Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 biraz önce eve girerken deli gibi heveslendim uzun zaman oldu maç sonrası eve dayanamayıp asansöre dışkımızı bırakalı yaşlanıyoruz artık tutmak var ama özledim yaa bunu fark etdim büyümek istemiyorum hala mahalle maçlarından sonra asansöre işemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 işe o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bunu yapmaktan nefret ediyorum ama... OK PEKİ TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Abi afedersin de bu ne biçim bir anımsamadır yani :) Top oynayışını özler, ne bilim, annesinin yaptığı yemekleri hızlı hızlı yiyişini özler maçtan sonra, yada ne bileyim taso oynayışını falan... ama yani... asansöre işemek? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 haa hatırladım tam kapının ittirildiği yerlere işemiştim 8 kata komple şarış şarıl akmıştı üfff ne eylenmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Geçen sene sarhoşken arkadaşımın evinin sokak kapısıyla merdivenlerine işemiştim.Kendimden utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Abi hakkaten, eskiden yok ne piçtik lisede zart zurt muhabbeti çok olurda, eskiden öyle bir işerdikki muhabbetini ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ya eve koştura koştura geldim yolda deli sıkıştım bi anda aklıma geldi asansörde çıkarken ne yapayım yaa aa sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hahaha ben de bir kez ameliyat olmuştum çok küçükken... O ameliyattan sonra 2 gün yatakta kalmam lazımdı. Kakamı yapmak istersem doktorların yardımıyla yapacaktım... ama utanıyordum. Bu yüzden kakamı 1 gün boyunca tuttum. Uyuyamadım ama yine de tuttum. Hastahaneden acılar içinde çıktım. Ameliyattan değil ama... kakamı tuttuğum için karnım çok fena ağrıyordu :P Sonra, eve gelince, kapıdan geçer geçmez pantolonu indirip rahatladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ben birkeresinde geceleyin kapıcının kafasına işemiştim hemde 7.(yedinci) kattan. Bunu yapabilen var mıdır merak ederim. Balkondan bırakıverdim atık sıvımı sonra aşağıdan gelen "LAN" sesiyle irkildim. Aşağıya baktım,bizim kapıcı. "İşedin mi lan!" diye bağırdı. Sonra bizim kapıya gelip(ben o sırada masanın altında saklanıyordum) "Ağabey senin olan benim kafama işedi" demişti eheuhe bu da böyle bir anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ahaha bende arkadaşlarla evde içtikten sonra pencereden bizim bahçeye işemiştim...bahçede bizim köpekler olduğu sürece şüphelenmiyo kimse tabi...bu arada tuvalet çok uzak göründü yanda pence açık görünce dayanamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 benimde gecen iskelede otururken ayaga kalmaya usenip oturarak isedim denize dogru degisik bi deneyim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Sadece beni şikayet edin zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 10 yaşındayken yan girişte bir albay oturuyodu. acaip gıcık oluyodum ben buna cunku sureklı mahalle maçlarımızı boluyodu topumuzu alıyodu falan. bi gün yine mactan cıkmısız ısemem lazım. gittim sinsice zemin kattaki bunun evının kapısının onune tam işiyorum başladım şarıl şarıl boyle arkadan apartman kapısının acılma sesı geldı kesemıyorumda işemeyi. boyle adim sesleri duydum bı anda hızlandı arkama gelınce durdu. bi dondum arkamı albayla burun burunayım. o bakış ifadesini hic unutmuyorum. saglamcana bir tokat atmıştı, sonra ben buna cok beddua ettım başı bitten dötü ...'ten kurtulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ehah bu topik de biz oç'ydike dönecek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 abi asansore işeyen insan utanmalı be bide gelip burada söliyosun biri bişi diyince aaa bilmem ne diyon o asansore işiyosun o asansore annen biniyo baban biniyo ayıp değilmi başkası işese o asansore işediği yere elinde gelse ama bi dünya söversin yazık bide genç olacksınız yazık ya.geyik yapacam derken afedersiniz işin moku da çişide çıkmış yane ayıp ya. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 09:50 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Sadece beni şikayet edin zaten... Efsane kaçmış gözden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ben anlamadım onu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 sadece işemekle yetindiysen iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 -Ağbi benim hiç asansörlü evim olmadiki işiyim :..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 kaldırım,bahçe,araba tekerleği neysede asansör şaşırtıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ins. iyide tam işerken beklemediğin bir katta asansör durup bir teyze kapıyı açarsa? yada işemen uzun sürerse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 asansör beklenmedik yerde durmaz da uzun sürerse kötü işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 niye? (konunun başlığına yöneltilmiş bir soru bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar