Nomak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mantığı ve bu oyunu iç içe sokarsan bence başlama :D Arkadaşlarında iyi vakit geçirip eğlenmek istiyorsan buyrunnnnnnnnn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 başka topic açmayayım dedim : shadow priest veya warlock olmaya karar verdim. aralarındaki farklar neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hiç bi fark yok shadow priestı tbc öncesi raide almıyorlardı simdi bi kaç tane alıyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hmm neyse o zaman son bir soru sorayım . senditten siparişi verdim ancak wowun kendisi stoklarında yokmuş, yaklaşık 5 gün oldu hala reordering diye duruyor. şimdi ben wowu iptal ettirirsem adamlar parayı karta geri yollasınlar sadece burning crusade i yollasınlar, olmuyor mu ? wowu da d&r dan falan alırım ? [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 15:10 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Sana dedim ama ben :D BC yi ordan al normal wow D&R dan alırsın daha ucuza gelir diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 shadow priest ve warlock arasındaki fark birinin istediği zaman çok iyi bir healer olabilmesi :) guildinin ihtiyacına göre ya healer ya dps olursun, ya da bir gruba girdiğinde ya dps yaparsın ya healer olursun. zaten lvl 60a kadar shadow specle heallemek gayet kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ok ben çıkıp alayım wowu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Shadow priest kendini tapındığı tanrısının eli haline getirir, facemelt diye bir olaya girer, Şekil değiştirdiğinde diğer güçlerin elinden alınır. Tabi karşılığında belirli eylerde sana verilir. Shadow priest kendini shadow yapar, yani bir warriorun kendini silah yapması gibi. Warlock bu shadow enerjisini kullanır.Sömürür, onun yaratıklarınıda kullanır ve sömürür. Warlock daha zevklı bence, petin var bi kere. Sonra shadow uzerıne questler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tabii bi yandan da grubuna daha çok katkı sağlayan class shadow priest :p vampiric touch ve embrace inanılmaz 2 ability [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 21:25 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Lockında manası bitmio bea =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bitiyoda arkada healer varken bitmiyomuş numarası cekiyo. "ah mana bitmiyo benım azalmış gibi gözüktüğüne bakma hemen dolar o. aaa ne oldu yanlıslılla cleave yedim sanırım, aaa tm maan bitiyomuş gibi oluyoduki aoe yedim." yemiyoruz bu numaraları artık efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 :D =) ya onlara kıyamıom ben, bi hot atıon doluo canları - doldurdukları mana kadar tabi - Sonuçta uzun savaşta wand takılan bi mageden iyi =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 cd yi aldım taktım okuyamadı öeh ya.. netten indiriyorum baştan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 nası ya??? nası okumadı? DVD mı aldın? - bilmiyorum var mı oyle bır surumu? - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 cd niz çizik falan diyip abort veriyor. 5 tane cd var, dvd değil. cd de çok feci bir cizik de yok hani. 10 katı çizik ve parmak izi olan cd leri bile okuyordu.. memory dir hdd dir bunlarda sorun varsa bakın yazmışlar forumlara, onlar da işe yaramadı. d&r a geri git, yenisini al falan kasılmaz zaten, kotamı da kullanmamıştım 3 gb bişeymiş zaten 2.0 sürümü. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 22:47 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 5 cdlik olan patchle beraber gelir, öte yandan bence gotur para harcadın okadar. Gerçi onlar vermeyecekler sana hemen, blizze haber vericekler ordan sana yenisi gelicek. o yüzden direk bliize mail çak bitane bune yauuu dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Yarın iade et bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bence başlama yeni birşeyleri beklemek lazım wow kan kaybediyor oyuncular arasında çok uçurum var ve blizzard küçük bir kesim için oyunun altını kazıyor oyuna yeni dungeon vs çok hızlı geliyor (ilginçtir eklediler eklediler hala eq2 nin releasedeki dungeon sayısına gelemediler oda ayrı :D ) bu hızlı geliş tepedeki guildler için zira gelenlerde kolay olduğu için çabuk bitiyor öte yandan daha ufak yada daha sakin oyuncuların olduğu guildler bu hızla ilerliyemediği için onların altları oyuluyor ve genellikle hızlı gidemedikleri için dağılıyorlar. Oyuncuların genel gidişatında ayrılık rüzgarları esiyor herkes bişeyler bekliyor oyunda kiminle konuşsan şu çıksın gidicem bu çıksın gidicem diyorlar o yüzden uzak bir tarih olarak açıklanan netherdrakeler biranda oyuna dahil oluyor o yüzden pvp arena item costları düşürülüyor vs vs lort dene derim ben ama o oyun powergaming için uygun değil sindire sindire oynayacaksın questleri çok güzel cap e vurucam diye tutturmaman lazım arada duracaksın inde flüt çalacaksın insanlar gelicekler dans edicekler eline bir tahta parçası alıp onu yontacaksın vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 lotr oynadım gayet güzel bir oyundu ama orta dünya yı iyi bilmek ve rp sevmek gerekiyor dediğin gibi. rp yapmak yerine dışarıda arkadaşlarımla buluşmak daha cazip geliyor :P zaten çoktan aldım bile, cd keyi girip aktive etme gafletinde de bulundum oyuna girmeden asıl ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 wow'a bu saatte başlanır ama nasıl başlanır, seninle beraber başlayan 4-5 arkadaşın varsa başlanır. yoksa tek başına çekilecek çile değil... düşük levellarda grup bulmak eminim zorlaşmıştır artık diye düşünüyorum. ama ben 2 yıldır oynamıyorum neredeyse o da var tabi, oynayanlar daha sağlıklı tavsiye verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 30 dakika dayanır? Mage? Wand ile işi olmadan? Hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yahu bende yenı basladım ıste 1 hafta oluyor 7 level ım oyle takılıyorum etrafta :) yardım edıcek arkadasları beklıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hah tam benlik bir konu olmuş.. bi kaç soru da ben sorayım arkadaşlar size: şimdi öncelikle download manyağı olduğum için(online oyun oynamıyorum) 256 sınırsız var şuanda evimde.. eh 256 sınırsızla pek bişi yapamam heralde.. illa 1024 mü alayım yoksa 512 sınırsıza çevirsem zorlanmadan oynar mıyım? ayrıca bilgisayara bi kaç parça alıcam en azından ram (şuanda 256 ram var =) bi 1024 alsam başka ne alayım? (geforce fx 5700LE var ekran kartı bi sorun yaratır mı?) hard disk alıcam (30 gb var :D) neyse bugün d&r a gittim izmirde wow cdleri 40 milyondu. gidip alayım yazın level 60 yapıp iyice öğrendiğimde almam daha mantıklı değil mi? (tbc'nin tek şeyi ek world ve bloodelf ırkı değil mi? en azından 60 yapana kadar bir sorun yaşamam heralde?) şimdi önemli olan iş bu oyuna benle başlıcak arkadaş bulmakta =)) fly öss bitsin başlayalım bekle beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Evet. Ram alman yararlı. Ekran karıt yeterli. HDD yükseltirsen iyi olur. EVET 60 olana kadar TBC alma(en azından Bloodelf açmak istemiyorsan) 512 net yeter... 256da olur ama küfrettirebilir. WoW u EU almaya özen göster... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 HA bide başlıcak arkadaş diyorsun, Fly da bizim realme gelcek sende gel... Ö.m. dan görüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar