Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Küçük bir şey yapmıştım, müzik kutusu yaptırıp kardeşime hediye edecektim ama olmadı. Belki beyenirsiniz. Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Kimse dinlemedi mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bence son derece güzel :) Ayrıca çoğunu dinlememiş olsam da sanatçı olduğunu düşünüyor ve sana saygı duyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 çok çok iyi bence. dinlediğim en iyi müzik kutusu melodisi diyebilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Gerge armoniyle aran nası? 5 li akorlar snei ele geçirmiş sanki :P Ama müzik kutusu konseptine uymuş ayrı. Hoş güzel. Yeni çalışmalar bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mükemmel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Sağolun hepiniz. Vals modunda yazmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Çok güzel olmuş gerçekten acaba neyle kaydettin bunu? Yani piyano değil sanırım yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Besteyi Finale 2005 ile yaptım. Windows Vista'nın MIDI'sini kullandım. Audacity ile kaydettim(44100 hz/16 bit - müzik kutusu havası vermesi için düşük kalite kullandım). Sonra sırasıyla Audacity aracıyla Aliasing ve Compressor'dan geçirdim. En son olarak da Mono to Stereo Splitter kullandım üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bi melodiyi müzik kutusu yaptırabiliyormuyuz? oluyosa nası oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 müzik kutusu yaptıracaktım bende, küçük kız kardeşime hediye edecektim ama yapan bir yer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Çok hoşuma gitti. Eline sağlık =) Gerçekten şu müzik kutusu yaptırma olayını birisi anlatabilirmi? Soracaktım ama sonradan aklımdan çıktı. Elfen Lied'ın Lilium'unu yaptırmak istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Şöyle birşey bulmuştum ama kargo, gümrük falan deyince bütçem yetmedi. Türkiye'de bulabileceğim bir yer bilen varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 E şey... Giftlande felan bak. Müzik kutuları varya metal. Böyle uçaktan, biiskletten felan yapılan metal, bakır şeyler... İçlerinde bu makineler var... Üzerindeki filmlerde değiştirilebiliyor. İstediğin gibi alır yontarsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar