Astral Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Default quest loga ayar oluyorum, daha büyük ve ne questim var kolayca görebileceğim güzel bir addon bilen var mı? enchanced quest mi ne vardı eskiden onun gibi bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bir ara Monkey Quest epey popülerdi, dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bir addon vardı. Oyunda açınca q lar ın mapte yerini gösteren. Nerden hangi q alınır reward ları nedir hepsini gösteriyordu. O mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 extended questlog tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben uberquest kullanıyorum. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 10:15 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Benim dediğim addonu bilen var mı? Hangisiyse indireyimde kullanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben bilmiyorum oyle bi addon varsa da yasaklanmıştır, yani yasaklanması lazım öyle şey mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 cartographer var ama direk olarak göstermiyor sanırım questlerin nerede olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mob map i öneriyorum süper bişey.Questlerin nerede yapıldığını haritada gösteriyor.Ayrıca ore, herb, quest item, vendor,mob,hangi item nereden çıkar düşer bakabiliyorsunuz.Add on kurduktan sonra bi uptade yapin. www.mobmap.de [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 14:38 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben de yeni bi add on pack yukledim az once tam karakterimin ustunde, karakterimin ya da target imin goruntusu duruyor, anime bi sekilde. hangi addon dan kaynaklaniyor bulamadim, balatalari siyiracam az kaldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 @Arma, ben de var o. hangisi yapiyor bilmiyorum ama fu-bar`dan supheleniyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 @Wen: O bir hud addonu olabilir. Nurfed HUd ya da ne bileyim zart hud zurt hud gibisinden bişi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 batuhan; Bahsettiğin mod gerçekten süpermiş. Biraz fazla ram yiyor ama raidler dışında açık kalsa yeter zaten. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 @rahatsiz Fu bar deildi sanırım ya :S. Hatırlayamadım. Denk gelirde bulursam bir ara buraya haber ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 batuhan said: Mob map i öneriyorum süper bişey.Questlerin nerede yapıldığını haritada gösteriyor.Ayrıca ore, herb, quest item, vendor,mob,hangi item nereden çıkar düşer bakabiliyorsunuz.Add on kurduktan sonra bi uptade yapin. www.mobmap.de [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 14:38 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ] yaow bu programı arıyorum ama bu site 5 euro 10 euro gibi çok saçma şeyler söylüyo bana bedava indirebilceiğim bi yer yada elinde varsa bana msnden yollıyabilcek biri var mı? öyle biri varsa bana PM atarsa sevindirik olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 quest helper + easy quest log Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 questhelper FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 mulgear6 said: quest helper + easy quest log 2si entegre calısıyor mu ? ben monkeyquest ve questhelper kullanıyorum, ama mquest de gosterme dedıklerımı ayrıca questhelper dan ıgnore etmem gerekiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 calısıyo ben kullanıyorum da... benim kullandıgım easy quest log diil beql diye geçen yine b dısında easy quest log olan bişey ama o entegre çalısıyo sanırım aynısı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 adamınbiri said: yaow bu programı arıyorum ama bu site 5 euro 10 euro gibi çok saçma şeyler söylüyo bana bedava indirebilceiğim bi yer yada elinde varsa bana msnden yollıyabilcek biri var mı? öyle biri varsa bana PM atarsa sevindirik olurum. Ücretsiz zaten o siteden indirmek. Adamlar sadece bağışta bulunun diye rica ediyorlar. 5-6 saniye beklersen download başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 doublewide ı oneririm questlog cok rahat okunuyo walla şöle bişi oluo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu isin krali http://files.wowace.com/beql/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar