Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hagi geldiğinde 29 yaşındaydı geldikten hemen sora da 30 oldu o ayrı mesele de, Cintonik hala Jardel yıldız değil dyo mu ben onu merak ediyorum, cevap vermekten kaçınmış :) Carlos'a lafım yok zaten benim yazdım yorumumu çok iyi transfer diye dedim, yaşlı maşlı 2 sene en az fırtına gibi eser dedim vs. Da konu o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Les Ferdinand :P [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 15:05 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Maradona ornegi vermişsin.Maradonayı futbolla azcık ilgilenen dunyanın her yerndeki her tur insana sor tanır bilir.Turkiyeye gelmeseydi Jardelin varlıgından haberdar olcakmıydın sen ? Fark burda. Başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 He bi de Hagi den söz açılmış.Bu Hagi Gs de teknik direktorken gs taraftarına hırsızlar diyip sezon sonu giden Hagi dimi ? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yuh be yuh , jardeli gs ye gelmeden önce tanıyaman varsa şu andaki yaşı 10-12 arası değşiyordur zaten. haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 @Cin, evet, o Hagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Evet 2000 de 13 yaşındaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 daha büyük zannediodum seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 züleyhahahah sen o zamanları hatırlıomusun :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hatırlıyorum :))))))))9)99))))9dokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 rewendor hagi geldiğinde 32 falandı ne 29 u 29yaşındaki adama niye dede desinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hasetinizden , kıskançlıgınızdan bu topici bile ne hale getirdiniz.Höh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 prostat olmuş adamın neyini kıskanıcaz alemsiniz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hagi 1965 doğumlu, gs ye geldiği tarih 1996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Fener taraftarı olmayanlar Carlos'u kıskanmıyoruz diyorlarsa yalan söylüyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 peki fener taraftarı olup carlos u kıskananlar ? yokmudur vardır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 65 doğumlu 96 da GS'ye gelmiş. 32 zaten abartı. O halde 30 yaşındaydı 31 e geldikten sonra girdi. Öyle bir şey oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 onlarada yazık kıskançlık insani bir duygu ve hakim olamıyorlar zaten kıskanıyorlardı şimdi bu kıskançlık doruğa ulaştı boşverin fenerli arkadaşlarım hiç sinirlenmeyin gülün geçin onlar kıskançlıklarından ne dediklerini bilmiyorlar roberto carlos transferin elaf edenleri tek tek futboldan uzaklaştırmak gerek insanlar anlamadıkları şeyler hakkında konusmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Allahtan siz real,barça,chelsea taraftarı falan değilsniz. 34 yaşındaki bi adamın neyi kıskanalım :) bak ne diyorum, Katar liginde onlarca carlos var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Jardel'e yıldız değil diyor adam hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: 65 doğumlu 96 da GS'ye gelmiş. 32 zaten abartı. O halde 30 yaşındaydı 31 e geldikten sonra girdi. Öyle bir şey oldu yani 31 yaşındaki adama 32 demem abartı mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: 65 doğumlu 96 da GS'ye gelmiş. 32 zaten abartı. O halde 30 yaşındaydı 31 e geldikten sonra girdi. Öyle bir şey oldu yani. cintonik alsana yaş problemi çöz bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bLackcha0s koptum dur dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: Jardel'e yıldız değil diyor adam hala :) jardel yıldızdır yıldız demeyenleri ayıplarım ama ortega gibi bir yıldızdır anelka gibi bir yıldızdır istikrarsız sorunlu yoksa türkiyeye gelen en büyük golcüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar