Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Küçük bir şey yapmıştım, müzik kutusu yaptırıp kardeşime hediye edecektim ama olmadı. Belki beyenirsiniz. Download
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Kimse dinlemedi mi? :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bence son derece güzel :) Ayrıca çoğunu dinlememiş olsam da sanatçı olduğunu düşünüyor ve sana saygı duyuyorum :)
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 çok çok iyi bence. dinlediğim en iyi müzik kutusu melodisi diyebilirim. :)
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Gerge armoniyle aran nası? 5 li akorlar snei ele geçirmiş sanki :P Ama müzik kutusu konseptine uymuş ayrı. Hoş güzel. Yeni çalışmalar bekliyoruz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Sağolun hepiniz. Vals modunda yazmaya çalıştım.
xieon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Çok güzel olmuş gerçekten acaba neyle kaydettin bunu? Yani piyano değil sanırım yanılıyor muyum?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Besteyi Finale 2005 ile yaptım. Windows Vista'nın MIDI'sini kullandım. Audacity ile kaydettim(44100 hz/16 bit - müzik kutusu havası vermesi için düşük kalite kullandım). Sonra sırasıyla Audacity aracıyla Aliasing ve Compressor'dan geçirdim. En son olarak da Mono to Stereo Splitter kullandım üzerinde.
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bi melodiyi müzik kutusu yaptırabiliyormuyuz? oluyosa nası oluyo?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 müzik kutusu yaptıracaktım bende, küçük kız kardeşime hediye edecektim ama yapan bir yer bulamadım.
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Çok hoşuma gitti. Eline sağlık =) Gerçekten şu müzik kutusu yaptırma olayını birisi anlatabilirmi? Soracaktım ama sonradan aklımdan çıktı. Elfen Lied'ın Lilium'unu yaptırmak istiyorum =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Şöyle birşey bulmuştum ama kargo, gümrük falan deyince bütçem yetmedi. Türkiye'de bulabileceğim bir yer bilen varsa...
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 E şey... Giftlande felan bak. Müzik kutuları varya metal. Böyle uçaktan, biiskletten felan yapılan metal, bakır şeyler... İçlerinde bu makineler var... Üzerindeki filmlerde değiştirilebiliyor. İstediğin gibi alır yontarsın ;)
Öne çıkan mesajlar