Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

website

GregowicH

Öne çıkan mesajlar

ya hepsine bakıodum ki kablonetin ve geocities in ortak gazabına uğradım sanırım açılmıo hiç bişey şunuda beğendim baya

http://www.geocities.com/dgregowich/archive/s14.htm

ama only in dreams hala favorim :)[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Sosyal ağlarda paylaş

kisisel bi web sitesi icin ortalamanin cok cok ustunde, cizimler zaten neredeyse mukemmel.

Birde merak ettigim bisey var; resimlerdeki senmisin?
eski bi topicde bunlari aynaya bakarak ciziyorum gibisinden bisey demistin yanilmiyorsam. Feci salliyor olabilirim gerci, neyse... :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

font olayı üzerine çok düşündüm, çünkü başkalarından da(örn.annem:P) okunaklı olmadığına dair eleştri aldım.. ama biyandan da amaca yönelik biraz... sitenin genel dizaynının bir parçası olmakla beraber, sitenin genel içeriğini resimler oluşturduğu için, yazıların kolay okunmaması pek de önem taşımıyo... sağol yine de:)
metboy, sağol... malesef geocities işte..:P
kharon, 1-2 resimde birazcık otoportre yaptığım doğru...

bu arada o "cizimler zaten neredeyse mukemmel" durumuna gelmek için daha bayaa yolum var:P saol yine de

[Bu mesaj GregowicH tarafından 15 September 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aha flash versiyonu yaptım hoş oldu al bak beğenirsen koyarsın:

SWF olarak:http://www.geocities.com/hebelegebele/dilosh.swf
İndirmen için ZiP Olarak:http://www.geocities.com/hebelegebele/dilosh.zip
Bunu alıp kullandığın site yapım programının ortasına koyabilirsin.

[hline]Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

[Bu mesaj GICIK2 tarafından 15 September 2003 06:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gıcık2,sağol...ama bu benim yaptığım 5.website,ve şimdiye kadar okadar çok flash kullandım ki sitelerde, yanıp-sönen,hareket eden birsürü button vs.den nekadar sıkıldığımı tahmin edebilirsin belki. o yüzden sanırım durgun bir dizaynı tercih edicem...
green,teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
GregowicH, 01 October 2003 21:06 tarihinde demiş ki:
said:
bonibon, 30 September 2003 22:57 tarihinde demiş ki:
"GregoWitch"

hmm, sevdim bu ismi:P :) ama doğrusu gregowich..
sağol bu arada...

[Bu mesaj GregowicH tarafından 01 October 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]

fena da olmamış hani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Giriş saysası kendine özgü ve çok sade bir tasarımla gayet hoş olmuş. Fakat insan baktığında bir şeyler arıyor sanki bu sadelik aşırıya kaçmış gibi görünüyor. Çözümü ise bu sayfada görüyoruz. Giriş sayfasının da çok hafif de olsa renge ihtiyacı oldugunu görüyoruz. Linkini verdiğim sayfa tam anlamıyla cuk oturmuş diyebilirim. Giriş sayfasındaki sayfalara giden link ikonlarına hafif renk verirsen ve bu ikonların üzerine gelindiğinde aşağıdaki welcome yazısı değişir ve linkin ismini alırsa(aynı fontla) bence daha hoş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 03 October 2003 17:12 tarihinde demiş ki:
Giriş sayfasındaki sayfalara giden link ikonlarına hafif renk verirsen ve bu ikonların üzerine gelindiğinde aşağıdaki welcome yazısı değişir ve linkin ismini alırsa(aynı fontla) bence daha hoş olur.

hmm...iyi fikir... zamanım olur olmaz yaparım.
teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...