dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 omg omg OMG OMG O...M...G!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 KİPİ :3:3:3<3<3<3~~~ Yalnız cidden Haruhi vermemişiz aday olaraktan. Vay bee. Söz konusu animeyse yaş önemli diil abi Sailor Moon da 14'tü. Hatta Sakura 10 yaşındaydı falan sdffsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 İşte size büyük hizmet. Kipi kendini cosplaye adamış, biz de ona adıyoruz kendimizi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 şu permission denied dediğini uplıycam sırf görün diye. çılgın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ben 1000e yakın Kipi resmi uploadlamıştım duruyormu acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 http://rapidshare.com/files/67971039/kipi1.rar.html Ballısınız gene bi 500 civarı resim koymuştum bu zip dosyasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aga terazini göçertmek istiyorum. gözlerim doldu aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Aga konu kaydı açılıyo gittikçe resimler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Abi ama kipi nasıl bir hatundur ya. Damağım kurudu şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Hayır bi de tam Misa olmuş be. Maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Saçlar daha bi sarı olmalı böyle "cırt sarı" q: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Aga bırak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 AABİİİ fanboy olacam bu gidişle. Hey maşallah bu ne ya. Lan of Japon olmak var afsjhsdhjkdfjss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Abi japonyaya gitti arkadaş. Yok böyle karılar ya. Yalan abi bu karılar. Hakikatten yok. Nerde yaşıyorlar ne yer içerler bilen yok anasını satıyım. Bulun yerlerini , ben ısmarlıycam biletlerimizi. Gidelim japonyaya anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Dev said: Hayır bi de tam Misa olmuş be. Maşallah abi kim ne olmuş bi fikrim yok! misa, misina falan tanışmadık ama.. bu tanrıça olmuş, güzel olmuş.. tüm servetim senindir! cüzdanını açar, parayı sayar.. 50-100-120-130-.. bozukluklar- 138,75ytl nakit! evet! ama bankada da vardır üç-beş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 dostum anime demişsin ama bu insan çıktı! neyse, +rep yinede:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 KAEDE TERAZİNİ YALADIM YUTTUM BAP. o resimlere hayran oldum. of, kipi fan site ı sömürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Afiyet olsun :> Yatmadan bi posta daha uploadlarım link veririm yarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ulan bunu da kipi başlığı yaptınız.. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Kipiye turlar düzenliylim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ya zaten Japonyaya giderseniz belli bir ücret karşılığı kipi ile çıkabiliyorsunuz. İstediğiniz anime kızını söylüyorsunuz onun gibi giyinip, davranıyor öyle bir gün geçiriyorsunuz. Ama fiyatı nedir bilmiyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ahahah threadin amacı tamamen sapmış misa koyulduğunda güldüm baya e haklsınz tabi misa benim de simdiye kadr gordugum en tas karakter... O diil de koreliler pwns japons isterseniz yeni bi threadde tartışalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar