metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 link verdikte geocities sux :p[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 sağol metboy. bu arada, horace, özellikle joe sorren cidden harikaymış! sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya hepsine bakıodum ki kablonetin ve geocities in ortak gazabına uğradım sanırım açılmıo hiç bişey şunuda beğendim baya http://www.geocities.com/dgregowich/archive/s14.htm ama only in dreams hala favorim :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 kisisel bi web sitesi icin ortalamanin cok cok ustunde, cizimler zaten neredeyse mukemmel. Birde merak ettigim bisey var; resimlerdeki senmisin? eski bi topicde bunlari aynaya bakarak ciziyorum gibisinden bisey demistin yanilmiyorsam. Feci salliyor olabilirim gerci, neyse... :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 font olayı üzerine çok düşündüm, çünkü başkalarından da(örn.annem:P) okunaklı olmadığına dair eleştri aldım.. ama biyandan da amaca yönelik biraz... sitenin genel dizaynının bir parçası olmakla beraber, sitenin genel içeriğini resimler oluşturduğu için, yazıların kolay okunmaması pek de önem taşımıyo... sağol yine de:) metboy, sağol... malesef geocities işte..:P kharon, 1-2 resimde birazcık otoportre yaptığım doğru... bu arada o "cizimler zaten neredeyse mukemmel" durumuna gelmek için daha bayaa yolum var:P saol yine de [Bu mesaj GregowicH tarafından 15 September 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Resimleri falan flasha geçirip yapsan daha güzel olurdu dur bi yapıp link verem bak nasıl olcak[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Aha flash versiyonu yaptım hoş oldu al bak beğenirsen koyarsın: SWF olarak:http://www.geocities.com/hebelegebele/dilosh.swf İndirmen için ZiP Olarak:http://www.geocities.com/hebelegebele/dilosh.zip Bunu alıp kullandığın site yapım programının ortasına koyabilirsin. [hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg [Bu mesaj GICIK2 tarafından 15 September 2003 06:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 cok guzel bi site harika yaraticilik html kodlarindan daha onemli[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 gıcık2,sağol...ama bu benim yaptığım 5.website,ve şimdiye kadar okadar çok flash kullandım ki sitelerde, yanıp-sönen,hareket eden birsürü button vs.den nekadar sıkıldığımı tahmin edebilirsin belki. o yüzden sanırım durgun bir dizaynı tercih edicem... green,teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Hmm anladım. Çok güzel ozaman ama birşey diyecem, çok değil 2-4 tane daha falan grafik eklesen bence çok daha güzel olur sade yapmak istemişsin anlıyorum ama biraz boş durmuyormu sence?[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 allahım yarabbim o adam boş olduunu düşünse sunmazdı o haliyle heralde. neyse gayet şık olmuş çiçek gibi olmuş bence.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 biraz fazla çıkıştım sanırım :) sorry.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 flaşsız hali daha bi güzeldi bence.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 sade tasarım. en güzeli. tebrikler "GreGowitch".(bölemiydi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: bonibon, 30 September 2003 22:57 tarihinde demiş ki: "GregoWitch" hmm, sevdim bu ismi:P :) ama doğrusu gregowich.. sağol bu arada... [Bu mesaj GregowicH tarafından 01 October 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: GregowicH, 01 October 2003 21:06 tarihinde demiş ki: said: bonibon, 30 September 2003 22:57 tarihinde demiş ki: "GregoWitch" hmm, sevdim bu ismi:P :) ama doğrusu gregowich.. sağol bu arada... [Bu mesaj GregowicH tarafından 01 October 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] fena da olmamış hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Katılıyorum fazlasıyla yakışmış. Kendisi tam anlamıyla pamuk prenses'teki cadıdır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 "yakışmış" haa?! :) batının kötü cadısı gülüşü yapardım bi de şimdi, ama neyse... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Sen güldükten sonra, ne gülüşü yaptığın çok da önemli değil (-: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Giriş saysası kendine özgü ve çok sade bir tasarımla gayet hoş olmuş. Fakat insan baktığında bir şeyler arıyor sanki bu sadelik aşırıya kaçmış gibi görünüyor. Çözümü ise bu sayfada görüyoruz. Giriş sayfasının da çok hafif de olsa renge ihtiyacı oldugunu görüyoruz. Linkini verdiğim sayfa tam anlamıyla cuk oturmuş diyebilirim. Giriş sayfasındaki sayfalara giden link ikonlarına hafif renk verirsen ve bu ikonların üzerine gelindiğinde aşağıdaki welcome yazısı değişir ve linkin ismini alırsa(aynı fontla) bence daha hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bu arada Geocities SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: ghaldszar, 03 October 2003 17:12 tarihinde demiş ki: Giriş sayfasındaki sayfalara giden link ikonlarına hafif renk verirsen ve bu ikonların üzerine gelindiğinde aşağıdaki welcome yazısı değişir ve linkin ismini alırsa(aynı fontla) bence daha hoş olur. hmm...iyi fikir... zamanım olur olmaz yaparım. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Naçizane bir eleştrim olabilirse sayfanın arka planını biraz daha koyulaştır. Fontlar filan da biraz göze batsın illa da daha güsel olsun diosan. Bide harbi geocities suX. www.angelfire.com /dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Tek gri renk hastasi ben degilmisim bu arada, cok sevindim :) Ulan gozler renk degistirdikce o renklere olan sempatim artiyo, yesil, mavi ve simdi gri.[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar