Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss stresi (feci durumdayım)

ivy

Öne çıkan mesajlar

Sene başlarında bende 245 küsurlardaydım benimki biraz daha uçurum düşüş oldu en son 215 yaptım ve bu pzt günkü deneme son deneme [fbm] Ama nedense evde yaptığım denemeler daha yüksek çıkıyo.bide bnm başıma gelen b.ktn bişi var; şimdi denemelere giriorm ea-cym.Yanıma oturtuolar Derece kasan fenciyi gözün istemeden ona kayıyo takır tukur yapıo o sırada suratına dirseği indiresin gelio.Sonrada kendine bakıosun 0sın adam 180 soruyuda yapmış sen fen yapmıosun mattada boşlar falan var gg.İlla bir yere gireceksin yani tabii seneyi düşünmüosan.Ben bu sene en dandik yer bile olsa gircem zira bu işkenceyi 2. defa çekemem.Moralini bozma yani beterin beteri var.Sözeldende İst.i kazanırsın ayrıcana
Sosyal ağlarda paylaş

şuraya şu topiği açmak bile bir stres sebebi bence! mümkün olduğu kadar az kişiyle konuşmak lazım çünkü çevreden etkiyeniyor insan... sen 265 yapıyorsun strese giriyorsun. neden peki? çünkü ahmet ya da hüseyin ya da ayşe senden daha iyi yapmış! onların puanlarını öğenmesen stres de girmezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman neden 30 puan birden oynadığının nedenlerini araştır bence.. deneme zor olabilir, moral kötü olabilir vs vs . ve düştüğü için sevin bence ... 30 puan birden düştügü sınav öss de olabilirdi. bi de puanı pek takma sıralamaya göre yerleşeceksiniz zaten.

edit:ekleme

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 19:44 tarihinde, CwzX tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hoca kusura bakma bakamıyorum pek foruma ööle dolaşınca son mesajları okuyorum ancak...
ivy stress dioda. rahatlasın biraz kendimi anlatıyım;
şimdi ikinci senem, üstelik bu seneye ben hayvanlar gibi çalışıcam diyerek o gazla başladım, olmadı...
neden olmadı bılmıyorum. çalışmaya nıyet edemedım bı turlu ha yarın başlıcam ha bugun derken geldik bu günlere. hesab ettım bu senede kazanamassam iş hayatıma 28 belki 30 yaşında atılmış olucam. stress lere büründüm bi ara. elimden bişey gelmedi. Barajı aşmayı düşünüyorum. gerisi mühim değil şu an. inşallah aşarım girerim bi fiziktir odur budur. ki girsem üniye kafam rahat olucak çalışıcam. ama önümde öss gibi salak bi sistem olunca belki koyun olasım gelmıyor. istemedıgım bişeyi çalışasım gelmiyor. gibi gibi sabaha kadar konuşurum aslında. bi psikoloğa gidiyim bari. neyse öle. kendinize ii bakın. yazarken nası bi haldeyim bende bilmiyorum. hastasın diyenlere eyv derim. by
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...