Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Şimdi efendim bir Kaliteli Tutorial eksikliğidir gidiyor.Kaliteli tutorial isteği her geçen gün artıyor. İşte sorunu çözmek için kaliteli tutorialin nasıl hazırlanacağını kaliteli bir tutorial ile kaliteli bir şekilde anlatmaya çalışacağım. İlk önce başlıkXXX Yapma Tutorialisonra topic içinde tutoriali yapacağımız şeyin hakkında bilgi verilir.XXX şudur budur.şu işe yarar, yapcaz hep birlikte.Sonra yapım için gerekli malzemeler sıralanır.Bu gerekli Şu gerekli O gerekli Şurdan alınır Burdan temin edilir bunlar. Malzemelerin resmini koyarsanız ilk halde güzel olur.Sonra XXX yapım aşamasına geçilir. Şunu böyle yapıcaz Bunu böyle tutucaz Onu böyle koyucazdiye anlatılır. Sonra bi resim koyulur bilgi amaçlı.Yapım aşaması ilerledikçe anlatım devam eder. Daha sonra bunu oraya eklicez Şunu burdan kesicez Onu oraya yapıştırıcaz.Bi resim daha eklenir.XXX yarım yamalak ortaya çıkar.Artık XXX bitmek üzeredir.Son hamleler yapılır. Burda kritik püf noktaları verilir. Şunu böyle yapmazsanız kötü olur Onu bu şekil kesmezseniz bişeye benzemez. Bunu unutmayın.Püf noktalardan sonra püf noktaları gösteren bir resim eklenebilir. Artık XXX imiz bitmiştir.Bitmiş hali fotograflanır.Farklı açılardan olursa resimler daha güzel olur. İşte XXX'imiz hazır. Topici bitirirken special thx'ler yazılır. Kolay gelsin eklenir. Ahmet abiye teşekkürler. Fotograf makinamın pil üreticisine saygılar. Babam sağolsun vs. Kolay gelsin. işte böyle. Tabi unutulmaması gereken bi kaç defa editlemedir topici. altta şöyle bi yazı çıkar; [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 15:23 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 [spo]bye[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hacı ikinci kısmı anlamadım şindi ben.. yaptığımız şey hakkında püf noktaları veriyoz dimi.. bide malzemeleri tek tek resim halinde koysak olurmu.. mesela "kalem" google dan buluruz kalem resmi koyarız.. yada "odun" gene google'dan buluruz koyarız.. [spo]fotoraf makinesinin şarj aletini bulamıyomda ben.. :/ [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 benim son hal şuna benzedi orda takıldım napıcaz :( [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 of blackc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 fistan kemikıldan sonra ikinci boş adam ilan ediyorum seni :D akıl fikir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 fistan eksik olduğumuz bir noktaya, adeta kanayan yaramıza parmak basmış... tebrikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 tebrikler fistan güzel bir noktaya değinmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 İsteğimizi göz önünde bulundurarak, bizlere yol gösterdiğin için teşekkür ederiz + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bu terazi ve rep geyiği nedir ya .. fransız kaldım olaya biri açıklayabilir mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Buraya tıkla içeriğe ve ardından gelen cevapları dikkatle oku! Forum kültüründen çok geri kalmışsun pühh kaka!11one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tşk arkadaşılar. emeğe saygı. teraziye bi tık. çök görmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tık terazine.. tutoriallar düzgün istiyoruz(diyene gel..) =) güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar