Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende ki doktor potansiyeli:S

c_a_p_t_a_i_n

Öne çıkan mesajlar

böyle bir eğlence yok.

+

)LéO():
olm
()LéO():
ben bu
()LéO():
captain ı tanıo olabilirim
()LéO():
ismi
()LéO():
eceyse
()LéO():
kesin tanıyorm
()LéO():
efsane bi slak kız vardı
()LéO():
liseden
()LéO():
ece kaptan
()LéO():
ismi
()LéO():
maltepe anadolu
)LéO():
olm kız
()LéO():
basket maçında
()LéO():
kendi potasına basket atmıştı
()LéO():
!!

"sadece aktardım"

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 01:15 tarihinde, Golge-i_Khan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"Puser'lerin cinsiyeti nasıl anlaşılır" adlı eserim yakında piyasada olacak merak eylemeyin.

O iş tutarsa akabinde de "Ahaliye çaktırmadan, ceylanı ürkütmeden dişi puser'e onunla ilgilendiğimi nasıl belli edebilirim" işine gireceğim.

Ümitsiz vakalar için ise "Foyam ortaya çıktı rep'i nasıl kurtaracağım" üzerinde çalışıyorum.

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 01:15 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu başlğın ana teması j harfi tehlikelidir olabilir..

jile, jilet, jop, jale, jöle kıvamında sarkık popo, jiroskop, jingle bells söyleyen küçük çocuklar..

elbette bıyıklı kızlar kötüdür, marangozlar parmaklarını hızara kaptırabilir gibi bişi de olabilir.. çok emin değilim..

emin olduğum şey ise bu konunun harbiden salak saçma boyutlara gelmesi ve -evet- bundan ötürü büyük bi keyif almam..

her neyse buradan tüm kendini zor durumda hissedenlere kendini hiroşima'da bulabilir misin? diye sormak istiyorum! aksi halde bu ayrılık gayrılık neden? hepimiz kardeş değil miyiz? konuyu daha fazla dağıtabilir miyiz?

hell yeah!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...