Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kota aşım ücretleri ne ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kotayı geçtikten sonra her gb başına 10 milyon.

sonradan gelen edit : kotayı 1 MB bile geçsen 10 milyon geçirmiyorlar. sadece o 1 Mb ın parasını alıyorlar.

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 17:25 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dumeter diye bir program var. Ne kadar download ve upload yaptığını, o anki dl ve ul hızlarını görebiliyorsun. Aylık olarak dowload miktarına bakabiliyorsun hatta alarm kuruyorsun şu kadar mb dl olduğunda uyar diye. Bu sayede kotayı aşmamayı yada ne kadar aştığını öğrenmeyi başarabilirsin.

Eskiden ttnet bir önceki ayki dl'u sonrakine atıp kotayı aşmamışken aşmış göstertebiliyordu. Buna karşı da kanıtın olur. Çok kullanışlı bir program. Ama tabii sürekli alttaki barda açık olarak kalmalı.
Mesaj tarihi:
ya döküm elimde bakıyorum da hiçbir halt anlamıyorum, tarih saat var yanında süre(SN) var onun yanında da kullanım miktarı (byte) var, bu süre saniye olarak gösteriliyor di mi ama burada 781275, 244566 gibi değerler var, 1 gün 8000 saniye zaten ben nasıl o kadar saniye boyunca kullanayım hattı
Mesaj tarihi:
sadece download. upload etki etmez.

hergün http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp den kontrol edebilirsin. en sağlamı

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 17:46 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bilgisayarındaki tam değerleri vermiyorda ondan.

+
herhangi bir sorun olduğunda mahkemece delil olarak sayılmıyorlar seninkisiler.

Bide

Telekoma kafam girsin ok. Ama bu kota muhabbetinde en ufak yanlışı yok gayet güzel.
Mesaj tarihi:
ben de şifremi hatırlamıyorum arayıp öğrenebilirim belki de şu kullanım süresi olayı ne tam olarak uçuk sayılar var orada, oradaki en yüksek sayı kadar saniye önce ben adsl abonesi bile değildim
Mesaj tarihi:
tt'nin kota konusunda yanlışı yok. kota aşım ücretlerini de doğru hesaplıyor.du meter da tt nin kota hesabı ile birebir DL tutamıyor.tekrar yüklenenleri tt sayarken dumeter saymıyor sitelerde.
ttnetin adsl kota bilgileri gösteren yerden bakın arada bir.
Mesaj tarihi:
ya ben de 1024 kotalı var ancak kota sınırını bilmiyorum 3 gb mi 5 gb mi nedir nerden öğrenebilir haziran ayı itibari ile 1,874 GB gösteriyor vermiş olduğunuz sitede biraz download abanıcam aksi takdirde :p
Mesaj tarihi:
abi ayın mayısın 31'inde akşam 21.00'de kotaya baktım son güncelleme tarihi 31 mayıs 2007 19.30 küsür download 3,6gb yazıyordu. 1 haziranda baktım 5,1gb. baya doğru yani.
  • Yeni Oluştur...