Molto Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Ya bu telekom kazık mı atıyor imkanı yok bu kadar aşmış olamam ben kotayı bir anlayan bilen var mı, hile mi yapıyor bu adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kotayı geçtikten sonra her gb başına 10 milyon. sonradan gelen edit : kotayı 1 MB bile geçsen 10 milyon geçirmiyorlar. sadece o 1 Mb ın parasını alıyorlar. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 17:25 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 dumeter diye bir program var. Ne kadar download ve upload yaptığını, o anki dl ve ul hızlarını görebiliyorsun. Aylık olarak dowload miktarına bakabiliyorsun hatta alarm kuruyorsun şu kadar mb dl olduğunda uyar diye. Bu sayede kotayı aşmamayı yada ne kadar aştığını öğrenmeyi başarabilirsin. Eskiden ttnet bir önceki ayki dl'u sonrakine atıp kotayı aşmamışken aşmış göstertebiliyordu. Buna karşı da kanıtın olur. Çok kullanışlı bir program. Ama tabii sürekli alttaki barda açık olarak kalmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya döküm elimde bakıyorum da hiçbir halt anlamıyorum, tarih saat var yanında süre(SN) var onun yanında da kullanım miktarı (byte) var, bu süre saniye olarak gösteriliyor di mi ama burada 781275, 244566 gibi değerler var, 1 gün 8000 saniye zaten ben nasıl o kadar saniye boyunca kullanayım hattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Abi işte telekomdaki dökümlerle oynanmış da olabilir. Güvenme. Dediğim programda gayet anlaşılır döküm var. Nisan diyo. Altında DL:3,7gb yazıyo mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bu kota sadece indirme kotası değil mi yoksa, gönderilenler de mi dahil? öbür türlü imkansız bu kadar aşmış olamam kotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 sadece download. upload etki etmez. hergün http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp den kontrol edebilirsin. en sağlamı [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 17:46 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Abi telekoma güvenmeyin yaa :) Bir de ben adsl şifremi falan hiç bilmiyorum. Bi dolapta duruyo kağıtta. Bilgisayarımda varken neden ttnet sitesiyle uğraşayım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bilgisayarındaki tam değerleri vermiyorda ondan. + herhangi bir sorun olduğunda mahkemece delil olarak sayılmıyorlar seninkisiler. Bide Telekoma kafam girsin ok. Ama bu kota muhabbetinde en ufak yanlışı yok gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 modemin wireless ise wireless'ını kapat ya da mac adresi sınırlaması koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ben de şifremi hatırlamıyorum arayıp öğrenebilirim belki de şu kullanım süresi olayı ne tam olarak uçuk sayılar var orada, oradaki en yüksek sayı kadar saniye önce ben adsl abonesi bile değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Burada topiği açılmıştı kapanmadan. Bi üyemize yapmıştı kota konusunda şerefsizler. O yüzden asla güvenmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 tt'nin kota konusunda yanlışı yok. kota aşım ücretlerini de doğru hesaplıyor.du meter da tt nin kota hesabı ile birebir DL tutamıyor.tekrar yüklenenleri tt sayarken dumeter saymıyor sitelerde. ttnetin adsl kota bilgileri gösteren yerden bakın arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Fistan sen hatırlarsın o topiği ya. Hatta ondan sonra bütün kafalar telekoma kampanyası başlatılmıştı. Web sitesi açılmıştı. NTV'ye haber olmuştu falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya ben de 1024 kotalı var ancak kota sınırını bilmiyorum 3 gb mi 5 gb mi nedir nerden öğrenebilir haziran ayı itibari ile 1,874 GB gösteriyor vermiş olduğunuz sitede biraz download abanıcam aksi takdirde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 abi ayın mayısın 31'inde akşam 21.00'de kotaya baktım son güncelleme tarihi 31 mayıs 2007 19.30 küsür download 3,6gb yazıyordu. 1 haziranda baktım 5,1gb. baya doğru yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 24saat sonra etki ediyor tam olarak..bir de en düşük kota 4gb oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 aynı olay bende de vardı.günde 1-2 saat second life oynadığım halde 10gb falan kota aşıyordu. huzur sınırsızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar