Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roberto Carlos Fenerbahçe'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hagi geldiğinde 29 yaşındaydı geldikten hemen sora da 30 oldu o ayrı mesele de,

Cintonik hala Jardel yıldız değil dyo mu ben onu merak ediyorum, cevap vermekten kaçınmış :)

Carlos'a lafım yok zaten benim yazdım yorumumu çok iyi transfer diye dedim, yaşlı maşlı 2 sene en az fırtına gibi eser dedim vs. Da konu o değil.
Mesaj tarihi:
Maradona ornegi vermişsin.Maradonayı futbolla azcık ilgilenen dunyanın her yerndeki her tur insana sor tanır bilir.Turkiyeye gelmeseydi Jardelin varlıgından haberdar olcakmıydın sen ? Fark burda.

Başka ?
Mesaj tarihi:
onlarada yazık kıskançlık insani bir duygu ve hakim olamıyorlar zaten kıskanıyorlardı şimdi bu kıskançlık doruğa ulaştı boşverin fenerli arkadaşlarım hiç sinirlenmeyin gülün geçin onlar kıskançlıklarından ne dediklerini bilmiyorlar roberto carlos transferin elaf edenleri tek tek futboldan uzaklaştırmak gerek insanlar anlamadıkları şeyler hakkında konusmamalı
Mesaj tarihi:
Allahtan siz real,barça,chelsea taraftarı falan değilsniz. 34 yaşındaki bi adamın neyi kıskanalım :)

bak ne diyorum,

Katar liginde onlarca carlos var :)
Mesaj tarihi:
said:
65 doğumlu 96 da GS'ye gelmiş. 32 zaten abartı. O halde 30 yaşındaydı 31 e geldikten sonra girdi. Öyle bir şey oldu yani

31 yaşındaki adama 32 demem abartı mı oldu
Mesaj tarihi:
said:
Jardel'e yıldız değil diyor adam hala :)

jardel yıldızdır yıldız demeyenleri ayıplarım ama ortega gibi bir yıldızdır anelka gibi bir yıldızdır istikrarsız sorunlu yoksa türkiyeye gelen en büyük golcüdür
  • Yeni Oluştur...