Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende ki doktor potansiyeli:S

c_a_p_t_a_i_n

Öne çıkan mesajlar

Abi saçmalamayın ya.Benim jile diye anlatmak istediğim şey böyle değildi:SAyrıca başta bir kısım tarif vermiştim.Doktor önlüğüne benziyor diye.Bu resimlerdekiler dümdüz elbiseXD
ps:Herkes de bir hayal kırıklığı sezdim.Captain kız mı yani şimdi?Ama nasıl olur?Bu kadar üzülceğinizi bilsem valla söylemezdim:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abi işte elbise gibi bir şey.İçine bluzla falan giyiliyor.Doktorların önlüklere benziyor önünü açık bıraktınmı.Anla işte:D

benne biliyim gömlek mi
jile ymiş ilk defa duyuyorum; resme göre önü zaten dümdüz neyini açık bırakcasın diye yazdım
bence daha garip bişey bu elbise

ayrıca kız nickleri algoritmasına c_a_p_t_a_i_n tarzı nick tercihlerini de eklemek lazım, direk ters köşe olduk
şu alt çizgileri koymaya üşenmemelerinden anlamka laızmdı aslında
Sosyal ağlarda paylaş

ç_a_p_t_a_namerica / 21 :her hastaneye gittiğmde hemşire damgası yemek benim kaderim mi yahu? Yaklaşık bi haftadır eliza, sifilis ve HPV testleri için hastaneye gidiyorum (Çapa) hastanenin yanında da Tip fakültesi var.. ay çok pardon tıp faküültesi.. ama bi sürü barzo tip var orada. ıyyggh Neyse işte okuldan çıkıyorum otobüse biniyorum bi amca kalabalık otobüse biner binmez oturduğu yerden başını uzatıp..
-Yavruuum? hemşire misin sen? ;)
+Ee.. hayır amca
-Haaa Elbise güzel olmuş ama.. beyazlar falan.. hep böyle mi giyinirsin
+Bilmiyorum daha karar vermedim... abartılı sanki biraz
-Yavru kuşum bi hoşsun sende.. Hem giyin hem de beğenme! OHŞ! yerim
+Dur amcacım lise bitmedi daha..
-Hııı tabi tabi.. WAŞŞ!

Bir de hastane içinde çeşitli insanlardan aldığım tepkiler var.Aslında bunda suç bende.Giysiler hep yanıltıcı oluyor.2-3 gün kostümlü parti için aldığım beyaz elbise ile gittim E haliyle tacizci doktorlar falan hemşire diye yapışıyorlar... anlamadığım şey ise.. kıyafetim çok mu abartılı? resimde soldaki ben ve sağdaki ablam..

[spo] [/spo]

gibi salak saçma bir uydurma hikaye yazılmasına sebep olabilcek yazı olmuş.. elbette kişiler olayların gerçekle alakası falan yoktur, hepsi uydurmadır.. sıkıştır.. deli saçması, mumbar dolmasıdır.

gelgelelim bu iki metinden alabileceğimiz ders şu olabilir;

"Hastaneye giderken jile adı verilen beyaz giysiler giymek veya naughty nurse kıyafetleri giymek tehlikeli durumlara sebepiyet verir

Lütfen bu gibi durumlara olanak tanımamak için gereken özeni gösterelim.

İmza: Müdüriyet
"

hmmm.. evet..

~fin~

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 12:53 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...