scorch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 selam :) bugun arkadasla konusurken bi yer tarif etti bana besiktasta bira vs icmek icin cok guzel bir yer fln diye ancak sorun su ki ismini unutmuş bulamiyoruz biraver,biracı,beeracı vs tarzı bişeymiş bilen warsa cok makbule gecer ;p bjk iskelesinin ordaymıs mekanımız.
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 valla barbarostan aşağı inerken sağ tarafta starbucks ve burger king i geçtikten sonra daha içerlek bi yerde böle müstakil bi bina var chicken last stop tarzında bi yer ama adını ben de bilmiyorum...
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 evet doğru üsküdar motorlarının karşısında hanedan restorantının altındaymış beerport... benim dediğim yer çıtır pub mış... çarşının girişinde
scorch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 eet orası olması lazim :D cok saolun
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Beeeeeeeeeeppooorrrtttt [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 20:49 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kapanıyomuş, bahcesehir almıs diye duydum
Öne çıkan mesajlar