c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Niye ben?Her seferinde hiç aksatmadan illa ki bir doktor damgası yemek benim kaderim mi yahu?Yaklaşık bir haftadır tahlildi tırı vırı vırt zırt devamlı hastaneye gidiyorum(9 eylül).Hastanenin yanında da tıp fakültesi var.Okuldan çıkıyorum otobüse biniyorum.Her gün teyzenin biri 9 eylül durağında ineceğimi farkettiği anda yanıma yaklaşıp: -Öğrenci misin sen yavrum? -Evet teyzecim. -Ha doktor olucan yani? -Bilmiyorum teyze daha karar vermedim. -Ayol bir hoşsun sende.Hem oku hem karar verme. -Teyze lise bitmedi daha. -Hıııı..... Bir de hastane içinde çeşitli insanlardan aldığım tepkiler var.Aslında bunda suç bende.Giysiler hep yanıltıcı oluyor.2-3 gün beyaz jileyle gittim.İçimde de başka renk bluzlar oluyor.E haliyle gözleri iyi göremeyen teyzeler doktor diye yapışıyor.Ama tabi öyle giyinmediğim zaman bile bu sefer doktorların beni stajer sanması ayrı bir tantana.Neyse böyle kendi kendime takılırken teyzenin biri yaklaşıp: -Doktor kızım nöroloji polikliniği nerde? -Bilmiyorum teyze -E sende haklısın kızım.Koca bina nasıl tutacaksın aklında hepsini... sonra bir başka teyze ve aynı tepkiler.... Ve artık en son koparan olay.Doktor tarafından stajer sanılmam:D Koridorda oturuyorum yandaki kapı açıldı.İçerden böyle fotomodel dergilerin fırlamış genç bir doktor abimiz(!) çıktı.Bana dönüp: -Aaaa biz bu kadar erken beklemiyorduk sizi? -Pardon karıştırdınız galiba? -Siz şu patoloji bölümündeki stajer değil misiniz? -Yoooo... Yoksa ufaktan doktor olmayı düşünmeye falan mı başlasam?XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 jile ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Abi işte elbise gibi bir şey.İçine bluzla falan giyiliyor.Doktorların önlüklere benziyor önünü açık bıraktınmı.Anla işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kizsin yane sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Doktor bu ne? said: kizsin yane sendahisin [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 22:35 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 valla bonepartcım evet öyleyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bu topicten captain kızmış onu anladım ben bi. yakısıklı doktor bulma hayaliyle tıp mı okunur. okunmaz, yetemessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 olm ben jile de takildim ordan sonra unidentified handler error verdi sistem jile jile jile ne bicim sey be bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: -Doktor kızım nöroloji polikliniği nerde? -Bilmiyorum teyze -E sende haklısın kızım.Koca bina nasıl tutacaksın aklında hepsini... Bone'cim şurdan anlaman lazımdı bence :D Edit: Harbi jile ne biçim bişedir ya? [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 22:42 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bide bolero var o daha güzel topice atılacak tahmini post sayısı hmm ımmm hımmm evet! 150 ! [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 22:43 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kız şeyi olm anlamayız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 valla sly cım şimdi yakışıklı doktor bulucam gibi vikvik bir düşünceyle 6 sene çekilmez o iş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben de onu diyorum captaincim. p.s. :) p.s.2 : | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 mismilla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 disci ol o zaman ya da psikolog onnarinda onlugu war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bence de psikolog ol, Sly-cım'a faydan dokunur ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kiz deilseniz cim cim li konusmassaniz sevinirim kirmiyim kalbinizi cinsel hayatiniz hakkinda yorumlarimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ne farkeder ki kızlar kız olduklarını yazınca görüyorsun sanki, TLDR gençliği ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 arcane kiz misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Dünyayı senmi kurtarıcaksın sevdiğin işi yap gerisini boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 toptan error mu verdiniz d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 aha jile buldum http://www.zeynep.com.tr/jile.htm bunlar sana küçük ama.. sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 +rep Quel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bu ne be niye bole bisi giyiyosun ki sen ayrica bunun onu acik olursa etekte acik olmaz mi ne biim elbise bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 peki ya bendeki tesisatçı potansiyeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar