Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood and Chocolate

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Bende dvd'sini alıp izledim.Senaryosu baya hoş bence ancak kurtadamların dönüşmesi ; şimdi dönüşürkenki efektleri güzel ancak normal kurtlara dönüşüyorlar ve yani bir insanın bir kurtadamı ; düzeltiyorum bir değil 4 kurtadamı öldürebilmesi saçma olmuş. Ve diyor ki insanların ve kurtların en gelişmiş hali diyor. Ancak ne fiziken ne güç olarak özel bir + ları görünmüyor filmde. Gümüşe karşı alerji bile çok fazla ezik kılıyor onları yani.Ayrıca bir kurşunda ölüyor 5 kişilik kocaman bir kurtadam ailesini üç hunter bir kaç saniyede öldürüyor falan ..komik olmuş oralar kurtadamlar o kadar ezik değildir çünkü.Ama gelenekler kurallar falan onları çok hoş yapmışlar.. bir de ensest olayı olmasa daha şirin olurdu..
Sosyal ağlarda paylaş

Film güzel,pek beğendim ben.
Senaryo vasat olsada eğlendirici ayrıca ablalar çok güzel.

[spo]Ordaki agalar normal insandan güçlüler, kavgalarda farkediyorsun zaten bunu.
Ayrıca bi insanın kurtları alması kadar normal bişey yok, sonuçta insan kurttan büyük =).
Ki hiçbir yerde aynı anda 4 kurtla kapışmıyor.Ilki kazara kendi salaklığına ölüyor.
2. ve 3. güzelce kesiliyor =) bıçağa atlıyor salaklar. 4. boss zaten onuda kesemiyor, bizim hatun geliyor.
Sonuçta kurt dediğin, köpeğin ufağı dişleri biraz daha sağlam okadar. Sokarsın tekmeyi ölür =)).

En üstün özelliklere gelince, Filmde çirkin bir kurt insan yok. Insanların en güzel özellikleri toplanmış, kafalarıda çalışıyor. Ama kurt yanları bakın olduğundan kullanamıyorlar.
Zaten dikkat edersen hepsi güzel güçlü kurtlar. Iyiki underworlddeki gibi kurt adam modu olmamış sevmiyorum ben öyle, daha güzeller böyle.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...