bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yavru kartal_dnz uyan çooocuum geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 çok güzel bir rüya gördüm ama benim rüyalarım çıkar ona göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yılın değil yüzyılın bombası helel olsun fenere mauahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hayırlı olsun rahat alır fb demiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hmm.. 4.3 milyon avro yıllık ücret alıcakmış.. senede 4.3 milyon avro ile , türkiye liginde orta sıralara oynıyacak , fenerbahçe alt yapısındaki futbolculardan kurulu bir takım yürütülebilir.. alın size farklı bir bakış açısı.. şimi diyecekler ki , o para forma satışından çıkıcak.. o forma satışından gelicek paranın türkiyeye tek faydası , vergi olur.. ama böyle bi takım kurulursa fenerbahçe 20 senesini garantiye alır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Fenerbahçe o tarz takımlar kuruyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 fener 100000 forma satsaki daha fazla satar çok daha fazla 10 trilyon her türlü o para çıkacak vergiydi bilmem neydi ülkeye yararı olacak robertonun gelmesinden sonra ülkeye daha kolay ve daha iyi yaancılar gelebilecek vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. Bir müjde de benden Roberto Carlos'un yedeği de hazır. Wederson da tamam. Kontenjan sorun değil adam Türk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 adam türk oldu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Güzel ya :D bir futbol sever olarak tv başında avrupa maçlarında fener fener diye bağırmak istiyorum ki Carlos'un katkısı çok olur fenere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ahhh ahh gs liyim kıskanıyorum ama yalan söylemeyim :) helal olsun fb ye umarım avrupada başarılı olurda puanımız yükselir biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bilmediğimden soruyorum, hadi Vederson Türk oldu, Carlos bize hangi yabancı kontenjanıyla geldi? Alex, Lugano, Deivid, Edu, Appiah ve Kezman var; toplam 6. Sınır da 6 diye biliyorum. Birini mi gönderdik de geldi Carlos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yabancı sayısı yükselmezse yollayacaklar artık deivid i falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Heh tamam şimdi oldu. Böyle bi sistemi FM'ye de koysunlar pls, kimse Deivid'i istemiyo gönderemiyorum adamı, yaptığım bütün teklifler elimde patladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 carlos imzalamadı zaten.. ispanya da ligin bitmesine 2 hafta falan var.. deivid gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 deivid sivas lı yabancıda saymayalım onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Alexin kontratı bitmiş durumda olduğu için şuan carlosla beraber 6 yabancımız var sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: Tam cevap yazıyodum böyle açıklayarak falan sonra "bırak la ne yazıcam cevap" dedim. Ronaldo gelse şişman Henry gelse bıkkın Ronaldinho gelse koşmaz Kaka gelse pahalı Sheva gelse beleşçi yazarsınız nasıl olsa :) Ne uğraşıcam valla. Alırım formamı giderim stada otururum maratona seyrederim carlosumu. Gelen Ronaldo mu Henry m, Sheva mı, yoksa Kaka mı? Kardeşim Kaka nın bonservis bedelini Fener o güzelim stadını satsa ödeyemez. R. Carlos gençken bile Kaka'nın yarısı etmezdi. Abartmayın. Yılda 4.5 milyon euro verdiğiniz adam o paraya deyeceki mesele o. Bence değmez. Formaynan parası cıkacakmıs. Gene Turkıye den cıkmayack mı? Formayı Japonlar mı alacak? Hadi canım sende be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kıskanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 34 yaşında kel bir melezi kıskanmak mı omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 dimi tipe göre yorum yapıyorsak bibery bile kaçtı gsden sfdsfsd şefçi kleborson kaçtı bjkden tipe göre yorum yapmaya devam et. dikkat et kel melez abanmasın frikikleri. alır kelleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 para bizim saçıyoz kime ne? borcu olanlar kendi işlerine baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: 34 yaşında kel bir melezi kıskanmak mı omg ayıp yıllarca imrenerek izlediğin baştacı ettiğin saygıyla ve hayranlıkla izlediğin bir futbolcuya sırf Fenerbahçe forması giyecek diye saygısızlık etme. farkında olmayabilirsiniz ama bu transferler sadece Fenerbahçe'ye değil Türkiye'ye de büyük kazanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kellemi mi alır :) çok amerikan filmi izlemişsin . said: ayıp yıllarca imrenerek izlediğin baştacı ettiğin saygıyla ve hayranlıkla izlediğin bir futbolcuya sırf Fenerbahçe forması giyecek diye saygısızlık etme. farkında olmayabilirsiniz ama bu transferler sadece Fenerbahçe'ye değil Türkiye'ye de büyük kazanç. benim carlosu imrenerek izlediğimi, baştacı ettiğimide nereden çıkardın ? [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:25 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 omg yazanlar noluyo? çok amerikan wow. yu ar the cinyıs. nocom celişing: 20 sallameşın: 20 balance: 1 work rate:20 evet çok amerikan oyunu oynadım. hadi öptüm. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:27 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar