tellos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 normal bişe bu genelde şampiyonluk iddası olan takımlar desteklenir futbolda da aynı şey var herkes fb bjk gs tutuyo kimse kendi şehrinin takımını tutmaz , başarı geldikçe takım destekleme olayı artar, fb de ülker le birleşmese kendine ait bi kitlesi oluşmıycaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ulkerede fabrikadan iscileri maca getirmek yerine kendi taraftari olsa birlesmezdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 1.dediğin daha mantıklı ve daha az masraflı olurdu sadece seyirci için yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Efes'te kendi çalışanlarını getiriyor; Telekom'da :) Vallahi her maça babama 5 bilet geliyor topluyorum tayfamı gidiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 baban efestemi yahu senin? tanışalım pılız=) eve bi fıçı alabilirmiyiz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yok Telekom'da sadfsdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 barcelona bile basketbolda yaptı bu olayı... ki adamlar yıllarca formalarına reklam bile almdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 beşiktaş vol.%4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: taraftar olmadan koraç'i aldılar ama,bana kalırsa taraftarsız gayet ilerleyebilir takım.Avrupa maçlarında her takımdan,her kitleden taraftar geliyor maçlarına genelde.Türkiye'de zaten taraftarsız bile başarılı bir takım. benim kastettiğim seyirci değil ama. ateşli taraftardna bahsediyorum. bir pao'nun filan salonu inanılmaz oluyor. sen ne kadar iyi takım yaparsan yap orada baskıyı yiyorsun. benzer şeyi efesin şu anda kendi seyircisiyle yapması mümkün değil yoksa efesin maçlarına seyirci gider tabi ki ben istanbullu olsam ben de gider oturur izlerim kaliteli takım sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 efesin tarafatarı yok diye yazın da bi efesliler.org'a linç etsinler sizi:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 etsinler :) ama yok yani doğruya doğru ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 turkiye'deki taraftar kulturu(!)nun geldigi noktayi 19 mayis'da ali sami yen'de gorduk, ilerde sukru saracoglu'nda yada inonu'de de daha da gelismisini gorecegimize kalibimi basarim... aman o taraftar basketbola gecmesin zaten basketbol seyircileri seyrine devam etsin... zira 3 buyugun basketbol izlemeyi seven ve takip eden seyircisi zaten bugun de alip biletini gidiyor, hatta takim gozetmeden Efes'i de yurtdisinda destekliyor... Bugune kadar cevremde gayet "fanatik" galatasaray/besiktas/fenerli adamlarin el ele kol kola Efes'in avrupa maclarina gidip olumune destek verdiklerini gordum. Bunlarin otesinde mekana gelecek adamlarin profili belli bu ulkede... Tamam firma takimi olmak zor, ama boyle "3 buyuk isimlerinden birini yanimiza alalim" mantalitesi disinda bir cozum bulmak lazim, hele hele Efes gibi koklu bir takim icin Ha 3 buyukler butceyi ayirsa,efes'di ulker'di bunlara ihtiyac olmadan takimlarini catir catir kurarlar. Bugune kadar bunu yapmamis olmalarinin sebebi basketbolun bu ulkedeki pazarinin kisitli ve aslinda futbolun 3 buyukler icin yegane spor dali olmasi. Bu alanda bugunden sonra da degisen bisi olmayacak zaten. Besiktas (ornek veriyorum) bugun basketbola yatirimini yapsa Turkiye ligine ambargo koysa, Avrupa'da kupadan kupaya kossa final fourlarin degismez ismi olsa, futbol takimi ligde (salliyorum) 5.lige demir attigi surece (hatta 5.lik cok ekstrem oldu 3.luk bile yeter fb/gs ardindan), bu tarz bir basketbol basarisi kimsenin sikinde olmaz. Boyle bir politika izleyen yonetimin de gozunun yasina bakmazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar