demek ki ürünlerin fiyatlarını arttırmışlar, eski fiyattan satıp %25 indirim var gibi gösteriyorlar. Kadın: Eski fiyatlara %25 indirim yapmışlar, ucuza ürün alıcağım, hemen mağazaya akın etmeliyim. Kampanya: Diğer ürünlerimiz yerine bunu tercih ederseniz, yanında hediye çek veriyoruz Erkek: Kesin bir pislik var, kesin bir pislik var. Kadın: Bugün benim şanslı günüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bende şey var, En pahalı bu, demek ki en iyisi bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 örnekler belli bir tarzın dışına çıkamamış ki.. olmamış bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Birde erkekler (ben de) elektronik eşyada malzemenin kalitesinden çok teknik verilerine bakarken, kadınlar sağlamlığına bakar, iyi eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 adam erkekler kadınlardan mantıklıdır gibi bişey demişte bunu çeşitli konulara bölmüş falan filan aleşverişi ele almış.ne güzel +1 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar