eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 it was hell ama artık değil artık sahaya bişeyler atınca o zamanda 1 maç hell 5 maç heaven [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 18:31 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 özhan ne zaman giderse o zaman düzelir.ben bu senede pek birşey beklemiyorum yani olursa supriz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 martta seçim varmış gsde artık bu sefer baskası seçilir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Yahu Hakan Şükür'e yılda 1.250.000$ Cihan'a ve Hasan Kabze'ye kişi başı 750.000$, Ayhan'a 1.000.000$ veriyomuşuz. Hiç yoktan 4.000.000$'a yakın parayı boşa saçıyoruz yani. Bu ne rezalettir yahu Hala bu yönetim duruyo yani bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: ya size bize diye bakmıcaksın hade canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 oha hakana 1.250 nedir ya 200.000 versen fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hadi tamam bekliyordum bu yanıtları da acaba düşünüyorum 1 tane galatasaraylı çıkıp da az diyecek mi bu cezaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 niye az desin ki? şimdiye kadar verilen en ağır cezalardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 5 maçsa biz daha güzelini yapalım gs a Kadıköye gelince , komik cezalar gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 5 sene saha kapatma, 10 milyon dolar para cezası, 8 sene transfer yapmama, yabancı kontenjanını 1 e indirme, deplasman maçlarına kalecisiz çıkma, formaya reklam alamama, maçlarda tekmelik takamama cezası bekliyordum ben, az gelmiş.. bir kaç tane akıllı olgun fenerbahçelinin olmasına da sevindim patide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 evet doruk bu gelmeliydi doğru yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: Tabii hatta müzedeki Uefa Kupasını falanda almak lazım . oha sizin uefa duruyomu? *ortamı gerer* =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 o maçtan sonra bir sürü galatasaraylı gerek forumlarda gerek tv de gerekse bizzat arkadaşlarım 10 maç saha kapatma cezasına razılardı. şimdi ne oldu 5 maç çok mu geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 eagle ucmusun sen ne kayası mancınık mı kurdu adamlar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 :) baya buyuk bi tas vardı elinde hakemin kaya işin dalgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ara federasyonu "az ceza verdiniz olum, artırın biraz" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ya yuh be kardeşim 5 maç ceza almışız üstüne para cezası buna yetmez diyosanız helal olsun valla... kadıköyde geretsin başı yarıldı sis bombaları patladı devre arasında atılan pet şişelerden futbolcular içeriye giremedi üstüne üstlük dayak yediler koridorda onların cezası neden 5 maç olmadı.. BEN YUH DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM... ALLAH akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar