eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 GS 'ye verilecek ceza çok büyük bir imkandı ve bir şeylerin başlangıcını iplerin tekrar ele alınmasını sağlayabilirdi ancak 5 maç seyircisiz ve 200BİNYTL ceza geldi GS'li arkadaşlar kızacak bana daha ne olsun diye ama bu kimseyi durdurmaz hatta cesaretlendirir o GS'nin itirazı ile iner 3 e falan yazık oldu bişerler olabilirdi olmadı neyse sonumuz hayrola... [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 14:59 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 fenerbahçe ceza aldı.gitti izmirde kaç bin kişi onunde oynadı.o zaman güzel de bize az ceza gelince bık bık 200 ytl ise ceza ben öderim :) 200 bin ytl ise başka [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 14:57 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 5 maç yeter, hatta fazla bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yanlış oldu BİN tabiki düzelttim ya diablo onunla bu bir mi sizinkini de 3 e indirirler dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 3 e inmeyebilir.ki inse bile bu takımla 3 maç evimizde seyircisiz oynamak bize yeterince büyük bir ceza zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ya size bize diye bakmıcaksın buna tamam maddi yönden öyle ama önüne geçilemez artık bi de inerse asla ligtv de birisi var gsli yazar amigolar diyormuş ki bjknin fbnin 2-3 maç verilirse bizde yaparız aynısını bilmiyorum bence kolay değil yapmazlar ama böyle konusmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Aslında daha once verılen cezalar bakılırsa normal.Bizde suclu odullendırılıyor ne yazık kı.Bu ceza ıner.Bır kacıda tarafsız saha yapılır.Boylece 17000 yerıne 30 35 bin kısıye oynayabılır gs. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 15:09 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 5maç normal bence anormal olan daha önce her seferinde olduğu gibi yine tahkim kurulu bu cezayı azaltacak. bunu her takıma yapıyorlar ama yapmamaları lazım 5 maç çok ciddi bir ceza. tarafsız sahada oynamakla alakası yok üstelik seyircisizin. yılda zaten 17 maçın var kendi sahanda. nerdeyse senelik hasılatının 3te1i kesilmiş oluyor. ilk 10 haftayı deplasmanlar hariç taraftar etkisi olmadan oynadığını da hesaba katarsak çok feci. kombine satışını da ciddi şekilde etkileyeceğini unutmamak lazım ;) son olarak da son yıllarda derbilerin seyircisiz oynandığını hiç hatırlamıyorum ben. derbiden önce birşey olursa hep ertelerlerdi cezaları. şimdi önümüzdeki sezona ceza verildi kurada gsnin ilk 5 maçından biri derbi çıkarsa ilginç olacak seyircisiz derbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hasan şaşa maçtan önce takım kadrosunda olmamasına rağmen girip saçmaladı diye 2 maç asıl ilginci: tümere 1 maç dönüp alkışladı diye ohaaaa diyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sportmenliğe aykırı davranıştan almış.Gerekçe bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 5 maç çok ciddi bir ceza. tarafsız sahada oynamakla alakası yok üstelik seyircisizin. yılda zaten 17 maçın var kendi sahanda. nerdeyse senelik hasılatının 3te1i kesilmiş oluyor. ilk 10 haftayı deplasmanlar hariç taraftar etkisi olmadan oynadığını da hesaba katarsak çok feci. kombine satışını da ciddi şekilde etkileyeceğini unutmamak lazım ;) +1 ne bekliodunuz 17 maç kapanmasını falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ceza yeterince ağır bence. Tarafsız saha olsa hafifti ama seyircisiz zaten oldukça ağır. Tümer'e ceza verilmesi gerekmiyodu bence, hani fb ye de ceza verelim tarafsız gözükelim der gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bu federasyondan cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bence yeterli değil 3-5 tane ses bombası atılan fenere 3 maç verildiğinde adnan polat 5 olmalı 5 demişti onula bu birmi şimdi çıkıp 10 olmalı 10 dese ya sıkıyosa sahtekar herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tümer e verilen ceza çok komik ya ama 5 maç gene iyi bizim aurelio adam dövsün 2 maç vedat zamanında ankaragücünden cocuğun burnunu kırdı ceza gene bunun verildiğine dua edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Evet o mantıkla Aurelio ya da 4-5 maç ceza gelmeli... Hasan kimseyi dövmedi Aurelio'yla aynı cezayı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hep yorunlarınızda bişey var gsye göre değerlendiriyorsunuz hani sanki paraları yok bu cezada gelir alamayacaklar 5 maç kombine düşecek yeterli ceza diyosunuz böyle düşünülmemeli edit: aurelio az aldı ceza belki saha dışında olduğundandı hakaret hafifletici neden diye düşünüldü belki de bilemiyorum [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:03 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 edit: aurelio az aldı ceza belki saha dışında olduğundandı hakaret hafifletici neden diye düşünüldü belki de bilemiyorum ağzını burnunu kırdı riconun, hafifletici nedenini yerim ben o zencinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Tabii hatta müzedeki Uefa Kupasını falanda almak lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Yok ben o gözle bakmıyorum eagle, hangi kulüp olursa olsun. Hani 5 maç aşağı yukarı 3te1inin kesilmesi demek bilet gelirinin. Bu da her kulüp için büyük bir yük demek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 @rewendor peki sence kulüp istese taraftarı engelleyebilir mi bu yönetim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kaç maç verilmeliydi peki? 8 filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Galatasaray in bu cezaya itiraz etmeye yuzu oldugunu zannetmiyorum ben. Danimarka Isvec macindaki ufacik olay yuzunden Danimarkalilar utanclarindan ne yapacaklarini sasirdilar ama bizde utanma da yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 CEza normal hatta fazla yahu. Bence çok fazla kaşımamak lazım az diye, sonuçta BJK'ninde FB'ninde öyle veya böyle benzer hareketleri oluyor. GS yönetimi itiraz etmeme büyüklüğünü gösterip olaylara farklı bir açıdan yaklaşabilecek mi? Eğer itiraz etmezlerse zamanında BJK nin yaptığı gibi Fair play için ciddi bir adım atmış olacaklar. (S. Bilgili'nin ölen genç için gelen cezaya itiraz etmemesi olayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Taraftarın o tutumunu yönetimin engelleyebileceğini sanmıyorum bu maç öncesi. Çünkü aşırı bir kışkırtma vardı. İlk yarıdaki FB-GS maçında FB'nin yaptıkları, üzerine bire on katarak olayları hatırlatan, insanları kışkırtarak reyting almaya çalışan medya, kendini çok bir halt bilir sanan ama tek yaptığı ortalığı germek olan köşe yazarı sıfatı taşıyan karikatür tiplemeler, üstüne FB'li futbolcuların şımarıkça GS stadında kupayla turlamaları... Bunların hepsinin etkisini topladığınızda değil yönetim Superman gelse durduramaz o taşkınlığı. Tabii biraz daha azaltabilirdi yönetim daha mantıklı demeçlerle ve stad kontrolüyle, ama olmadı. Zaten yönetimde medet olsa GS bu halde olmazdı. İçten içe onlar da istediler galiba olay çıkmasını, bir yerde altta kalmamak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar