Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kampanya: 1 Alana 1 Bedava Erkek: Demek ki o ürünü 2 katı fiyata satıyorlar. Kadın: Bir fiyatına iki ürün alıyorum. Kampanya: Buzdolabı alana Mikrodalga fırın hediye Erkek: Demek ki buzdolabıyı mikrodalga fırın fiyatını ekleyip satıyorlar. Kadın: Ne güzel promosyon, benim de mikrodalga fırına ihtiyacım vardı. Kampanya: Mağazamızda %25 indirim var Erkek: Demek ki ürünlerin fiyatlarını arttırmışlar, eski fiyattan satıp %25 indirim var gibi gösteriyorlar. Kadın: Eski fiyatlara %25 indirim yapmışlar, ucuza ürün alıcağım, hemen mağazaya akın etmeliyim. Kampanya: Diğer ürünlerimiz yerine bunu tercih ederseniz, yanında hediye çek veriyoruz Erkek: Kesin bir pislik var, kesin bir pislik var. Kadın: Bugün benim şanslı günüm.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bende şey var, En pahalı bu, demek ki en iyisi bu!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 örnekler belli bir tarzın dışına çıkamamış ki.. olmamış bonec
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Birde erkekler (ben de) elektronik eşyada malzemenin kalitesinden çok teknik verilerine bakarken, kadınlar sağlamlığına bakar, iyi eder.
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 adam erkekler kadınlardan mantıklıdır gibi bişey demişte bunu çeşitli konulara bölmüş falan filan aleşverişi ele almış.ne güzel +1 xD
Öne çıkan mesajlar