Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Efes...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
taraftar olmadan koraç'i aldılar ama,bana kalırsa taraftarsız gayet ilerleyebilir takım.Avrupa maçlarında her takımdan,her kitleden taraftar geliyor maçlarına genelde.Türkiye'de zaten taraftarsız bile başarılı bir takım.

benim kastettiğim seyirci değil ama. ateşli taraftardna bahsediyorum. bir pao'nun filan salonu inanılmaz oluyor. sen ne kadar iyi takım yaparsan yap orada baskıyı yiyorsun. benzer şeyi efesin şu anda kendi seyircisiyle yapması mümkün değil

yoksa efesin maçlarına seyirci gider tabi ki ben istanbullu olsam ben de gider oturur izlerim kaliteli takım sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

turkiye'deki taraftar kulturu(!)nun geldigi noktayi 19 mayis'da ali sami yen'de gorduk, ilerde sukru saracoglu'nda yada inonu'de de daha da gelismisini gorecegimize kalibimi basarim... aman o taraftar basketbola gecmesin zaten basketbol seyircileri seyrine devam etsin...

zira 3 buyugun basketbol izlemeyi seven ve takip eden seyircisi zaten bugun de alip biletini gidiyor, hatta takim gozetmeden Efes'i de yurtdisinda destekliyor... Bugune kadar cevremde gayet "fanatik" galatasaray/besiktas/fenerli adamlarin el ele kol kola Efes'in avrupa maclarina gidip olumune destek verdiklerini gordum. Bunlarin otesinde mekana gelecek adamlarin profili belli bu ulkede...

Tamam firma takimi olmak zor, ama boyle "3 buyuk isimlerinden birini yanimiza alalim" mantalitesi disinda bir cozum bulmak lazim, hele hele Efes gibi koklu bir takim icin

Ha 3 buyukler butceyi ayirsa,efes'di ulker'di bunlara ihtiyac olmadan takimlarini catir catir kurarlar. Bugune kadar bunu yapmamis olmalarinin sebebi basketbolun bu ulkedeki pazarinin kisitli ve aslinda futbolun 3 buyukler icin yegane spor dali olmasi. Bu alanda bugunden sonra da degisen bisi olmayacak zaten. Besiktas (ornek veriyorum) bugun basketbola yatirimini yapsa Turkiye ligine ambargo koysa, Avrupa'da kupadan kupaya kossa final fourlarin degismez ismi olsa, futbol takimi ligde (salliyorum) 5.lige demir attigi surece (hatta 5.lik cok ekstrem oldu 3.luk bile yeter fb/gs ardindan), bu tarz bir basketbol basarisi kimsenin sikinde olmaz. Boyle bir politika izleyen yonetimin de gozunun yasina bakmazlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...