Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Federasyon İpin Ucunu Bu Sefer Gerçekten Kaçırdı

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

GS 'ye verilecek ceza çok büyük bir imkandı ve bir şeylerin başlangıcını iplerin tekrar ele alınmasını sağlayabilirdi ancak 5 maç seyircisiz ve 200BİNYTL ceza geldi GS'li arkadaşlar kızacak bana daha ne olsun diye ama bu kimseyi durdurmaz hatta cesaretlendirir o GS'nin itirazı ile iner 3 e falan yazık oldu bişerler olabilirdi olmadı neyse sonumuz hayrola...

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 14:59 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

5maç normal bence

anormal olan daha önce her seferinde olduğu gibi yine tahkim kurulu bu cezayı azaltacak. bunu her takıma yapıyorlar ama yapmamaları lazım

5 maç çok ciddi bir ceza. tarafsız sahada oynamakla alakası yok üstelik seyircisizin. yılda zaten 17 maçın var kendi sahanda. nerdeyse senelik hasılatının 3te1i kesilmiş oluyor. ilk 10 haftayı deplasmanlar hariç taraftar etkisi olmadan oynadığını da hesaba katarsak çok feci.

kombine satışını da ciddi şekilde etkileyeceğini unutmamak lazım ;)

son olarak da son yıllarda derbilerin seyircisiz oynandığını hiç hatırlamıyorum ben. derbiden önce birşey olursa hep ertelerlerdi cezaları. şimdi önümüzdeki sezona ceza verildi kurada gsnin ilk 5 maçından biri derbi çıkarsa ilginç olacak seyircisiz derbi
Sosyal ağlarda paylaş

5 maç çok ciddi bir ceza. tarafsız sahada oynamakla alakası yok üstelik seyircisizin. yılda zaten 17 maçın var kendi sahanda. nerdeyse senelik hasılatının 3te1i kesilmiş oluyor. ilk 10 haftayı deplasmanlar hariç taraftar etkisi olmadan oynadığını da hesaba katarsak çok feci.

kombine satışını da ciddi şekilde etkileyeceğini unutmamak lazım ;)

+1

ne bekliodunuz 17 maç kapanmasını falan mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

hep yorunlarınızda bişey var gsye göre değerlendiriyorsunuz hani sanki paraları yok bu cezada gelir alamayacaklar 5 maç kombine düşecek yeterli ceza diyosunuz böyle düşünülmemeli

edit: aurelio az aldı ceza belki saha dışında olduğundandı hakaret hafifletici neden diye düşünüldü belki de bilemiyorum

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 16:03 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

CEza normal hatta fazla yahu.
Bence çok fazla kaşımamak lazım az diye, sonuçta BJK'ninde FB'ninde öyle veya böyle benzer hareketleri oluyor.

GS yönetimi itiraz etmeme büyüklüğünü gösterip olaylara farklı bir açıdan yaklaşabilecek mi?

Eğer itiraz etmezlerse zamanında BJK nin yaptığı gibi Fair play için ciddi bir adım atmış olacaklar. (S. Bilgili'nin ölen genç için gelen cezaya itiraz etmemesi olayı)
Sosyal ağlarda paylaş

Taraftarın o tutumunu yönetimin engelleyebileceğini sanmıyorum bu maç öncesi. Çünkü aşırı bir kışkırtma vardı. İlk yarıdaki FB-GS maçında FB'nin yaptıkları, üzerine bire on katarak olayları hatırlatan, insanları kışkırtarak reyting almaya çalışan medya, kendini çok bir halt bilir sanan ama tek yaptığı ortalığı germek olan köşe yazarı sıfatı taşıyan karikatür tiplemeler, üstüne FB'li futbolcuların şımarıkça GS stadında kupayla turlamaları... Bunların hepsinin etkisini topladığınızda değil yönetim Superman gelse durduramaz o taşkınlığı. Tabii biraz daha azaltabilirdi yönetim daha mantıklı demeçlerle ve stad kontrolüyle, ama olmadı. Zaten yönetimde medet olsa GS bu halde olmazdı. İçten içe onlar da istediler galiba olay çıkmasını, bir yerde altta kalmamak için...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...