Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roberto Carlos Fenerbahçe'de

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

hmm.. 4.3 milyon avro yıllık ücret alıcakmış.. senede 4.3 milyon avro ile , türkiye liginde orta sıralara oynıyacak , fenerbahçe alt yapısındaki futbolculardan kurulu bir takım yürütülebilir..

alın size farklı bir bakış açısı.. şimi diyecekler ki , o para forma satışından çıkıcak.. o forma satışından gelicek paranın türkiyeye tek faydası , vergi olur.. ama böyle bi takım kurulursa fenerbahçe 20 senesini garantiye alır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tam cevap yazıyodum böyle açıklayarak falan sonra "bırak la ne yazıcam cevap" dedim.

Ronaldo gelse şişman
Henry gelse bıkkın
Ronaldinho gelse koşmaz
Kaka gelse pahalı
Sheva gelse beleşçi

yazarsınız nasıl olsa :)

Ne uğraşıcam valla. Alırım formamı giderim stada otururum maratona seyrederim carlosumu.

Gelen Ronaldo mu Henry m, Sheva mı, yoksa Kaka mı? Kardeşim Kaka nın bonservis bedelini Fener o güzelim stadını satsa ödeyemez. R. Carlos gençken bile Kaka'nın yarısı etmezdi. Abartmayın. Yılda 4.5 milyon euro verdiğiniz adam o paraya deyeceki mesele o. Bence değmez. Formaynan parası cıkacakmıs. Gene Turkıye den cıkmayack mı? Formayı Japonlar mı alacak? Hadi canım sende be.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
34 yaşında kel bir melezi kıskanmak mı omg

ayıp yıllarca imrenerek izlediğin baştacı ettiğin saygıyla ve hayranlıkla izlediğin bir futbolcuya sırf Fenerbahçe forması giyecek diye saygısızlık etme. farkında olmayabilirsiniz ama bu transferler sadece Fenerbahçe'ye değil Türkiye'ye de büyük kazanç.
Sosyal ağlarda paylaş

kellemi mi alır :) çok amerikan filmi izlemişsin .

said:
ayıp yıllarca imrenerek izlediğin baştacı ettiğin saygıyla ve hayranlıkla izlediğin bir futbolcuya sırf Fenerbahçe forması giyecek diye saygısızlık etme. farkında olmayabilirsiniz ama bu transferler sadece Fenerbahçe'ye değil Türkiye'ye de büyük kazanç.

benim carlosu imrenerek izlediğimi, baştacı ettiğimide nereden çıkardın ?

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:25 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...