Dev Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Elimde Berklee'nin Correspondence Course'unun Türkçesi bulunmakta ve kendi çabalarımla beste yapmayı öğrenmeye çalışıyorum. Daha ilk derste birkaç ödev vardı ; mesela Si bemol 'den yola çıkarak tek ölçülük bir ezgi yazılıyor. Ben de dinleme imkanım olmadan öylesine birkaç şey yazdım. Burada amacım anahtarın üzerinde doğru yürümek. Ödev (ödev formatı Finale Notepad'in) Sırasıyla olması gereken ; 1. Ölçü : Do Major 2. Ölçü : Fa Major 3. Ölçü : Si(bemol) Major 4. Ölçü : La(bemol) Major 5. Ölçü : Fa Major 6. Ölçü : Sol Major 7. Ölçü : Re(bemol) Major 8. Ölçü : Do Major becerebilmiş miyim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Midi olarak upload edebilirsen dinleyebilirim. Ben hala Finale 2005'i kullanıyorum. 2005'ten sonra vts'ye geçtiler, işi bozdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Finale'de yaptığımı ne yazık ki midi olarak kaydetmeme izin vermiyor finale. Ben de ss aldım en azından ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Şimdi piyano uzakta, sonra bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 abi bakarak anlıyorsun zaten asdfsdafsd. melodi yok, sadece doğru yapmış mıyım için sordum. yani notasyon olarak doğru mu , yanlış yere nota koyup gam'dan dışarı çıkmış mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 4. ölçüdeki son nota yanlış. 6. ölçüdeki ikinci nota yanlış. 7. ölçüdeki ikinci nota yanlış. Düzelttim. Ama beste yaparken ölçüde kalmaya o kadar uğraşma.[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 12:55 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 3,4 ve 7. ölçülerde bemoller yanlış olmuş. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 12:51 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 doğru, 3 de yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Peki bana Fa bemol major yazabilir misiniz, tek ölçülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Fa bemol major değil, Mi major denir ona. Ayrıca notalar için harfleri kullanmaya alış (C-D-E-F-G-A-B). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 çok sağol ve sanırım anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 fa notasındada yazın bakayım şunları bizde anlıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Dev, pentatonik diziler daha önemli bunlardan bence. Sonra majör ve minörleri öğren. Ama herşeyden önce interval kavramını halletmen lazım iyice. Hangi nota ikilileri hangi duyguyu verir gibi. Ama bunları biliyorsundur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Evet interval öğrenmiştim. Valla kitap nasıl gidiyorsa öyle gidiyorum ben de, pentatonik dizilimler daha ileride gözüküyor şu anda ama az-çok bilgim var. Öyle diyorsan direk oradan başlayayım sonra ilk derse geri döneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Pentatonik diziler modern müzik için çok önemlidir. Neredeyse tüm rock şarkıları bunları ya da bunlardan türeme (blues gibi) dizileri kullanır. Ama ben klasik öğreneceğim diyorsan şimdiki gibi devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 güzel bi kitap vardı bende - onu upload edim senin için, ona da bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar