raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 http://www.guildhajnal.com - Hajnal Progress topicHydross the Unstable down. [spo] [/spo] [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 02:07 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Başarılar Guildinize :) ama guilden bir kaç kişi hiç bir işe yaramaz onlara dikkat etmeniz lazım özellikle son dönemde gelenlere cunku cok rahat guild bozmayı dagıtmayı seven insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 oyunun ılk bırkac ayından berı bırsekılde ayakta kalmıs bır guıld hajnal. okadar kolay degıl:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 grz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 congrats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Knox ve Farl vardı sizin serverda, hammerhearttaydılar bi ara.. yarın anlatayım onlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 @raistlinthewiz Ben kolay yada zor demedim :) sadece dikkat edilmesi gerek dedim :) Naxxramas'da cok rahat 4 5 boss kesebilen ( BC'den önce ) bir guildi dagıtan karıştıran adamlar var orada :) genede bir türk guildi başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 helal size baaaaaaaaaaaaaaa zamanında az zaman geçirmedik. Gerçi şu anki hajnal ile kurulurken benim içinde olduğum hajnal biraz farklı olsada genede Hajnal hajnaldır :D , Bodoz'a sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 helal be gururlandim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Tebrikler hepinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Oyundan biraz uzzğım ben artık. Birisi bu boss un nerenin kaçıncı bossu olduğunu söyleyebilirmi bana =) Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ssc ilk boss lurker kestik bizde eki :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sağ arkada troll hunter var gözüm tutmadı bide arkalarda bi paladin =) var onu tutmadı gözüm asdfsda [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 08:51 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Bu kadar illet boss olamaz. 1 kisinin en ufak hatası bile wipe yedirtiyor. ps. lam gayseric bize gondermiyonmu sevgilerini pis hain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 neyse !!!!! [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:49 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tam bir itemcheck boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Gratz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ooo gz. İnş. yakın zamanda alayınız indirirsiniz. bu arada Bodosun hastasıyım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Gratz !! Punkcu licks Syra, Diaspar and Guepard ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 imam nickli arkadasi kutluyorum :) oyunda oyle bir nickle basarili olmak cok guzel bir duygudur kesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 valla nayt onlayndaki gibi xxBeastxXcomebackxx 11delikanlıadam11 gibi nickler olmadııg sürece imam gayet güzel bi nick yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 4Ever denen arkadas birde kimlğini soylese bu şekilde çamur at izi kalsın taktiğiyle amacın nedir onu bilelim .burda yapılan bir progresi bildiriyoruz.senin birileriyle bir sorunun varsa ismini açık bir şekilde yazarsın olayıda anlatırsın .Yada diğer bir seçenek ağzını açmadan susup tebrik edersin .bu şekildeki ismi cismi belli olmayan ve üylerimiz hakkında bu şekilde konusan birsinide pek tınlamıyoruz işin açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bana fist kill de bulunmak nasip olmadı.. Komik olsada annem temizlik yaparken adsl kablosunu koparmış işten gelip oyuna giremiyince şok oldum.. Ama olsun tamamen türklerden oluşan bir guild olarak bunları başarmanın gururu çok güzel bişey.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ventrin noldu yaw :( imba priest imiz bizim :( redassassin da duruyodu en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 AHEAHEHAEHAEHAEHAEAHE nasıl yem attım hemen geldi zuhahuauha size sevgilerimi göndermez olur muyum. Siteyi takip ediyorum zaten forumlara da bakıyorum. Başarılarınızın devamını bekliyorum. :D Alem adamsın Syra Vesselam hahahaha. Tanıdık kim varsa sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar