cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bişey merak ettim benden yük atı istedi bir görevde ama ben 7 tane ayrı ayrı yük atı buldum yorgun yükatı sakat yük atı canlı yük atı yada ağır yük atı felandı buldugum atlar ama görevi veremedim sadece yük atımı bulmam gerekiyor yani sakat yada yorgun olmamasımı gerekiyor birde çalıpta getirebilirsin diyor at çalma varmı? varsa nasıl birdeeeeeeeeeee svadyalılara savas actım ama bi svadya şehrine tuz götürmem gerekiyor ama giremiyorum bitürlü bu savastan kurtulmanın yada bi antlaşma imzalamanın bir yolu varmı
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 konta git af dilen belki affeder :) yada disguise diyip girebiliyorsun sehire ama dikkat et yarmasınlar kafayı :)
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 1- evet hiç bi özelliği olmayan pack horse götürmen gerekiyor. at çalma diye özel birşey htırlamıyorum ama öldürdüğün partilerin atını alma da at çalma sayılabilir d: 2- onun için konta gidip affet beni baba hata yaptım falan demen lazım ki şehirlere girebilesin ama şehirlere disguise olarak da girebiliyorsun, öyle deneyebilirsin. yanlız başarısız olursan guardlarla sıcak dakikalar yaşıyosun
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 adı at ve avrat olsa orjinal alırdım ama şimdi korsan olarak alıcağım.
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 daha demin cok güzel grup kurmuştum :D 50 kişilik orduları bile devirebiliyordum ama 8 kişilik bir çeteye yanlışlıkla teslim oldum :P gitti okadar para ve askerim
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben ilk 3 savaşa kendim girdim.. sonra abandım trade e trade ederken günler geçti kolay lokma çeteleri avladım o sırada en son kim gelse kaçıyordu.. kale almayı iyice zorlastırmıslar birde.. solo alınmıyor artık :(
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 demosunu oynadıydım guzeldı bu =)) zevklı baya YALNIZ mac versiyonu var mıdır ki?
nba Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ya ben duydum multisi çıkçakmış ama şimdi değil tabbide...böle biris olcakmışsın sen öldüğünde oğlu olacak böle bu sefer sen oğlu olacaksın.(forumdan)
cado Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 sitesinde m&b de multi olmayacağı yazıyor forumda ilerde belki m&b 2 de düşünülebilirlermiş (1.5 yılda beta bitmedi adamlar 2. oyunu düşünmeye başlamışlar :P) belki sonradan koymaya karar vermişlerdir ne zamandır bakmıyorum forumuna [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 21:02 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 forumda da çıkacağını yazmışlardı
Öne çıkan mesajlar