Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eh be Türk Telekom, harikasın.

sharky

Öne çıkan mesajlar

Şurda üç kuruşluk vakti kalan telekomun bu davaları uzun vadede çıkar elde etmek için açacağını sanmıyorum. Tamamen ilgisizlik, bilgisizlik ve sorumsuzluk bence.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Artisan
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ama telekom özelleşirken değerini arttırma amaçlı olabilir.
Düşünsenize açık olan 99 tane dawa warmış birtanesinden 12.5 trilyon gelir bekleniyor.

Bunlar belki değer arttırmak için kurulmuş tuzaklar olabilir..[hline] V ò d à n
Sosyal ağlarda paylaş

yaık günah be kardeşim . .hangi birine yaniyim .. pişkin pişkin üzerindeki herşeyi devreden yılışık dejenere veled-i zinet'e mi , TT'nin akbabalik (totalde 20.6 trilyon) hayali ile 160 milyari bu dava için ( üstelik bizden aldiği) peşin peşin , tıkır tıkır yatirmasina mi , yoska bu olayin oluşmasina firsat taniyan tekelci zihniyetemi .. boyle gelmiş boyle gidecek galba şaçımda aklar çıktı , kelim gözüküyo artik .. bekle beni KANADA[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Turk.internet.com a bayılıyorum ttnetin ve daha birçok netlen alış veriş yapan firmanın gözünün en çok bulunduğu web site ve adamlar en başından beri haklıyı haksızı yazdılar ttnetin gönderdiği birçok emailde dahil buna.
Bu sırada adam en akıllısını yapmış hiçbir şekilde aksini idda edemez çünkü bütün konuşma bedellerini adamlar ellerine göre ayarlarlar kapının önündeki su saati değilki 1ay aralıklan kontrol edesin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

nedense internetin geliştiği yerler olarak Türkiye gösterilmiyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Afrikayı uçsuz bucaksız Safari lerin yapıldığı yer gibi düşünme. Güney Afrika çok gelişmiş bir yer. Özellikle Capetown vs.
Ben eminim bizden daha iyi bir altyapıları vardır her konuda..[hline]Sungur - Scout of Hun
http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=344529
Necrocks - Necromancer of Hun
http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=369297
Sosyal ağlarda paylaş

capetown harbi aşmış bi yer cine5 te gösterdi böyle süfer dağlar koca bi şehri çevirmiş şehir deniz kıyısnda felan aşmış bi yer cidden[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

Telekom'un bu yaptığı gerçekten akıl almaz bi durum.
saçma tek kelimeyle saçma.

Ayrıca o delikanlının satmak istediği "Cisco AS 5300" nedir?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
Sosyal ağlarda paylaş

Orada harita üzerinde Türkiye gözükmese de, Middle East including Iraq yaziyor. Yani Türkiye gelismekte olan yerlerden..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...