Nomak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Sendeki o potansiyel ile süper mario buluruz borular arasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hangi okuldasın? sasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: peki ya bendeki tesisatçı potansiyeli?İnanılmaz ya adam dakikasında çalmış. Çalıyorsun bari içine etme, muslukçu demiştim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 . [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 23:10 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Basliktaki ''ki'' birlesik olacak. Slm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 zeynep.com.tr ne be jile şok sexy bir elbise uwwwS! Ayşegül vardı kağıt bebek ona giydirdikleri elbise değilmi bu.Allı dallı basmalı fistanın adı ne zamandan beri jile oldu. Fistan sorarım sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ve captainin kız olduğu öğrenilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 dostum kimler kız forumda şimdi ? angelotti sen kız mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Abi saçmalamayın ya.Benim jile diye anlatmak istediğim şey böyle değildi:SAyrıca başta bir kısım tarif vermiştim.Doktor önlüğüne benziyor diye.Bu resimlerdekiler dümdüz elbiseXD ps:Herkes de bir hayal kırıklığı sezdim.Captain kız mı yani şimdi?Ama nasıl olur?Bu kadar üzülceğinizi bilsem valla söylemezdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yok ben kız olmana deilde jile giymene üzüldüm sdfhbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 üzüldüm ben şahsen captain nickli birinden "heyo ben kızım" demesini beklemezdim O_o [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 07:47 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bu arada yukardaki jile 4-8 yaş için herhalde [spo]gerçek jile[/spo] [spo]altta[/spo] [spo]rep[/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 rep verdim babs, beyaz jile güzelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Bı daha sana doktor dendiğinde HUEEEHAYEHOOOOV diye bağır sonra koşarak uzaklaş, bölece doktor olmadığını anlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ee önü nasıl açılıyor onların bence resimdeki de deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gömlekmi arkadaşım o aeuha, sırtta fermuarı var bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: Abi işte elbise gibi bir şey.İçine bluzla falan giyiliyor.Doktorların önlüklere benziyor önünü açık bıraktınmı.Anla işte:D benne biliyim gömlek mi jile ymiş ilk defa duyuyorum; resme göre önü zaten dümdüz neyini açık bırakcasın diye yazdım bence daha garip bişey bu elbise ayrıca kız nickleri algoritmasına c_a_p_t_a_i_n tarzı nick tercihlerini de eklemek lazım, direk ters köşe olduk şu alt çizgileri koymaya üşenmemelerinden anlamka laızmdı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gel yarim ol, bırak doktor falan... sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 uzaklara gidelim falan hani anlarsın evet o doktor benim: / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 doktor bilal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ç_a_p_t_a_namerica / 21 :her hastaneye gittiğmde hemşire damgası yemek benim kaderim mi yahu? Yaklaşık bi haftadır eliza, sifilis ve HPV testleri için hastaneye gidiyorum (Çapa) hastanenin yanında da Tip fakültesi var.. ay çok pardon tıp faküültesi.. ama bi sürü barzo tip var orada. ıyyggh Neyse işte okuldan çıkıyorum otobüse biniyorum bi amca kalabalık otobüse biner binmez oturduğu yerden başını uzatıp.. -Yavruuum? hemşire misin sen? ;) +Ee.. hayır amca -Haaa Elbise güzel olmuş ama.. beyazlar falan.. hep böyle mi giyinirsin +Bilmiyorum daha karar vermedim... abartılı sanki biraz -Yavru kuşum bi hoşsun sende.. Hem giyin hem de beğenme! OHŞ! yerim +Dur amcacım lise bitmedi daha.. -Hııı tabi tabi.. WAŞŞ! Bir de hastane içinde çeşitli insanlardan aldığım tepkiler var.Aslında bunda suç bende.Giysiler hep yanıltıcı oluyor.2-3 gün kostümlü parti için aldığım beyaz elbise ile gittim E haliyle tacizci doktorlar falan hemşire diye yapışıyorlar... anlamadığım şey ise.. kıyafetim çok mu abartılı? resimde soldaki ben ve sağdaki ablam.. [spo] [/spo] gibi salak saçma bir uydurma hikaye yazılmasına sebep olabilcek yazı olmuş.. elbette kişiler olayların gerçekle alakası falan yoktur, hepsi uydurmadır.. sıkıştır.. deli saçması, mumbar dolmasıdır. gelgelelim bu iki metinden alabileceğimiz ders şu olabilir; "Hastaneye giderken jile adı verilen beyaz giysiler giymek veya naughty nurse kıyafetleri giymek tehlikeli durumlara sebepiyet verir Lütfen bu gibi durumlara olanak tanımamak için gereken özeni gösterelim. İmza: Müdüriyet" hmmm.. evet.. ~fin~ [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 12:53 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 rep i bastım yine dasaaa dostum ellerine sağlık ama bunlar yetmedi varmı daha resim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: valla sly cım şimdi yakışıklı doktor bulucam gibi vikvik bir düşünceyle 6 sene çekilmez o iş:)oyle deme sekerim felaket oluyo valla doktorlar, deger bencee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 laorx ve dasaa +rep manyağı ettim sizi doktor çocuğuyum; 20 yıldır ne babamdan ne de herhangi bir doktor arkadaşından "doktor olma da ne olursan ol" dışında birşey duymadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar