A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: ares arkadaşım ağzından salyalar köpükler çıkararak yazmış olduğun şu paragrafa söyleyecek tek şeyim var ki, özür dilerim son haftaki kayserispor maçını hesaba katmamıştım. o konuda haklısın. tabi benim dalgınlığımdan. yoksa şu modda yazı yazan biri asla haklı olamaz zaten. yalnızca gençliğin verdiği ateş ya da gaz olsa gerek. sen önce nasıl konuşulucağını öğren oldu mu?salya ve köpük laflarını sana iade ediyorum,nerene alırsan al!Ayrıca ben sana hiçbir taciz veya kötü söz söylemez sadece runje ile alaklaı konuşurken noldu da benim tarzıma laf sölemeye çalıştın,burda gençliğin verdiği ateş bariz sende görülüyor,malum yaz geldi heralde sivilcelerin olduğu ezilmişlik hissi ile heralde gaza geldin,aç bi daha oku,sana hiçbir laf sokmuş muyum?ama sen maşşallah salya köpük laflarını sıralamışsın,bu lafların anlamını bilemeyecek kadar saf veya iyi niyetli biri değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hadi ya, Kenett Anderson gol mü attı FB'de, vay be :) Kaçırmışız görüyo musun :) Arada atmış 1-2 tane demek ki :) said: Mumu üye § 06 Haziran 2007, Çarşamba - 16:58 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- evet rewendor ama runje'nin problemi alışamamaktı. artık alıştı. gerçekten iyi kaleci yani şimdi yapmayın ayıp oluyor ama =) Yok, şu anda zaten dediğim gibi toparladı. Hala bir Cordoba kadar olmasa da idare ediyor, iyi gibi diyelim. Gerçi Hakan'ı izledim de Runje'nin yaptığı kadarını o da yapar gibi geliyo bana, hele bi de daha genç galiba gelişebilir. Runje'yi gönderebilirler boşa kontenjan tutuyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: dünya kupası yorgunluğu derken bir sene geçti üzerinden ne dünya kupasıymış =) sakatlık yazdım işine geleni görmesen sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 rewendor kennettin serçe parmağı kırılmıştı sonra hakan şükürün son sezonu halini almıştı adam ondan önce 12 gölü vardır yanılmıyorsam hatta haftalarca oynamadı uzun süre de kimse yetişememişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tamam ares haklısın sen benim gençliğimden kaynaklanıyor bütün bunlar kapattım konuyu. ben gidip sivilcelerime ilaç süreyim keh keh.. @rewendor evet brezilya maçında ben de beğendim hakan'ı. ankara'dan istanbul'a gelince kendini bozup dağıtmazsa iyi kaleci olabilir. olsun da yabancı kontenjanı dolmasın kaleciyle ya. gerçi türkiye'den biraz zor iyi kaleci çıkar da neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @eagle Valla ne yalan söyliyim doğrudur, yani hatırlamıyorum tam olarak, tek hatırladığım bekleneni veremediği bi de gol atamadığıydı. Ama sakatlıktan mıdır yoksa başka bir şeyden mi bilmem. Yine de faydalı bir transfer değildi bence. İstiyosanız Prates'i Kenett Andersondan değil Rebrovdan çok daha faydalı diye düzelteyim :) Rebrov da şimdi ukraynada gayet takır takır oynuyo atıyo gollerini FBde nasıl oynamadı bilmem [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 17:16 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: eagle_dnz üye § 06 Haziran 2007, Çarşamba - 17:09 [ özel msj ] sakatlık yazdım işine geleni görmesen sadece e delgado'da sürekli sakattı ama adama başarısız sezon geçirdi diyorlar niye ona haksızlık olmuyor da appiah için geçerli peki o sakatlık muhabbeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ya kennett bekleneni vermedi o ayrı beklentiye bağlı tabi ama yine de kafa topu indirmekten başka halt yapmadı sakatlıktan sonra kanser etti bizi o yaşta sakatlık kötü bişey toparlanamadı sonra rebrovu oynatmadı dönemin teknik direktörü oynadığı zaman fena seyler yapmadı hatta gs maçında mehmet yozgatlıya harika bir pas verip galibiyet golünü attırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: e delgado'da sürekli sakattı ama adama başarısız sezon geçirdi diyorlar niye ona haksızlık olmuyor da appiah için geçerli peki o sakatlık muhabbeti? ben delgadoyu beğendim hakli çıkmak için söylemiyorum benim için bjk de bu sezon 1 koray 2 bobo 3 runje 4 delgado oynadığı kadarıyla iyi iş yaptı ricardinhodan kat kat iyiydi edit: kezmanda sakkatı bir süre sakat futbolcuyu eleştirmemek gerek [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 17:18 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: Aç bütün yıl boyunca runje'nin yediği gollere bak ne zaman unuttun o yenilen golleri ayrıca Türkiye'nin en az gol yiyen takımı yıl boyunca 3 kaleci ile oynayan Fenerbahçe'dir,bilmeden yazmayalım.. Runje Bursa maçında 3 gol yedi. O zaman bile Beşiktaş en az gol yiyen takımdı.Sonra şampiyonluk gidince kaleye geçen geçlerde 4 gol yedi en az gol ünvanını kaptırdı. Sezon sonuna kadar Beşiktaştı. Runje bu sezon ligdeki en iyi kaleciydi.İlk haftalarda abuk subuk goller yedi ama sonra toparladı kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 haklısın o konuda da bence. ricardinho'dan çok daha iyi bi adam delgado bence.iyi futbolcu top kontrolünden ve sürüşünden de anlaşılır bence. bunlar delgado'da yeterince iyiler. appiah için kötü futbolcu demiyorum yanlış anlaşılmasın. fenerbahçe'de isteneni veremedi diyorum sadece şu ana kadar. juventus'ta çok daha etkili oynuyordu yine bence. neyse size doyum olmaz. ben fm'e kaçayım ufaktan. valencia şampiyonluk için beni bekler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 en iyisi runje değildi ama iyiydir bence en iyi serdar dı fenerli olduğumdan söylemiyorum 3. kaleciyken feneri şampiyon yapan en önemli faktörlerden oldu ayrıca runjeyle dalga geçen taraftara çok güzel cevap verdi runje sezon boyunca gitmedi yanlarına futbolunu yonadı en güzel cevabı verip ayrıldı ve bjk taraftarı yüzünden diğer taraftarlar bütün sezon runje runje diye dalga geçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: juventus'ta çok daha etkili oynuyordu yine bence. juventusta senelerce oynadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Runje en iyi kaleci değildi sezonda abartmayalım da, iyiydi diyelim. Yine çok ahım şahım bir şey göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 valla runje kötü bir sezon geçirdi bence. 2. yarının ortasındaki 10maçta filan baya iyi oynadı ona lafım yok ama sezon ortalaması gayet kötüydü tabi şöyle birşey de var. baki gibi adamı hangi kalecinin önüne koyarsan o kalecinin istatistikleri tepe taklak olur. sen önündeki adamın hatasını kapatcam diye uğraşırsın kasarsın yorulursun sonra yorulduğun için veya hata düzeltcem diye aklın karışınca bir hata yaparsın gol yersin suç sende olur:P (evet kaleciyim=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tartısmaya gerek yok.Fenerbahçe diger takımların ruyalarında dahi goremedigi birçok oyuncuyu transfer etmiştir.Edecektir.Alıstık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ama FB'nin rüyasında göremeyeceği bir oyuncu da bize FB'nin rüyasında göremeyeceği bir kupa getirdi o da var cin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: Evet konuyla ilgili yorum yapalım o zaman Revivo + Kennett Andersson - Rapaiç + Ortega - Rebrov - Hooijdonk + Alex + Anelka - Appiah - Kezman - Roberto Carlos ? böyle bir tablo çıkardım ben fenerbahçe'nin yıldız(!)ları için. yani gelip iyi oynayan, takıma faydalı olanlara + diğerlerine - koydum. alex için şüphelerim var yine de. avrupa'da fenerbahçe için hiçbir şey yapmıyor çünkü ama türkiye liginde yaptıkları yetiyor o adam için. bu tabloya göre 4 başarılı futbolcunun yanında 6 tane de başarısız var. ama bu 4 başarılının 2 tanesi gerçekten başarılı olmuş ve takımdan helal olsun dedirterek ayrılmış biri. diğeri alex hala oynuyor. aziz yıldırım parasını bu oyunculara verirken, sence eagle ne kadar başarılı transfer yapmış demek oluyor? dünyanın en dandik tablosudur belki bu.kişisel düşüncem filan diyosunda bu göreceli bişi değil yaradıysa yaradı yaramadıysa yaramadı.tabloda adı yok ama en yaramaz adam deividdir.appiah neye yaramamış anlamadım ve kezman.anelka yaramazdı evet.ortega neye yaramadı onları filan ya hepsini açıklayın kim niye yaradı niye yaramadı. he oturup kezman şu golü atamadı zhauha filan demeyin tek forvet.az-değerli goller.appiah neye yaradı?ne toplar çıkardı ne goller attıki cl maçlarında filan hele çok iyi oynardı.rebrov denen adamı ben iyi izleyemedim yani iyimiydi kötümüydü filan bi vardı bi yoktu o adam.anderson da yaramazdı evet.fenere en çok yarayan adamlar hooijdonk,tuncay,alex,revivodur.oynadıkları dönemlerde takımı ayakta tutan adamlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @rewendor ya herşeyde su uefayı koymayın ya hagi benim için dünyanın en iyi oyuncusudur onun gibisi tr bırak dünyaya zor gelir gs (fbnin rüyada göremeyeceği değil abartma) harika bir başarı yakalamıştır ama istikrar herşeyden önemlidir [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 17:45 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 runje bence gayet iyiydi. said: bursa maçında 3 gol yedi zaten taraftar hep eleştirir.orda kendi olsa tutabilcekmi o topları sanmam.kabahat kalecide değil defansta.top ayağında kaçtıda keyfinemi yedi adam golü.defans kova gibi geçirince yer.adamlar sizden iyi oynadı kazandı.golü runje değil beşiktaş yedi. gs nin başarısını inkar edemezsin zaten kimse edemezde şimdi oturupta burda gs fb den başarılıdır ama fb gs yi döver olayına dönmesin nolur şu [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 17:51 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yok o lafı sadece hani diğer takımların rüyasında göremediği oyuncular lafına karşılık dedim. Yoksa bugün GS'nin bir Alex, bir R.Carlos alması zaten mümkün değil. Aah ah şu aptal yönetim bir değişse bizde... Bugün artık UEFA kupasını almak çok daha kolay zaten. Kupa prestijini yitirdi, hiç alakası olmayan kulüpler final oynadı daha bu sene. O bakımdan bir Türk takımı da alabilir elbet. Biz de o kadar yabancı yolluyoruz 2-3 yabancı alsak bari şöyle hayaller kursak yeni bi Ribery yakalar mıyız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 o konuda katılmıyorum uefa zorlaştı grup falan soktular işin içine daha cazip duruma geldi parasal yönden de daha sağlam takımlar var artık eskiden ana ülkeler dışında 3.ler 4.ler adam değildi ama artık öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 simao die bi adam wardi bi de sanki 40 yasinda mi neydi brezilyada yilin futbolcusu olarak getirilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: tartısmaya gerek yok.Fenerbahçe diger takımların ruyalarında dahi goremedigi birçok oyuncuyu transfer etmiştir.Edecektir.Alıstık artık. Juanfran Delgado Ricardinho Ailton Kleberson Carew Ilie Zago Giunti Bu kadar da acımasız olma be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 aziz yıldırım dönemi lig,türkiye ve avrupa kupalarını da sıralarmısınız ? gs ye attıgımız goller diceksiniz 6+4+1+1+2=14 daha fazladır belki de 6 ve 4 harici dier goller aklıma glemedi.hadi 20 diyelim yuvarlak [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 13:40 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar