Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asansöre işemek

Llama

Öne çıkan mesajlar

biraz önce eve girerken deli gibi heveslendim uzun zaman oldu maç sonrası eve dayanamayıp asansöre dışkımızı bırakalı yaşlanıyoruz artık tutmak var ama özledim yaa bunu fark etdim büyümek istemiyorum hala mahalle maçlarından sonra asansöre işemek istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha ben de bir kez ameliyat olmuştum çok küçükken... O ameliyattan sonra 2 gün yatakta kalmam lazımdı. Kakamı yapmak istersem doktorların yardımıyla yapacaktım... ama utanıyordum.
Bu yüzden kakamı 1 gün boyunca tuttum. Uyuyamadım ama yine de tuttum. Hastahaneden acılar içinde çıktım. Ameliyattan değil ama... kakamı tuttuğum için karnım çok fena ağrıyordu :P
Sonra, eve gelince, kapıdan geçer geçmez pantolonu indirip rahatladım...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben birkeresinde geceleyin kapıcının kafasına işemiştim hemde 7.(yedinci) kattan. Bunu yapabilen var mıdır merak ederim.
Balkondan bırakıverdim atık sıvımı sonra aşağıdan gelen "LAN" sesiyle irkildim. Aşağıya baktım,bizim kapıcı. "İşedin mi lan!" diye bağırdı. Sonra bizim kapıya gelip(ben o sırada masanın altında saklanıyordum) "Ağabey senin olan benim kafama işedi" demişti eheuhe
bu da böyle bir anı
Sosyal ağlarda paylaş

10 yaşındayken yan girişte bir albay oturuyodu. acaip gıcık oluyodum ben buna cunku sureklı mahalle maçlarımızı boluyodu topumuzu alıyodu falan. bi gün yine mactan cıkmısız ısemem lazım. gittim sinsice zemin kattaki bunun evının kapısının onune tam işiyorum başladım şarıl şarıl boyle arkadan apartman kapısının acılma sesı geldı kesemıyorumda işemeyi. boyle adim sesleri duydum bı anda hızlandı arkama gelınce durdu. bi dondum arkamı albayla burun burunayım. o bakış ifadesini hic unutmuyorum. saglamcana bir tokat atmıştı, sonra ben buna cok beddua ettım başı bitten dötü ...'ten kurtulmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi asansore işeyen insan utanmalı be bide gelip burada söliyosun biri bişi diyince aaa bilmem ne diyon o asansore işiyosun o asansore annen biniyo baban biniyo ayıp değilmi başkası işese o asansore işediği yere elinde gelse ama bi dünya söversin yazık bide genç olacksınız yazık ya.geyik yapacam derken afedersiniz işin moku da çişide çıkmış yane ayıp ya.

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 09:50 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...