Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Sene başlarında bende 245 küsurlardaydım benimki biraz daha uçurum düşüş oldu en son 215 yaptım ve bu pzt günkü deneme son deneme [fbm] Ama nedense evde yaptığım denemeler daha yüksek çıkıyo.bide bnm başıma gelen b.ktn bişi var; şimdi denemelere giriorm ea-cym.Yanıma oturtuolar Derece kasan fenciyi gözün istemeden ona kayıyo takır tukur yapıo o sırada suratına dirseği indiresin gelio.Sonrada kendine bakıosun 0sın adam 180 soruyuda yapmış sen fen yapmıosun mattada boşlar falan var gg.İlla bir yere gireceksin yani tabii seneyi düşünmüosan.Ben bu sene en dandik yer bile olsa gircem zira bu işkenceyi 2. defa çekemem.Moralini bozma yani beterin beteri var.Sözeldende İst.i kazanırsın ayrıcana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 öyle fbm ya ben de fenciyim mesela, abi bazen bir manyaklar oturuyor yanına ki of, adam 1 saat önce bitiriyor üstüne kontrol edip erken de çıkıyor sen böyle acaba ben mi sorunluyum diye psikopata bağlıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 şuraya şu topiği açmak bile bir stres sebebi bence! mümkün olduğu kadar az kişiyle konuşmak lazım çünkü çevreden etkiyeniyor insan... sen 265 yapıyorsun strese giriyorsun. neden peki? çünkü ahmet ya da hüseyin ya da ayşe senden daha iyi yapmış! onların puanlarını öğenmesen stres de girmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 265 aldım diye strese girmiyorum 236 aldım diye giriyorum son haftada 30 puan birden oynadığı için giriyorum strese ayşe ya da mehmetle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 o zaman neden 30 puan birden oynadığının nedenlerini araştır bence.. deneme zor olabilir, moral kötü olabilir vs vs . ve düştüğü için sevin bence ... 30 puan birden düştügü sınav öss de olabilirdi. bi de puanı pek takma sıralamaya göre yerleşeceksiniz zaten. edit:ekleme [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 19:44 tarihinde, CwzX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Gizemcim hiç üzülmeye değmez, bende 210da sürünüyorum mesela, senin puan görece olarak daha da iyi. Öss'ye bugün bitecek ve kurtulacağım motivasyonuyla girmemiz gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ö se ye me ...mı ye... g.t deil o ... anladın sen onu bu şarkıyı günde 3 vakit söyle iyi gelir...Bşrde sınavdan çnce okunöuş şeker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sabahin 8inde kaldirdi beni (3 te yatmisim) su an itibariyle 6 gun kaldi diyen bir kadın hey allahim ya sonrada gel stress olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bnde 260 yaparken 230 a düştüm ama hiç stres yapmıorm çnkü zordu deneme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ya aslında nasihat vericem de, mâlum Sütçüimam =/ Susuyorum, iyi şanslar diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 geçen senenin birincilerinden biri basın toplantısında "ösym hakkında ne düşünüyorsunuz ?" sorusuna "afiyet olsun" demişti dsfdsa adını hatırlayamadım şimdi elemanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 herkes iyi uniye gircek diye bir kaide yok o zaman diger unilere nolcak yazik degilmi onlari dusunun birazda hep ben hep ben olmaz boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kesinlikle rahat olmak seni öne geçirecektir. şu anda çalışmayı bırak bence ve seni her ne rahatlatıyosa ona yönel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 eheh ben zaten düşmüş vaziyetteyim ve 5 günüm var :S :D bu arada 235 iyi puan yani 65 de okuldan gelse 300 ile iyi yerlere girebilirsin. bölümün ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 3 gün mü ne kaldı, Karazhan'a gidiyorum şimdi alalalalaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182918 No more stress plax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sağdan soldan geliyğğrhlarrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 biz inandik sende inan.kendime inanıyorum yani kendine güvenle çözülür bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Off abı off kaldı bır gun dıyım artık..240 en fazla alırım ben 255 gerekıo benımkısı hayal :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 barajla cebelleşen varmı merak edıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 edik :6sn daha beklıyım derken aynı msj gitmiş falan fişman. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 23:36 tarihinde, Dwinz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 dwinz benim mesajlarımı pek okumuyosun herhalde:) millet 280 250 diyo. ben korkar oldum 190-200 almaya çalıştığımı söylemeye. o değilde 250? oha. neyse. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 23:42 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hoca kusura bakma bakamıyorum pek foruma ööle dolaşınca son mesajları okuyorum ancak... ivy stress dioda. rahatlasın biraz kendimi anlatıyım; şimdi ikinci senem, üstelik bu seneye ben hayvanlar gibi çalışıcam diyerek o gazla başladım, olmadı... neden olmadı bılmıyorum. çalışmaya nıyet edemedım bı turlu ha yarın başlıcam ha bugun derken geldik bu günlere. hesab ettım bu senede kazanamassam iş hayatıma 28 belki 30 yaşında atılmış olucam. stress lere büründüm bi ara. elimden bişey gelmedi. Barajı aşmayı düşünüyorum. gerisi mühim değil şu an. inşallah aşarım girerim bi fiziktir odur budur. ki girsem üniye kafam rahat olucak çalışıcam. ama önümde öss gibi salak bi sistem olunca belki koyun olasım gelmıyor. istemedıgım bişeyi çalışasım gelmiyor. gibi gibi sabaha kadar konuşurum aslında. bi psikoloğa gidiyim bari. neyse öle. kendinize ii bakın. yazarken nası bi haldeyim bende bilmiyorum. hastasın diyenlere eyv derim. by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 aynı durum bende de mevcut. yukarıya kocaman bir +1 çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar